Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    08. Prosinac 2015. 14:09

Ninach pa prvi pregled i utz sam imala s 7 tjedana i poslje sam imala sa 10 tjedana radi krvarenja na hitnoj pa me narucila za danas i rekla da je to previse utz i da je to jako stetno te da se narucim u bolnici sa 23 tt jer ona ne zeli biti odgovorna sto nisam radila prenatalni rani probirni, a za iduci utz ako cu kod nje je 300 kn iako je socijalni gin.ali da ona nebi nego da odem u bolnicu i vratim se s nalazima. Ma bas sam ostala zbunjena i razocarana iako u pravilu radi terapije moram raditi svaka 4 tjedna utz ali poslusat cu savjet Bambole i tebe i idem privatno. A probirni znam da nije ni nalaz neg mogucnost a nije ni obavezan.

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 14:29

Draga Doris... stvarno sam vjerovala da će trudovi stati. Molim se za tvoga dečka i za tebe. Oboje ste jako hrabri i nadam se da će sve biti u redu... Drži se...Ne mogu prestati misliti na vas...
    Poisonivy, žao mi je što si morala ostati u bolnici. Ali, ako je takva situacija bolje da si pod budnim okom liječnika. Čuvaj se, pazi na sebe i bebu i slušaj doktore. 
    Cure, stvarno mi je žao zbog svega. ja sam kukala zbog svog stanja, a moja beba je na sigurnom. Stvarno ste hrabre do neba i nazad. Ja vam želim svu sreću ovoga svijeta...

Bambola
    08. Prosinac 2015. 14:40

Poison bolje da si u bolnici! Sve ce biti dobro!
    Doris, najiskrenije mi je zao sta si to morala na taj nacin proci! Zelim bebi i tebi svu snagu svijeta! ❤️
    Piki ma otidji privatno i spasi se. Ovu drzi samo za uputnice. Kako to je u nje uzv 300 kn 😳u moje soc gin je 50 kn! Privatno je 300! I zasto kombinirani? Prvo to je tvoja odluka, nema sta ona tebi solit pamet. Sta se ona sad izivljava jer je nisi tila slusat?! Svasta, ajd lipo privatno! 
    Azra dobrodosla! 
    Uf, stalno mislim na Doris! Zaista ti zelim sve dobro!!

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 14:42

Ček, kako socijalni ginekolozi naplaćuju uzv?

Bambola
    08. Prosinac 2015. 14:44

Moja naplacuje 50 kn jer je sama kupila kao taj malo bolji aparat!

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 14:47

Daj nemoj me zezati?
    Sori, al meni je to čista glupost. Ako si socijalni ginekolog onda tako i radi. To je kao da ja kupim neki psihološki test koji mi škola neće kupiti jer nema novaca (a to se svakodnevno događa) i onda djeci naplaćujem što ih testiram. Meni je to totalno bezveze. Ako sama kupuješ uređaj, otvori privatno pa naplaćuj. Ako kupiš a radiš na ugovor s hzzom, onda nema tih gluposti. Meni je to za prijaviti.

Bambola
    08. Prosinac 2015. 14:48

Pa je, glupo je. S obzirom na to da su inspekcije sad jako, ne znam kako ona to njima pravda.

Pupa2
    08. Prosinac 2015. 14:52

Baš! Naplaćivat će do jednom. Dok joj ne dođe inspekcija ili dok se ne nađe netko tko ima muda reći i odbiti platiti. Da se razumijemo, ja nisam ta s mudima :D :D :D ja sam manja od makovog zrna kad se nekome trebam usprotiviti, ali stvarno me ljute takve situacije.

Minniee
    08. Prosinac 2015. 14:54

Doris molim za tvog malenog !!!
    Poison bolje da si u bolnici pod nadzorom.
    Piki idi privatno, ne kuzim to sa uzvom, pa jedino preko uzva oni vide da je sve ok, rucni pregled je samo dio kontrole. A ako nisi zadovoljna moraju te drugdje primiti, uzmi papire i odi drugdje, reci da ti se ne sviđa tvoj ginic i moraju te primiti kao trudnicu, to da bas svi imaju preko 5000 pacijenata ne vjerujem,a mislim da se to moze i provjeriti. Zato ja vodim trudnocu privatno jer mi se neda to sve prolaziti...

Bambola
    08. Prosinac 2015. 14:55

Ja inace nisam, al mi je zena okej pa platim! 
    Bas sad dumam di sam skupila tu glupu baju! U brisevima prije trudnoce je nije bilo, a muz jednom godisnje radi posla ide na pretrage u Zg kod 14 (o da!) doktora. Dok jos nisam znala da sam trudna smo po Istri i Italiji ludovali po aqua parkovima i onim toboganima. Mozda sam u tim bazenima, ko ce ga znat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.