Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    07. Prosinac 2015. 15:33

Mpetrica, muz je udarce osjetio prije par dana. Prvorotkinja sam. Ja ih osjecam duze. 
    Ja najvise spavam na ledjima i noge podvijem ko zaba, vidila sam na uzv da i beba ima slican polozaj. Nekad na bok, al me na lijevi zaboli moje rukometno rame i ne mogu dugo. Meni naj pase na ledja i tako podvit noge. Nekako cudan polozaj, al sta mogu.

NMareN
    07. Prosinac 2015. 16:56

Nema me preko vikenda i šok, draga Pupa mogu samo misliti kako ti je bilo dok su te ostavili. Rekla sam muzu kako mi te zao a njegov je komentar bio ma super da su je ostavili i da promatraju. Drago mi je da je sve ok i da ste i bebica i ti dobro i da su te pustili domeka. Uzivaj sada i odmaraj puno puno.
    Što se tiče spavanja ja spavam i na ledima i na desnom boku,ni jedno ni drugo kao nije ok ali se svako malo premjestam tako da mislim da nemože naskoditi. Nadam se.
    Jel koja od vas koristila Gyno-Daktarin? Dobila sam ga prošli tjedan radi glupih gljivica, 7dana po jedna a nakon toga svaki 3.dan do kraja trudnoce.
    Pupa mi smo se odlučili isto za Bebeto holand 3u1 .

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    07. Prosinac 2015. 17:00

Cure, hvala vam stvarno puno puno! Mi smo doma, svekrva napravila rucak pa sam se konacno fino najela i sad pijuckam kavicu i cekam pregled u 18h! I dalje osjecam taj neki pritisak, polu bol, ali kaze dr da je to ok. Cekam jos nalaze briseva i urinokulture u cetvrtak pa cemo vidjeti...
    Doris, nadam se da je sve ok! Ne znam jesi citala o BH kontrakcijama? Meni to lici na to! To nije nista opasno koliko znam, osim ako nije preucestalo, ali svakako odmaraj. Javi nam sve...
    Pisale ste o dudama i bocicama! Ja planiram uzeti aventovo... Seka ima nukove i chiccove bocice i mum dudice i zadovoljna je i s jednima i s drugima, njoj je bitno da je boca staklena a ne plasticna, ali opet, nezgodno je jer npr chicco kod nas nema u svim trgovinama. Za aventove sam cula rijeci hvale, sogorica ima cijelu aparaturu, imam i izdajalicu njihovu pa mislim da cu s tim poceti.
    Sto se tice pokreta bebe, mpetrica, ne brini se, ja sam kao mrsaviji tip a opet sam kasno pocela osjecati bebu i tek od nedavno osjetim one prave udarce bebe. Muz je prvi puta osjetio u 18.tt ali nakon toga vise nikako i onda tamo oko 22.-23.redovno. Sad smo na onome da gledamo u trbuh i vidimo kako bebac izbaci ja bih rekla guzu :)
    Danas dok smo cekali otpusno pismo je ludovao maalac, doslovno mi je trbuh na dijelovima iskakao! I sad sam skuzila da bebac ima sve vise i vise "budnih" razdoblja. Preko dana je sve aktivniji... To mi se bas svidja! Iako mi je najneugodniji osjecaj kad se vozim u autu a on krene pravit show po stomaku....
    Mama, tvoja curica je bas velika i potpuno spremna na novu ekipu u stomaku :)
    Jos jednom, hvala naaaajljepsa svima, stvarno ste virtualna ekipa za pozeljeti!

Pupa2
    07. Prosinac 2015. 17:04

NMareN, hvala ti draga na lijepim zeljama. Znam ja da je to sve dobro zbog bebice, ali odmah su utvrdili da je beba aktivna, zdrava i da nema trudova i da sam zatvorena... Ja se nisma sekirala za bebu jer smo odmah iskljucili da nesto nije u redu. Jako mi je tesko pala odvojenost od muza, taj dan mi je i mama otisla opet van na 3 mjeseca, sestra mi je otisla nazad za zg i sve mi se nesto skupilo i onda me jos ostave tamo... Ali dobro, to je iza nas :)
    Drago mi je zbog kolica! Poslat cu ti sliku sutra, nisam zaboravila ali sma nazalost bila sprijecena!

Halila
    07. Prosinac 2015. 18:32

E super Ninach, javi kad odeš vidjet/kupit kolica. Baš me zanimaju ti kotači. Mi planiramo u subotu otić do Varaždina jer kod nas je ponuda nikakva, a sve što sam vidla u Baby centru je ili grozno ili preskupo.. ili oboje.😀 Osim toga, kad sam pitala za Graco, praktički me popljuval prodavač jer "to više nitko ne kupuje, nema šanse da on to drži u dučanu.." 😕

• Piki83
    07. Prosinac 2015. 18:34

Pozz curke
    Pupa drago mi je da ste bebani i ti super.

Ja sam koristila AVENT za sina i zadovoljna sam, a sad cu razmislit jer kako kazu plasika nije dobra za cesto koristenje. Vidjela sam neke staklene bocice u dm.

Prvo sam osjetila oko dvadesetog tjedna, migoljenje i udarce koji su se osjetili pod rukom, a ovo sam neki dan pocela osjecati kad se najedem ko skakljanje.

Curke koje ste bile kako je bilo na pregledima?????!

Bambola
    07. Prosinac 2015. 18:44

Evo mene sa 4D, sve super sa organima i svim. Bebinim i mojim, samo sta je moj sin meni odlucilo okrenut dupe i pokaza nam je rogove kad ga je dok tuckala da se okrene!

doris1006
    07. Prosinac 2015. 19:20

Cure moje, nisam citala vase postove jer nemam snage al eto da vam javim da smo u bolnici... i nije dobro, vodenjak je pred prsnucem. 
    Mogu rodit za par sati, a mogu i pokusat izdrzat sta duze... 
    Eto, kad budem mogla napisem vam vise. 
    Saljem pusu vama i vasim bebicama

• Piki83
    07. Prosinac 2015. 19:42

Doris draga izdrzi sto duze, mislimo na tebe i molimo da sve prode u redu. Drzi se i budi hrabra.

Bambola bas sam se nasmijala, vazno da je sve ok pa tako i guza majena.

Mune
    07. Prosinac 2015. 19:55

Doris drzi se, molim se da sve bude ok! 😔❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.