Ćao cure i dečki
Pupa super sta ides kuci i moras slow down jednostavno je tako:)
Ostale cure sretno s pregledima.mi cekamo 13h da zovemo za nalaz krv vec bi mogla pit kavu i jest tamo sa tetamo sto krv vade
A bolje tak da mi je doktor brizan nego da ga nije briga.
Gledala sam u dm-u dude i boce i ostale sitnjarije pa me zanima jeste gdje citale ili cure koje imaju vec djecicu koja marka je kvalitetna.da li recimo dude i boce da budu od aventa nekako mi se njihovo cini naj ok iako je skuplje a par frendica spominjalo tu marku.?
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavica ja sam svakako za Avent..koristila sam i sa sinom i jako sam zadovoljna njihovim proizvodima, i ovoga puta tako namjeravam :)
Bellagio I damjana, poslala sam vam por! Brate otkad je piskenje postalo privilegija 😳 posebno za nas sta uzgajamo zivo bice u sebi! Di god se okrenes wc tri ili cetri kune! Al svugdi!
Doris nemoj se bojat! Javi kako je bilo!
Ajme, Pupa, drago mi je da je sve ok s tobom i bebicom. Sad si i ti na očuvanju.. join the club 😊 Ja sam se žalila što moram doma bit, al sad vidim da je doktor bio u pravu i ne bi mogla radit više ionako.
I ja sam se pridružila vama dvoznamenkastima..
Garavica, vidla sam da si komentirala da će nam ovo bit najljepši Božić do sad, baš sam i ja to rekla mužu neki dan.
Neznam koja od vas je spomenula da će ići po kolica - Graco Evo pa molim dojmove. Ja sam se već bila odlučila za njih i na kraju odustala jer ne volim velike kotače. Jesu stvarno veliki? Na slici ne izgledaju, a kod nas ih u dućanima nema..
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan. Doris, mislim na tebe i nadam se da će sve bit super!
Pupica draga ja svratila samo da vidim sta je s tobom,kao ono najljpese vijesti da je sve super i da idete doma! Jeeeeeej!!! Braaaaavo,tako sam sretna zbog vas! Sada lijepo doma uzivaj,laganini i neka te svi maze i paze! Cure sretno s pregledima!
Pozdrav svim mamicama! Nisam bila neko vrijeme na forumu pa sada čitam sve komentare i što se događalo od kada sam pisala...
Moj bebolino (na pregledu potvrđeno da je dečkić) i ja smo odlično, ulazimo u 21.tjedan! :)
Svakodnevno ga osjetim kako se gura i miče, pre predivan osjećaj! :)
Nekada čak osijetim nekakve lagane vibracije, prvo sam mislila da je to možda mišić maternice koji se rasteže ali sam skužila da je to rastezanje bebaća kada se probudi!
Htjela sam vas pitati par pitanjca- kada ste vi osjetili baš na van preko trbuha pokrete i udarce? Cijelo vrijeme iščekujemo muž i ja da ga on napokon osijeti ali nikako da se baš preko trbuha može osjetiti! :/
Jel to možda pre rano još? Ili je možda dodatan faktor to kaj imam malo špekeca na trbuhu pa je teže osijetiti bebu?
I još jedno pitanjce- po noći se nekada znam uhvatiti da spavam na leđjma... zaspim na boku i jednostavno mi paše biti na leđima nekada... a čitala sam da to baš nije preporučljivo od 2. tromjesečja... kako je s vama i spavanjem?
Pozdrav svim sretnim mamicama i njihovim bebačima!
ninach dobro nam došla---
pupa super što idete kući i što je sve ok...sad se samo trebate čuvat...
...moj muž je konačno osjetio pokrete naših beba :))
...kćer je dobila svoju sobu i preselila se...još uvijek sam u šoku kako je to dobro ispalo...mislila sam da će bit problem oko preseljenja al ona je sa 3godine i 3 mjeseca veeeelika cura...kaže mama baš mi je udoban krevet :) čak je i popodne odspavala rundu, a već dugo ne spava popodne...ugl. oduševljena sam, a opet i tužna...čak sam i suzu pustila, kaže mi muž...e ti i tvoji hormoni...a šta mogu kad mi je tak pusta soba bez nje...a opet sam presretna jer je moja djevojčica sretna u svom malom carstvu...
...što se tiče duda...mi smo koristili nuk varalice...nuk i avent flašice, s tim da je ona samo čaj ponekad pila na dudu i kad je prestala sisat nekih mjesec dana je pila mlijeko na flašicu...tak da i nemamo puno iskustva s flašicama, ali nukove varalice su nam bile odlične...
...ugl. moj pregled je sljedeći tjedan...jedva čekam da vidim moje male hobotnice...lupaju na sve strane u buši... :))
mama10
Mpetrica, moja curka se jako brzo mogla osjetit preko trbuha, oko 19-og tjedna, al ja sam bila dosta mršava pa se nemoj baš po meni ravnati. Bitno da ti njega osjetiš pa znaš da je dobro!
Što se tiče spavanja, ja isto legnem na bok, a znam se jako često probudit na leđima. Zadnjih tjedan dva me bebica probudi kad sam na leđima pa se okrenem na bok. Mislim da ne trebaš oko tog brinuti..
Bok cure, evo baš mi je drago čitati sve vaše lipe novosti ..
Pupa super što je sve dobro ispalo i sad uživaj u svojoj kući, neka te svi paze i maze..
Ines sretno ti na pregledu danas ! Javi kako je prošlo..
Ja sam jutros bila na ogtt i s nestrpljenjem čekam sutra da vidim rezultate. Malo je dosadno toliko čekati jer se sjedi više od dva sata. Tekućina je bila puna šećera i baš preslatka za rano jutro, iskapila sam sve prilično brzo i nije mi bilo slabo mada sam se bojala da ću imati mukicu od svog tog silnog cukra. Bebačica je to osjetila pa se i ona rasplesala u trbuhu.
Mpetrica ja svoju osjetim od nekog 17-og tjedna, isprva kao blagi leptirći a sad su to bome pravi udarci, uglavnom veselo je skroz...
Spavam najčešće na lijevom boku, a okrenem se tijekom noći i na desni.
Danas ću malo švrljat po dućanima, baš se veselim !
Lipi pozdrav i uživajte !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Mpetrica - Meni je ovo prva trudnoća (višerotkinje osjete dosta ranije udarce) i sad sam u 27. tjednu. Prve udarce sam osjetila oko 21og tjedna, a preko trbuha se počelo osjetiti u 23em tjednu. Sada se baš jako osjeti preko trbuha. Što se tiče spavanja, na boku najbolje paše, ali se često probudim usred noći na leđima s bolovima u trbuhu, vratim se na bok i prestane me boljeti :) kažu da nije preporučljivo spavati na leđima zbog lošije cirkulacije što dovodi do smanjenja protoka krvi u posteljicu i bebaca.
Halila - Ja sam ta koja ide po Graco Evo, ali nikako da odem :P
Neda mi se ici nikamo, baš sam lijena ovih dana, možda se natjeram sutra pa ti javim dojmove :D
Sortiraj odgovore
Najstariji