Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    08. Prosinac 2015. 15:09

Da da, to znam. Ne cukar, kvasac i ti neki proizvodi na minimum! Hvala ti puno!

mamasita4
    08. Prosinac 2015. 15:09

Ma ništa, samo da upali!!!

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 15:10

jao, ovaj moj sin toliko udara po tom stomaku da mi iskoči stomak na jednu stranu i evo sad tako stoji. Mislim da mu je tu upravo guza, fino je mekano. ja pokušam pogurati malo da ju spusti jer mi je deformiran stomak i mali mi uzvrati udarcem kao da mi govori: stara, makni se.
    Presmiješno! Gledam i ne vjerujem!

mamasita4
    08. Prosinac 2015. 15:11

Pupa to su radosti samo takve! Guštaj!

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 15:16

mamasita, daaaaaaaa :) ovih dana je tek počeo raditi takve stvari pa mi je sve to novo. do sad sam ga zvala malo moje plašljivo :) ali, pokazao je šta može...
    nego, jel vas bole leđa dolje? Osim Minniee (znam da ona ima takvih problema) jel još nekoga?
    Mene nije boljelo dok nisam završila u bolnici. E sad, ne znam jel to do tog njihovog kreveta koji je zapravo sprava za mučenje ili je uzrok beba :D

Sunshine-ri
    08. Prosinac 2015. 15:19

Doris molim za tvog malog borca!! Drzi se !!!!😙

doris1006
    08. Prosinac 2015. 15:19

Mamasita.. cula sam i ja puno pohvala za ekipu na neonatologiji! :*
    Pupa, imam vezu kod pedijatrice kojoj je bas danas pripao nas maleni tako da je bilo sta lose ona bi mi odma javila i dosla po mene da me odvede dolje do njega! 
    A budem kasnije sa dragim otisla dolje vidit malenoga. 
    Bambola :**
    Piki.. ma ja sam ti isto strasljivica oko nekih gluposti, al kad je ovako nesto onda bi samo sebi naskodila da mislim negativno... tako da pozitiva cuda cini!

Bambola
    08. Prosinac 2015. 15:40

Pa ja smatram da mi moramo nazdravit nasoj prvorotkinji!! Evo doris za tebe i tvog sina nazdravljam limunadom od mojih limuna! 
    Pupa jao gusta! Mene zaboli, kako kad. Nekad jako nekad malo, nekad nista. Zasad nije kronicna bol!

Bambola
    08. Prosinac 2015. 15:44

Evo sinoc dok sam se vracala pjeske sa pregleda me, kad sam izgurala jako veliku uzbrdicu, zabolilo jako doli livo nesto, neman blage jesu li crijeva mozda jer sam jedva docekala doc kuci i ic na wc. Al me zabolilo da sam se priznojila!

Mune
    08. Prosinac 2015. 15:53

Doris, uh..zao mi je sto je tako zavrsilo, nadam se i svakako cu moliti za tvog deckica! Veliki je to borac, uz svoje roditelje ❤
    Poison drzi se i izdrzi :*
    Piki ja bi na tvom mjestu izludila..i ovako mi je 4 tjedna predugo da ne vidim bebu, a mogu mislit kako je tebi..tvoja doktorica nije u redu sto se tako ponasa :/
    Ja muku mucim sa tim ruznim iscjetkom i sve me strah da se zbog njega ne pocnem otvarati ili nesto..jedva cekam pregled za tjedan dana..
    Sto se tice leđa mene bole najvise navecer kad se umirim i legnem, pa se moram ustati, onda budem sva ukocena..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.