Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    11. Kolovoz 2015. 00:23

Cure hvala vam puno na savjetima, nisam uopće razmišljala da radi hormonskih tableta za čuvanje trudnoće nebu smjela piti čajeve. 
    Kika832013 dobro nam došla .
    Bambola i poisonivy super da je sve u najboljem redu,bas mi je drago,nadam se da cu ovaj put i ja doživjeti tu sreću .
    Na kontrolu idemo za 9 dana, tad bi bila 7+1 i nadamo se da ce sve biti u redu i da ćemo čuti naše malo srceko.
    Laku noć trudnice drage.

Ja to mogu, ja to hoću....

kika832013
    11. Kolovoz 2015. 10:46

Hvala vam na dobrodoslici  super ste cure! 
    Srce kuca ko veliko  4.3. mi je termin i opet na kontrolu 27.8.

Pupa2
    11. Kolovoz 2015. 11:41

Kika, ako ti je termin 4.3.jel nisi onda vise od 6+ nesto trudna? Meni je 12.3.termin i sad sam oko 9 tjedana trudna!
    Cure moje, ja isla do grada nesto obaviti i javit se u skolu i crkla od vrucine/mucnine/vrtoglaviceeee!
    Koma koma koma

Maja58
    11. Kolovoz 2015. 12:45

Drage moje da vas pozdravim i kazem da mi je staaaaalno glava bila u frizideru stalno sam ga ja ispraznjivala, prije par dana jela zelenu salatu toliko sam ju zeljela da sam ju samo oprala i onako opranu jela sada ju vise smisliti ne mogu, evo ja usla u 7 tjedan vec tri dana slabo jedem slabo sam imala povracanje, aaali jutros sam se jedva odmakela od wc školjke, kao da me ubi kiselina u zeludcu i stalno slavam. Ne obracam paznju ni na kakve simptome , ali evo izgleda da tek sad bas pocinju. Pusu vam saljem  u ponedjeljak idem na ultrazvuk 😊

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Fiolina
    11. Kolovoz 2015. 13:56

evo i mene.. bila sam jučer na uzv kod svog doktora.. jučer je bilo 7+1, ali ali se još ne čuje srce pa me naručio opet u ponedjeljak. on kaže da bude sve ok.. 11,5 mm je sada veličina.. držim fige za  u pon..

Nessah draga, baš mi je žao zbog tvoje bebice.. sad samo hrabro i nadam se da će idući put biti sve ok :)

meni svi simptomi nestali, jedino me niski tlak muči koji me i uspavljuje,..drugo sve ok..
    puse curke,držite se :) 

Pupa2
    11. Kolovoz 2015. 14:25

Joj natipkam cijelu poruku i obrisem... 
    Gledam sad vase mjere beba, ja sam bila sa 6+4 i beba je bila 5,8mm. Kao da je malo naspram vasih.... Dr mi nije nista rekla, ali sad kad gledam sve mi je cudno. 
    Fiolina, nadam se da ce srce kucati u ponedjeljak. Ako doktor misli da je sve u redu, nema razloga vjerovati u suprotno! Znam da kad sam se ja narucivala je sestra rekla da je najbolje da dodem u 8.tt jer do tada srce po svemu treba kucati, a prije se moze dogoditi da se ne cuje/ne vidi pa se napravi panika bespotrebno! Tako da, znaju oni sta rade i ja vjerujem da ce u pon malo srce zatreperiti! Zaboravila sam, jel ti ovo prva beba? Imam u obitelji iskustva s ivf-om... Koji ti je postupak po redu? Moji su uspjeli iz prve. U pocetku je bila dosta rizicna trudnoca, a evo beba je sad supeeeer! Naveliko hoda i brblja!
    Maja58, tebe isto hvataju pravi simptomi :) neka, bitno da je s bebom sve u redu, a ostalo cemo prezivjeti.
    Znaci Maja i Fiolina idu u pon, ja u srijedu, a ako se ne varam NMareN u cetvrtak na uzv :)

Fiolina
    11. Kolovoz 2015. 15:24

prva beba, drugi ivf..  dok mi ne kaže da se brinem, do tada je sve ok.. jedino kaj moram mirovati jer imam te ciste na jajnicima.. pa i kod mene je zasad rizično.. dok god ne čujemo srčeko.. ali se nadam da će brzo proći to kritično vrijeme :)

NMareN
    12. Kolovoz 2015. 06:58

Dobro jutro trudnice .
    Pupa na kontrolu idem u četvrtak da,idući. Nadam se da ću tad čuti otkucaje naše mrve . Danas smo prema prvom danu zadnje menge ušli u 6t tr. U prošloj tr na prvu kontrolu smo išli sa 7+2, i tad je već dr sumnjao da nešto nije u redu. Plod se prestao razvijati s cca 5t.... Nadam se da je ovaj puta sve u redu. Sad vas malo zamaram,ispričavala se, ali bojim se....
    Od jučer osjećam laganu bol u grudima,tj u predjelu bradavica. Ponekad osjetom bol bez da ih dodirnem, a ponekad tek dok ih dodirujem. Povracala nisam,ali osjećam neke lagane mučnine.
    Cure zelim vam ugodan dan bez trudnickih tegoba .

Ja to mogu, ja to hoću....

Maja58
    12. Kolovoz 2015. 09:35

Drage moje ja jutros isla vaditi krv, u ponedjeljak idem na ultrazvuk pa se nadam da ce sve biti u redu, simptomi polako dolaze osjetljiva sam svaki dan sve vise na mirise i hocu povracat, grudi nekada bolne samo na dodir a nekad kao da su teske 100 kg, uglavnom uvijek bolne sto me tjesi da je sve ok :) onda stalno spavam i stalno sam jela sve i svasta sad zadnjih par dana jedva ista da mogu pojest sve mi se gadi, Nessah jako mi je zao i ja sam s prvom trudnocom zavrsila tako, ali ne odustaj i nemoj odmah raditi na bebi prvo se isplaci odtuguj i prezali jer ja dok to nisam uradila nisam mogla drugi put ostat trudna stalno sam bila pod pritiskom, ali kada sam prezalila eh onda sam postala jaca i radim ja nekoliko mjeseci na trudnoci ali sam toliko bila puna straha da se opet ne ponovi i zalila trudnocu sto je otisla i dodje vrijeme kad sam se ja opustila i reko ma ako bude ovaj mjesec bude ako ne bude ode vidit zasto ne mogu i ja zatrudnim tada i uopste me nicega nije strah sta ce biti biti ce onako kako je sudjeno. Zato i ti otuguj koliko ti treba vremena i ne gubi vjeru poslije ces biti jaca. I sve ce biti ok  ostale cure 😙

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.