Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    08. Prosinac 2015. 12:21

E da, sto se tice tih bocica i svega, naravno da vam ne treba ako planirate dojiti i ako bude uspjesno! Ja to volim imati sve u pripremi! Jedna bocica sigurno! A duda-ako je na ikoga u obitelji onda ce biti strastveni obozavatelj dude varalice :D jednu dudu cu sigurno pripremiti! 
    Ako nije gladan, zedan i upisan i ukakan a svejedno place, dobit ce dudu! Ako ju bude htio.
    Minniee, ma kad kazem 13 tjedana onda mi zvuci malo, a tri mjeseca ipak onak kao ma ima jos vremena :D
    Bambola, nisi je se uspjela rijesiti? Bezveze!
    Nadam se da ces uskoro uspjeti! Ja cekam cetvrtak i svoje nalaze...

Bambola
    08. Prosinac 2015. 12:26

Ma kakvi. Rezistentna kuja! Sad cu opet morat pita antibiotike, pa ce doc candida i zatvor u paketu! Bemu misa! Al svo zlo u tome. Perem se doli sa onim neutralnim gelovima, muz je pija sumamed. Ima li neko neki prirodni recept, a da ne sadrzi persin?

poisonivy2604
    08. Prosinac 2015. 13:17

Cure moje, mene nakon kontrole opet ostavili u bolnici na strogom mirovanju, zbog kontrakcija i kažu da je cerviks prohodan kroz šav. :(
    Za sada cu biti na odjelu gdje smijem primat posjete, osim ako cu opet morat na infuziju tokolizom, onda se vraćam u "karantenu".

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Piki83
    08. Prosinac 2015. 13:24

Poison, misa mu..Ma bit ce sve u redu. Bolje i tako da ti i bebani budete dobro pod budnim okom doktora.

Upravo sam se vratila s pregleda i opet nema utz kaze da odem sa 23 tt, a narucila me za utz danas. Bas sam razocarana. Kaze da je sve super i nalazi i dolje, a ja opet nisam svog bebija vidjela vec sedam tjedana i jos moram cekati 6 tjedana da ga vidim. Imate li kakav savjet da odem privatno il nesto. Probala promjenit ginicku ali me nitko ne zeli primit jer su kao prenatrpani. Imam osjecaj kao da mi ne vodi trudnocu naj i jos sam dobila po nosu da se odrice odgovornosti jer sam odbila probirni.

MamaAzra
    08. Prosinac 2015. 13:31

Naša Mrvica treba doći na svijet 02.06.

...everything happens 4 a reason...

Bambola
    08. Prosinac 2015. 13:42

Pa piki ti mozes otic bilo di privatno samo na uzv! I ja tako napravim svako dva, dva ipo miseca otprilike! Soc gin mi radi utz, al ova privatno ima 4D i nekako je temeljitija! Ovoj soc ni ne govorim da odem privatno! Socku drzim jer mi uvik napravi briseve i sve, al ova 4D bebi prouci svaki atom valjda 😁

Ninachh12
    08. Prosinac 2015. 13:43

poisonivy2604-I ti se drži, samo pozitivno, molim se za tebe i tvog bebaca, znam da glupo zvuči, al nadam se da ces izdržat što duže, svaki dan puno znači..
    Piki83-Zašto ti ginekolog ne radi uzv svaki put kad dođeš? Pa vrlo je važno na mjesečnom pregledu raidit uzv, halo, pa tu se vidi jel beba raste kak se spada, jel sve okej unutra. Ja bih išla privatno na tvom mjestu. 200 kn naplacuju uzv u trudnoći i nebi mi bilo žao..A što se tiče tog testa za probirni, daj molim te, koja glupost. Ni ja ga nisam radila, i da jesam uopće ne znam koja svrha tog testa s obzirom da ne bih pobacila pa makar mi rekli najgore. Uostalom, test nije sto postotan. Kakvu odgovornost ona uopće može imati..

Ninachh12
    08. Prosinac 2015. 13:49

MamaAzra-dobrodošla :))

doris1006
    08. Prosinac 2015. 13:55

Zene moje drage fala vam na ricima podrske. Iako sam cim sam dosla u bolnicu dobila tokolizu intravenozno i saku tableta i apaurin u guzu i svasta nesto. Ali trudove nisu uspjeli sprijeciti. I tako naKon 15sati trudova i nocas od 2 u boxu u radjaoni. Rodila sam jutros u 9i25! 
    Mali decko je na neonatologiji, ima 31cm i 560grama. Malen je i zivot mu je u opasnosti. Doktori rade sve da uspije, pa vidit cemo. Eto ja mislim pozitivno i nadam se da ce se sve zavrsiti dobro. 

Teudovi su pakleni bili, a zamislite ironije, vodenjak nikako puknuti a meni teudovi svako 2 minute!
    I pripremili me.za epizotomiju, beba okrenuta na zadak... i svasta nesto ne bas dobro i ja rodim na najbolji nacin, bez rezanja u jednom jedinom trudu prsne vodenjak na doktora, doktoricu i nekoliko naucnika i beba izleti vani. 

Eto molimo se da ce maleni uspjeti preziviti i da ce se dobro razvijati.... pa ako zelite pomolite se i vi za njega!

• Piki83
    08. Prosinac 2015. 14:00

Jao doris..Molim se i za tebe da ostanes hrabra i jaka, a za deckica malog da bude jak na mamu.. Misli pozitivno, pusa velika 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.