Dobro jutro budnim curama!
Pozdravljam ninach, dobro nam dosla!
Pupa draga, drzi se i izdrzi, vjerujem da ti sve fali i da nije bajno lezati tamo, ali vodi se tim da je s bebicom sve ok jer to je najvaznije
Ja danas idem na pregled, u 16h i ne mogu docekati vidjeti svoju mrvicu
Jutro. :-)
Ninach, dobro nam došla! :-)
Pupa, draga, nadam se da će sve biti u redu i da ćeš brzo kući! Samo nam se ti drži, a to vrijeme u bolnici će ti na kraju proći za čas.
Ines, sretno na pregledu.
Mi smo se jučer malo preforsirale, mužu je bio imendan, a prije mj dana, dok sam ja bila u bolnici rođendan, pa kako nismo obilježili rođendan, odlučili smo imendan. Uglavnom, nisam ja ništa teško radila, samo sam sjedila i stajala više nego inače i to sam baš osjetila, a kada se gosti pobrali, popila sam normabel i pobrala se i ja u krevet.
Sutra idem na kontrolu u bolnicu i malo me je strah da me opet ne ostave tamo, ali pripremam se na sve opcije. Mislim da neće ipak, budući da nemam nikakvih bolova, ali nikad se ne zna. Rekla sam neka me tamo poslije nove godine zatvore i drže do poroda ako treba (nedaj Bože da će trebat), samo da sam bar za blagdane doma sa svojima.
Ja sam očito bila jaaaaaako dobra ove godine, jer mi Sv. Nikola donio jastuk za dojenje (banana jastuk) :-D mogu reći da mi je odličan, za pod leđa kada se izvalim na trosjedu ili za između koljena dok spavam...milina ;-)
Što se tiče kilaže mi smo na nekih +4, u bolnici mi je vidno narastao trbuh, ali se valjda ove moje kilice od prije malo istopile pa smo pale na kilaži.
I još jedna stvar, muž je osjetio i one najjače udarce do sadai ostao u šoku što beba tako lupa hahaha, kaže "pa probit će ti trbuh"....hahahah
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure!
Javljam se s dobrim vijestima! Idem doma :) cekam otpusno pismo i muzica da dode po mene! Tj po nas :)
Jutros su bile velike vizite, dvije vizite s 3 doktora i slozili su se da nema razloga da budem tu, boli me samo kad se okrecem u krevetu ali svi nalazi su dobri. Tako da dr kaze da su ti bolovi normalni, pogotovo ako napravim krivi pokret. Uglavnom, napravili su mi bris, cekam jos urinokulturu ali rekli su da za to nazovem u cetvrtak. Zatvorena sam, beba je super i to je najvaznije. Dr je rekao da samo usporim i malo vise mirujem. Ne moram lezati od 0 do 24 ali malo vise mirovanja. Muz mi je sad otvorio bolovanje tako da vise ne radim... Uzivat cu doma, odmarat se i tako :)
Presretna sam!
Poisonivy, tebe sam se sjetila valjda 1000000 puta u bolnici. Molim te miruj doma, drzim fige da bolova nemas i da si u svojoj kucici do trudova!
Cure, sretno na pregledima! I mi danas idemo na 4D! Javljajte novosti i hvala na lijepim zeljama i podrsci :*
A moj muz sv. Nikola mi je donio lijepi pokloncic u bolnicu za sv. Nikolu :) i bez sibe jer je rekao da sam bila predobra :)
Jutro cure! :)
Ninach dobrodosla :)
Pupa zao mi je da si zavrsila u bolnici ali eto sve je na kraju super..bolje da si isla, opreza nikad dosta..uzivaj danas na 4d, to je tako predivno 😍
Ines sretno na pregledu! Moj je u sljedeci utorak i jedva cekam..zelenkasti mi se iscjedak ponovno javio, unatoc cijeloj kuri Macmirora i svakodnevnom pijenju Lactogyna..vec me to brine..u petak sam obavila i ogtt test, ali ne znam rezultat..malo je neugodno ali se da istrpiti..mi smo ovaj vikend bas uzivali u okicenom gradu, sto znaci da sam se malo i preforsirala, stidna kost me odmah jako boli, kao i kriza..
Jutro cure :))
Pupa- baš mi je drago da ideš domeka, u svakom slučaju je bolje doma nego u bolnici :) Sad budi ona prava trudnica, ne radi ništa neophodno i pusti da te svi tretiraju ko kraljicu (ja sam na bolovanju skoro od samog starta i iskreno se ne mogu požaliti :P) :D
Koliko čitam vi ste imate nekakve bolove..vjerojatno i ne znam koliko sam sretna jer mene niš ne boli..osim kad jako udara..al inače..sve normalno :)
Jutro cure! :)
Pupa, eto vidis da je sve ok ;) javi nam kako je prosa 4D!
Ines, sretno i tebi na pregledu.
Poison, drzim fige da bude sutra sve ok i da se ne vracas u bolnicu ;)
Mene je uhvatila sinoc neka bol u trbuhu i stezanje, svako malo tvrd trbuh... pritisak na mjehuru, ajme! Mislila sam il cu rodit il cu umrit.
Al odem li na hitnu odma ce me poslat za Split, jer nemaju bas puno veze sa trudnicama i to im je praksa...a imam se vozit do st sat vremena....
Srecom nakon nekog vremena se smirilo i isla sam spavat. Da nije otisla bi na hitnu al i onako danas imam pregled u 3! A bojim se sta ce mi rec.. uhh..
Doris-možda ti je to zatezanje maternice, ona se sad sve više širi i to zna boljeti dosta. Javi šta su ti rekli na pregledu, ali ako ti je sad sve normalno pripiši to uobičajnim simptomima :P :))
Ninachh, pa i nije bas sve normalno sad jer sam se pocela otvarati i moram strogo mirovati... toga me je strah da nije krenilo dalje.
Al nadam se da je zbog rastezanja maternice, a i bebac mi je jako jako aktivan, mozda se tako namjestio. Javim kako je proslo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji