Mpetrica, muz je udarce osjetio prije par dana. Prvorotkinja sam. Ja ih osjecam duze.
Ja najvise spavam na ledjima i noge podvijem ko zaba, vidila sam na uzv da i beba ima slican polozaj. Nekad na bok, al me na lijevi zaboli moje rukometno rame i ne mogu dugo. Meni naj pase na ledja i tako podvit noge. Nekako cudan polozaj, al sta mogu.
Nema me preko vikenda i šok, draga Pupa mogu samo misliti kako ti je bilo dok su te ostavili. Rekla sam muzu kako mi te zao a njegov je komentar bio ma super da su je ostavili i da promatraju. Drago mi je da je sve ok i da ste i bebica i ti dobro i da su te pustili domeka. Uzivaj sada i odmaraj puno puno.
Što se tiče spavanja ja spavam i na ledima i na desnom boku,ni jedno ni drugo kao nije ok ali se svako malo premjestam tako da mislim da nemože naskoditi. Nadam se.
Jel koja od vas koristila Gyno-Daktarin? Dobila sam ga prošli tjedan radi glupih gljivica, 7dana po jedna a nakon toga svaki 3.dan do kraja trudnoce.
Pupa mi smo se odlučili isto za Bebeto holand 3u1 .
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure, hvala vam stvarno puno puno! Mi smo doma, svekrva napravila rucak pa sam se konacno fino najela i sad pijuckam kavicu i cekam pregled u 18h! I dalje osjecam taj neki pritisak, polu bol, ali kaze dr da je to ok. Cekam jos nalaze briseva i urinokulture u cetvrtak pa cemo vidjeti...
Doris, nadam se da je sve ok! Ne znam jesi citala o BH kontrakcijama? Meni to lici na to! To nije nista opasno koliko znam, osim ako nije preucestalo, ali svakako odmaraj. Javi nam sve...
Pisale ste o dudama i bocicama! Ja planiram uzeti aventovo... Seka ima nukove i chiccove bocice i mum dudice i zadovoljna je i s jednima i s drugima, njoj je bitno da je boca staklena a ne plasticna, ali opet, nezgodno je jer npr chicco kod nas nema u svim trgovinama. Za aventove sam cula rijeci hvale, sogorica ima cijelu aparaturu, imam i izdajalicu njihovu pa mislim da cu s tim poceti.
Sto se tice pokreta bebe, mpetrica, ne brini se, ja sam kao mrsaviji tip a opet sam kasno pocela osjecati bebu i tek od nedavno osjetim one prave udarce bebe. Muz je prvi puta osjetio u 18.tt ali nakon toga vise nikako i onda tamo oko 22.-23.redovno. Sad smo na onome da gledamo u trbuh i vidimo kako bebac izbaci ja bih rekla guzu :)
Danas dok smo cekali otpusno pismo je ludovao maalac, doslovno mi je trbuh na dijelovima iskakao! I sad sam skuzila da bebac ima sve vise i vise "budnih" razdoblja. Preko dana je sve aktivniji... To mi se bas svidja! Iako mi je najneugodniji osjecaj kad se vozim u autu a on krene pravit show po stomaku....
Mama, tvoja curica je bas velika i potpuno spremna na novu ekipu u stomaku :)
Jos jednom, hvala naaaajljepsa svima, stvarno ste virtualna ekipa za pozeljeti!
NMareN, hvala ti draga na lijepim zeljama. Znam ja da je to sve dobro zbog bebice, ali odmah su utvrdili da je beba aktivna, zdrava i da nema trudova i da sam zatvorena... Ja se nisma sekirala za bebu jer smo odmah iskljucili da nesto nije u redu. Jako mi je tesko pala odvojenost od muza, taj dan mi je i mama otisla opet van na 3 mjeseca, sestra mi je otisla nazad za zg i sve mi se nesto skupilo i onda me jos ostave tamo... Ali dobro, to je iza nas :)
Drago mi je zbog kolica! Poslat cu ti sliku sutra, nisam zaboravila ali sma nazalost bila sprijecena!
E super Ninach, javi kad odeš vidjet/kupit kolica. Baš me zanimaju ti kotači. Mi planiramo u subotu otić do Varaždina jer kod nas je ponuda nikakva, a sve što sam vidla u Baby centru je ili grozno ili preskupo.. ili oboje.😀 Osim toga, kad sam pitala za Graco, praktički me popljuval prodavač jer "to više nitko ne kupuje, nema šanse da on to drži u dučanu.." 😕
Pozz curke
Pupa drago mi je da ste bebani i ti super.
Ja sam koristila AVENT za sina i zadovoljna sam, a sad cu razmislit jer kako kazu plasika nije dobra za cesto koristenje. Vidjela sam neke staklene bocice u dm.
Prvo sam osjetila oko dvadesetog tjedna, migoljenje i udarce koji su se osjetili pod rukom, a ovo sam neki dan pocela osjecati kad se najedem ko skakljanje.
Curke koje ste bile kako je bilo na pregledima?????!
Evo mene sa 4D, sve super sa organima i svim. Bebinim i mojim, samo sta je moj sin meni odlucilo okrenut dupe i pokaza nam je rogove kad ga je dok tuckala da se okrene!
Cure moje, nisam citala vase postove jer nemam snage al eto da vam javim da smo u bolnici... i nije dobro, vodenjak je pred prsnucem.
Mogu rodit za par sati, a mogu i pokusat izdrzat sta duze...
Eto, kad budem mogla napisem vam vise.
Saljem pusu vama i vasim bebicama
Doris draga izdrzi sto duze, mislimo na tebe i molimo da sve prode u redu. Drzi se i budi hrabra.
Bambola bas sam se nasmijala, vazno da je sve ok pa tako i guza majena.
Sortiraj odgovore
Najstariji