Doris, draga, sada samo budi jaka i strpljiva i gurajte polako dan po dan, jer svaki dan je bitan i sto dulje izdrzite to bude bolje. Vjerujem da doktori cine sve sto mogu da vam u tome pomognu. S vama smo u mislima i u molitvi. :-*
Ostale cure, super za preglede. :-) lijepo sto je sve u redu i bebaci rastu.
Mi danas imamo kontrolu.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy, sretno danas! Javi nam se...
Doris :*
Minniee, i mene zna tako zaboljeti kad kihnem, bas to sto kazete ak se ne naredim dobro! Al ja se nisam zabrinjavala zbog toga...
Moja noc kod kuce je prosla divno :) naspavala se... Samo sam sva neka uplasena! Ne znam zasto, prije bolnice nisam bila takva. Sad me strah svake gluposti, bebinog pokreta, mojih pokreta, hodam ko po jajima! Nadam se da cu se opustiti. Malo intenzivnije cu mirovati do cetvrtka, nadam se pozitivnom ishodu tj negativnim rezultatima na sve bolescure pa cu se valjda onda malo opustiti (barem normalno razmisljati i hodati) iako cu sve raditi mirnije i lakse...
NMareN, u mom 22.tjednu na pregledu je bebac imao 480gr! Evo u 5 tjedana smo presli kilu :) ne mogu zamisliti da je nesto od 1kg u meni :D
Ines, kako je prosao tvoj pregled?
Pupa tako sam i ja preplasena od zadnjeg pregleda,jos kad me ono presjeklo prosli tjedan,sad jedva cekam slijedeci pregled.Izašla sam u 3 tjedna dva puta iz kuce po pola sata..
Vicky super sta si odlucila,biti ce ti drago da to ipak nisu samo tajice i tunika, biti ces zgodna trudnica.
Sunshine čitam da se na onaj trudnički tečaj u Ri može tek nakon 27.tjedna?Znaš ti nešto o tome?I neznam da li i mužeki mogu na taj tečaj.
Doris drzi se :*
ostale cure koje ste imale pregled drago mi je da je sve super :)
Poison sretno danas!
Minniee ja sam u prvoj trudnoci isla na taj tecaj i istina je da se moze tek tako nakon 27., 28. tjedna..isli smo muz i ja zajedno..sva su predavanja prilicno zanimljiva i korisna..svakako bih izdvojila predavanje na kojem se uvjezbava disanje i skakuce na lopti..i da vrlo zanimljivo je bilo predavanje djecjeg stomatologa, vrlo korisni savjeti! Ponekad budu i pokloni na kraju predavanja, Avent, Hipp i tako..uglavnom preporucila bih :)
Jutric curke
Minniee ja sam bila na tecaju u ri sa 26 tjedana i smiju muzevi. Poslje 25 tt te naruce i ubace u prvi slobodni termin i super je ide se u obilazak rodilista, pricaju o svemu.
Poison, sretno na pregledu
Konacno idem i ja vidjeti u podne svoju bebanu. Jeeeeeej!
Pupa pa ti imas jos takorec par tj.
Ma imam jos 3 mjeseca! Hahaaha! Nisam ja spremna za jos par tjedana! 3 mjeseca mi bolje zvuci!
Doris :-( javi nam se! Iskreno se nadam dobrom ishodu i veselim tvojoj bebici.
Minniee - ne treba ti odmah boca. Meni su i boce i dude bile uzaludno tračenje para. Kupila ja sve markirano, od stakla, top preporuke i moja mala ispljucala sve dude (sad sam sretna zbog toga da nema kao mama zeko-isturene zube), a bočicu ni vidit - odmah bi počela plakati kad bi je vidila. Ni izdojeno, ni kasnije adaptirano nije htjela. Nema žurbe, sve ti to netko može kupiti ako budeš htjela isprobavati. Ja bolove od kihanja osjećam već od drugog mjeseca trudnoće...
Joj Pupa bas sam se nasmijala. Kako ti kazes 3 mjeseca. Pa i je toliko.
Hahaha Pupa, tjedni su to, rekla bi ti moja kolegica sa posla -to je tu- prvi mjesec je tu, malo drugog i gotovo...
Mune, Piki, hvala na info, zvati cu onda za dva,tri tjedna da nas upišem na taj tečaj..
Bellagio hvala, necu onda ništa kupovati i nadam se da ću moći dojiti, a onda neka dobri ljudi kupuju za poklon, da im baš ne uskratim to zadovoljstvo i ja sve pokupujem.. ..nema smisla hahaha
Dan cure! Bellagio, imas poruku sa brojem!
Ja jos uvik imam ureaplasmu 😩 nosim sad tri dana prvi urin, pa kad to bude gotovo ce mi opet dat neki antibiotik. Muz i ja vec popili, al kuja je jos tu! Valjda ja imam super kiselu rodnicu 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji