Fala vam cure, ja sam sad dobro... onaj pakao od trudova je prosao al u sekundi zaboravis kad ugledas to maleno stvorenje, nisam ga.mogla ni dotaknuti i vidila sam ga na minutu, dovoljno da ga slikam i vec sam morala ici.
Al dok su rokali trudovi vristala sam da nikad vise necu bit trudna!
Ma vraga, sad bi ih jos bar dvoje!
Nista me ne boli, savova nemam, ko da i nisam rodila tako da sam ja dobro, al za malenog se bojim strasno.... ljubav mala, valjda ce izdrzat. Kad je mogla mama za svoga junaka 15 sati umirat u trudovima onda vjerujem da Bog ima dobar plan za njega i da ce to bit nasa junacina!!
Javim vam sta budem znala! I fala vam jos jednom.
Eto tko radi popis mene mozete pomaknuti, mi smo se pozurili!
I jos nesto Poison, nemoj zaliti ni sekunde sta nisi u bolnici!
Doktori su tu da naprave ono najbolje za tebe u kojoj se god situaciji nasla!
Eto nama se porod nije mogao zaustaviti, al znate i same koliko rizicno moze biti roditi vaginalno bebu na zadak, pa makar ona i mala bila!
Tako da, vjeruj njima, slusaj ih i nemoj nikad pomislit e nece se to meni desit. Nije da te plasim al moras na sve bit spremna i hrabra! Drzi se :*
Sad i ono malo odnosa sta sam uspila nazicat (pisale smo kako muski, bar moj ima taj problem otkad imam stomak) mogu se pozdravit 😏
Bambola, hahaha, naša Antica je stvarno super s tih 50kn! Meni je objasnila da 3 UZV-a imam besplatno, čini mi se u 12 tjednu, u 20 tjednu i u 32 tjednu , a ostalo plaćam....Ma, briga me, ne da mi se trošit živce na to, ne isplati se. Možda jednom kad ovo rodim se i usprotivim.... Šta se tiče te beštije šta ti se vratila....probaj s acidofilom, navodno se pola acidofila pojede, a pola staviš na gazu i staviš "dolje" preko noći...on djeluje bazično i otkiseljuje sredinu u kojoj se beštije nalaze. Dobro za candidu i ureaplasmu. Nisam probala. Al ja bi uz sve to svakako popila antibiotik, uz uzimanje probiotika naravno. Ja sam imala escherihiu na početku trudnoće, i uz antibiotike pila jednu kuru što mi je jedna medicinska preporučila a to sam već i pisala ovdje al evo ponovit ću: jedan dan popit iscijeđeni limun, jedan dan žlicu sode bikarbone u čaši vode, pa 3 dan limun pa opet soda i tako misec dana. Nije teško a izgleda da pali, nikad mi se vise nije vratila. Samo sodu kupi u ljekarni, ne ovu iz ducana koja je s aluminijem....malo al ga ima....Navodno s ovim limun-soda mijenjamo kiselost svega skupa i onda nemaju beštije šansu preživit....probaj
Doris, vidim da si pozitiva, tako i treba bit! Samo ću ti reć da je neonatologija jedan od najboljih odjela cijele bolnice i da će napravit apsolutno sve. Samo vjeruj i misli u pozitivan ishod - i on će se dogodit! Mislimo na tebe :-)
Bambola, moguće da si pokupila u bazenima i tim vodama. Tak je meni dr rekla da se upravo zbog tih stvari ne preporuča trudnicama da idu u bazene, a i ostalima! Al aj ti znaj!!! Naravno da nećeš sve živo na ovom svijetu izbjegavati jer jednog dana misliš biti trudna. Osobno, jako volim te vodene parkove i gluposti! Meni je to baš gušt. I planiram kad rodim i dijete malo naraste svakako ići!
Doris jel ti daju kakve informacije za dijete?
Damjana je to pijem na taste? Hvala ti puno na preporuci! Popit cu ja sve sta mi daju, samo cekamo urinokulturu i onda ce mi dat antibiotik opet!
Doris saljem zagrljaj malenom i tebi 😘
Moja naplati jer je njen aparat ali dobro si rekla Bambola ispalo je kao da se inati ili izivljava radi probirnog koji je kao 650 kn, utz sa 200 skocio danas valjda s njenim tlakom na 300 ali ok ona i ja smo zavrsile ostajem samo radi uputnica. Nasla u privatnoj poliklinici 300 kn ne obicni neg 4d i vec sam narucena za petak sto je brzo i super. Samo zelim vidjeti da je moj bebani dobro.
Najezima se na samu pomisao sto sve doris i poison prolaze i zelim biti barem malo hrabra kao i one.
Što se odnosa tiče, ja bih, ali se sad jako bojim zbog tih bolova. Ufff
Čekat ću nalaze i pregled.... Mužu odgovara jer je on u tolikom strahu da će naštetiti bebi koliko god mu ja objašnjavala da to nije moguće!
Bambola, ne moraš na tašte, možeš kad ti padne napamet...Samo smanji i unos cukra onda.....On hrani beštije samo tako
Sortiraj odgovore
Najstariji