Cure,pitanje jedno..Jel imate pojacani vaginalni iscjedak?? U trudnoci znam da je normalno to ali me uzasno nervira..Onako,bjelkasto-svjetlozuckasto..
Ja nemam. Samo mi je jedan dan bilo skroz malo.
A imate li vi bolove u dnu trbuha? Mene nekada na neki pokret zaboli sa lijeve strane, u biti odmah ispod trbuha. To zraje sekund i gotovo.
Tartaruga, ja imam! I to zadnjih par dana nekad dosta. Jucer npr, bas je bio gust onako bijeli. Ja bila u gostima, nisam ni osjetila, osla na wc i to se valjd skorilo. Bas je izgledalo fuj. Al pricala sa sekom kaze ona da je ona u obje trudnoce imala staaaaaalno iscjetke od bijelog, do svijetlo zutog, pa nekad malo smedjeg i stalno. Bitno je da nema mirisa i da te ne pece ili svrbi.
Nekad prode koji dan da nema skoro nista... Kazu da je to normalno zbog stvaranja posteljice i svega toga.
A sto se bolova tice, ja sam ih znala imati u prvim tjednima ajme jako. Onda su se prorijedili i po i jacini i po cestini. Sada znam osjetiti, ali vise nije neka bol koliko ne znam kak opisati, samo osjetim nesto lagano i odmah prode. A jucer kihnula i tako me zateglo negdje kod jajnika, koma....
Damjana dobrodosla!
Tartaruga, iscjedak je normalan, upravo te boje i lagani bolovi su isto uredu jer sve raste doli.
i ja imam iscjedak.. makar koristim utrogestane 3x2 opet ga vidim.. koristim dnevne uloske i bas se cijedi da oprostite.. žućkasto-bijeli..
Damjana i meni su slično ko i tebi odma rekli.. samo kaj sam ja sad tek 7+4 , a kad sam u pon bila na uzv još se nije srce vidjelo ali vrećica je velika11,5mm.. moj dr veli da će sve biti ok i ja njemu vjerujem.. tako da znam kako ti je.. nedaj se iznervirati od budala.. sve će biti ok !!
još da vam kažem da sam danas jedva preživila dan,,, tlak mi je bio 98/73 pa 104/75 pa opet 96/64...muka u glavi, a ove vrucine ne pomažu.. jedva čekam da zahladi, možda mi se i tlak popravi.. hihi
puse
Evo da vam se javim. :) Bila sam na pregledu, dobila trudnicku knjizicu i sve je u redu. Srceko nisam cula nego samo vidjela. Sad sam u 8+2. Iduca kontrola mi je sredinom rujna.
Vec par dana me muci proljev. (i prije sam imala problema s tima ali je vec dulje vrijeme sve bilo ok) I rekao mi dr. da ne pijem magnezij svaki dan, nego svaki drugi. Ali nis nije pomoglo. Ima tko kakav savjet? U biti mislim da je to od voca (Koje inace prije nisam dobro podnosila) i jogurta.
Kako podnosite vrijeme na poslu? Ja radim u uredu sa starim knjigama gdje ne smijem ni prozor otvoriti i grozno je. :)
Fiolina, i mene muci nizak tlak koji tak zna varirati. Bas osjetim kak me ljulja i zanosi. Kazu da je dobro popiti kavu.... E sad.... Akoo ne rigas od kave :)
Knjiznicarka, bas mi je drago da je sve u redu :) i ja sam samo vidjela srce, nisam ga cula...
Sto se posla tice.... Ja vam radim cudno. Radim za stalno u skoli, ali nemam punu satnicu, nemam ni pola.... Pa imam par puta tjedno nastavu i to je to. Trazim nadopunu al jednostavno ne ide :( sad sam trenutno na godsinjem, tj.istekao je pa se kao javljam u skolu, al odem na 5 min 2 puta tjedno. Nemam sta raditi... Tak da se hladim doma i cekam da produ vrucine da mogu u normalnu setnju... Vjerujem da ti je koma, sam taj miris knjiga i svega. Ufff :D al ajde, barem radis... Ja bih voljela da mogu dogurat do pola radnog vremena za pocetak, al bojim se da nista od toga. Ono sto treeba biti moje, ne bude jer uvijek ima netko nekoga svog kojeg progura pa nas sto radi po 4,6,8,10 sati tjedno. Koma
Knjiznicarka, zaboravila ti reci za proljev. Vjerojatno je od voca, ne znam... Probaj pojesti malo cokolade za kuhanje... Stvarno nemam pojma, al kazu da to pali. A od voca banana....
Hvala vam svima na dobrodoslici!
Mene muce vjetrovi. Al ono stalno.
Ja ne radim. Od prvog dana mi je otvorila bolovanje,jer sam u rizicnoj skupini.
Moram vam priznat da mi je ovo sve novo,inace sam bila u pokretu non stop,sad mi je ovo mirovanje i lezanje doma skroz cudno. Al opet kad znam razlog,lakse mi je. Samo me ledja rasturaju, ne znam kako se vise namjestiti.
Pitala sam doktora jel mogu izac bar na kavu,on je rekao naravno. U biti da i nije preporucljivo stalno samo lezat. Da mi tih pola sata kave nece napravit nesto lose,sto se svakako ne bi dogodilo.
Znam za kavu da diže tlak ali mi se uopće ne pije, do sad ju nisam ni okusila, samo tu i tamo ness popijem.. al hvala bogu ne povraćam :D
ma i ja isto više ne znam kak bi spavala i legla kolko mi je dosta ležanja.. a na trbuhu ne mogu, nekak mi je neugodno, kao i na leđima..pa se prevrćem sa boka na bok :D
sinoć sam išla s mužićem prošetat malo , laganini, i baš mi je dobro došlo..nakon cijelog dana mučenja sa vrućinama... tak da tu i tamo malo prohodam, nemogu ni ležati non stop..
a za proljev.. probaj jesti suho nešto,,štapiće, kruh..pa možda pomogne...mene pak muči zatvor.. tak da neznam jel gore tvoje ili moje
Sortiraj odgovore
Najstariji