Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    07. Prosinac 2015. 20:04

Doris, drži se! Iskreno se nadam da bude sve ok! 😙

Pupa2
    07. Prosinac 2015. 20:20

Doris, uz vas smo! Nadam se da ce sve biti u redu.... Ti pokusaj misliti sto pozitivnije. Ja vjerujem da ce to biti u redu.
    Jel ti to doktorica na uzv vidjela? 
    Javljaj nam se! Sretno... Mislim na vas :*
    Bambola, lijepo za momcica! Pristojno dite na mamu :P
    Moj sin je tezak 1055gr, pokazao je pisu i jajcaa :) ali je spavao i nije puno htio pokazati. Jos uvijek je na zadak! Glavno da je on meni zdrav :)

• viky96
    07. Prosinac 2015. 20:57

Pozz drage moje,,evo napokon sam uhvatila vremena da vam se javim...idem na voznju svaki dan pa nemam bas puno slobodnog vremena...

E da..znala sam da cete me vi najbolje savjetovati pa cu vas i poslusati 

Naime,,nezelim vjencanicu sad obuci jer cemo iduce godine imati i crkveno vjencanje...tako da sam ja odlucila kupiti nekakvu haljinicu dugih rukava, svečani nakit i crne štikle...naravno tu je i frizura i sminka 

Zelim vam sve najbolje,,i vama i vasim bebuskama 

Minniee
    07. Prosinac 2015. 20:59

Doris u mislima sa tobom i bebicom, zelim vam puno snage da izgurate čim dulje...
    Pupa super da si doma, sad laganini, neka se drugi brinu o tebi..
    Ja sam danas izašla na pola sata iz kuće i umorila se kao da sam bila pola dana vani, zaspala kao svinjica na kauču...
    U bočice se ne kužim, jel treba to odmah kupiti ili beba prvo samo doji???Danas sam si namjestila lastiku od tajica da mi podize buškicu i popustila me križa tako da pretpostavljam da bi mi i onaj pojas koji sam spominjala pasao..
    Cure da li vas kad kihnete boli nešto dole?Mene ako se ne stignem namjestiti na naprijed sve probode..

Bambola
    07. Prosinac 2015. 21:02

Uff Doris, molim najiskrenije da bude sve uredu! Zaista vam zelim sve najbolje! 
    Pupa, da, kad sam majci to pricala samo je komentirala 'ma na koga li je tako svojeglav' 😁 al nemam sliku za muza, zato sam tila da se okrene. Cak sam jela cokoladu prije pregleda da ga potaknem

Ninachh12
    07. Prosinac 2015. 21:28

Jao Doris stvarno mi je žao što si u bolnici :(
    Drži se ti nama i nemoj potonuti, samo budi pozitivna, sve to skupa još uvijek može biti okej..Javi se sa lijepim vijestima 

NMareN
    07. Prosinac 2015. 21:31

Doris draga mislimo svi na tebe,budi hrabrica i mislima uz svoju bebu. Zelim ti od srca da sve bude u redu i da što duže izdrzite zajedno .
    Pupa drago mi je da je sve Oke s bebom i da je pravi dječak. Već ima više od 1kg,super. Moja je beba sada imala pola kg a za dva tjedna idemo na 4d pa ćemo vidjeti.
    Doris drži nam se . 

Ja to mogu, ja to hoću....

Damjana
    07. Prosinac 2015. 23:25

Doris, iskreno se nadam da ce doktori uspijeti napraviti nešto da se ne dogodi prsnuce. Mislim na vas i pomolit ću se za vas.
    Minnie i meni je tako neki dan bilo. Nisam se uspjela na vrijeme nagnuti naprijed i tako me presjeklo da sam još 3 dana osjećala bol dolje.
    Tko je pitao za udarce? Ja osjetim moju curu, al to nisu nikakvi jaki udarci. Kod nas su to i dalje leptirići i blagi udarci. Al mislim da svakako ima veze to sto sam startala trudnoću sa stomakom. Al brate mili već mi je sad velik kao da ću sutra roditi 😆 
    Bambola, tako je i moja tvrdoglavica ostavila nas bez slike! 
    A nama se evo obitelj širi, upravo mi je nevjesta otišla u rodilište. Slijedi duga noć.

Tena92
    08. Prosinac 2015. 00:14

Pozdrav trudnice drage, evo upadam vam da vas pozdravim i poželim sreću. Samo se držite <3 

NMareN, velikaaa pusaaaa!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.