Doris, uz vas smo! Nadam se da ce sve biti u redu.... Ti pokusaj misliti sto pozitivnije. Ja vjerujem da ce to biti u redu.
Jel ti to doktorica na uzv vidjela?
Javljaj nam se! Sretno... Mislim na vas :*
Bambola, lijepo za momcica! Pristojno dite na mamu :P
Moj sin je tezak 1055gr, pokazao je pisu i jajcaa :) ali je spavao i nije puno htio pokazati. Jos uvijek je na zadak! Glavno da je on meni zdrav :)
Pozz drage moje,,evo napokon sam uhvatila vremena da vam se javim...idem na voznju svaki dan pa nemam bas puno slobodnog vremena...
E da..znala sam da cete me vi najbolje savjetovati pa cu vas i poslusati
Naime,,nezelim vjencanicu sad obuci jer cemo iduce godine imati i crkveno vjencanje...tako da sam ja odlucila kupiti nekakvu haljinicu dugih rukava, svečani nakit i crne štikle...naravno tu je i frizura i sminka
Zelim vam sve najbolje,,i vama i vasim bebuskama
Doris u mislima sa tobom i bebicom, zelim vam puno snage da izgurate čim dulje...
Pupa super da si doma, sad laganini, neka se drugi brinu o tebi..
Ja sam danas izašla na pola sata iz kuće i umorila se kao da sam bila pola dana vani, zaspala kao svinjica na kauču...
U bočice se ne kužim, jel treba to odmah kupiti ili beba prvo samo doji???Danas sam si namjestila lastiku od tajica da mi podize buškicu i popustila me križa tako da pretpostavljam da bi mi i onaj pojas koji sam spominjala pasao..
Cure da li vas kad kihnete boli nešto dole?Mene ako se ne stignem namjestiti na naprijed sve probode..
Uff Doris, molim najiskrenije da bude sve uredu! Zaista vam zelim sve najbolje!
Pupa, da, kad sam majci to pricala samo je komentirala 'ma na koga li je tako svojeglav' 😁 al nemam sliku za muza, zato sam tila da se okrene. Cak sam jela cokoladu prije pregleda da ga potaknem
Jao Doris stvarno mi je žao što si u bolnici :(
Drži se ti nama i nemoj potonuti, samo budi pozitivna, sve to skupa još uvijek može biti okej..Javi se sa lijepim vijestima
Doris draga mislimo svi na tebe,budi hrabrica i mislima uz svoju bebu. Zelim ti od srca da sve bude u redu i da što duže izdrzite zajedno .
Pupa drago mi je da je sve Oke s bebom i da je pravi dječak. Već ima više od 1kg,super. Moja je beba sada imala pola kg a za dva tjedna idemo na 4d pa ćemo vidjeti.
Doris drži nam se .
Ja to mogu, ja to hoću....
Doris, iskreno se nadam da ce doktori uspijeti napraviti nešto da se ne dogodi prsnuce. Mislim na vas i pomolit ću se za vas.
Minnie i meni je tako neki dan bilo. Nisam se uspjela na vrijeme nagnuti naprijed i tako me presjeklo da sam još 3 dana osjećala bol dolje.
Tko je pitao za udarce? Ja osjetim moju curu, al to nisu nikakvi jaki udarci. Kod nas su to i dalje leptirići i blagi udarci. Al mislim da svakako ima veze to sto sam startala trudnoću sa stomakom. Al brate mili već mi je sad velik kao da ću sutra roditi 😆
Bambola, tako je i moja tvrdoglavica ostavila nas bez slike!
A nama se evo obitelj širi, upravo mi je nevjesta otišla u rodilište. Slijedi duga noć.
Pozdrav trudnice drage, evo upadam vam da vas pozdravim i poželim sreću. Samo se držite <3
NMareN, velikaaa pusaaaa!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji