Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    06. Prosinac 2015. 16:26

Za taj pojas mi je patronažna i pedica rekla da je bzv jer gubimo vlastiti mišićni tonus.

Minniee
    06. Prosinac 2015. 17:17

Hmmm...ja evo čitam i dalje i piše sve samo pozitivno, pogotovo za nisko nosenje..manji bolovi u križima i zdjelici, podržavajući trbuh moze ublaziti stvaranje strija, pomaže da se težina centrira,meni to sve zvuči ok.,a vidim i neke cure na forumima pišu da ih je spasio. Ja ću ga probati pa ću vam reći.. ..

Bellagio
    06. Prosinac 2015. 17:25

Sigurno ima smisla - bol u leđima ili trbušnjaci :-) Zapravo, nisam napisala ja sam se o tom raspitivala poslije porođaja pa odustala, a na kraju se s dojenjem trbuh uvukao u vrlo kratkom periodu.

• Piki83
    06. Prosinac 2015. 17:36

Bellagio blago tebi sto znas da je cura.

Ja nisam na pregledu bila vise od mjesec dana i sad jedva cekam utorak na koji ne zelim ni misliti jer do tada mi ovih dva dana prolazi ko cijela godina.
    I naravno da mi je jedino vazno da je zivo i zdravo ali ovaj put nebi imala nis protiv majene curice, seke za moga decka.

Damjana
    06. Prosinac 2015. 17:36

Sretan imendan Ninach!
    Ja sam danas nećakinju obradovala slatkišima u čizmici kod tete. 
    mene nije dragi, jer ja to ne smijem 🙁 Davno sam zabranila ikakve slatke poklone, jer tada dolazim u napast.
    Pupa, jesi izašla?
    Sto se tiče boli u križima, zvala sam školsku prijateljicu koja je zavrsila fizioterapiju, i kaže mi da ona ne bi nikakve masaže trudnicama radila, da mi jedino može neke flastere zalijepit, pa mislim da ću otići do nje da mi to zalijepi. Jer me bas znaju boliti jako, ne mogu se nekada ustati, ko da mi je 80 god!
    Nama danas 26 tjedana 😍😍😍

Damjana
    06. Prosinac 2015. 17:38

Hoću reci 25 😝

Bellagio
    06. Prosinac 2015. 17:44

I ulaziš u 26. :-)

Minniee
    06. Prosinac 2015. 19:08

Mozda da ipak pitam gin, pregled mi za 10 dana...Ne muce mene trbusnjaci, inace treniram poledance i vozim biciklu, dosta sam cvrsta, nego me muce kriza koja su me pocela boliti zadnjih dana, a mislim da je to od tog niskog nosenja...zato pitam za pojas...a kad bebica dodje, kad budem smijela, vracam se treningu i bicikli..

Pupa2
    06. Prosinac 2015. 19:52

Nista od mog izlaska iz bolnice... Bolovi su se smanjili ali tek sam jutros i popodne piskila za urinokulturu, a nalazi budu za 2 dana otprilike. Tako da ja to moram cekati tu u bolnici -.- uzasno mi nedostaje kuca, muz i sve i mrzim sto moram ovdje biti a ne primam NISTA!

doris1006
    06. Prosinac 2015. 20:39

Pupa draga, drzi se. To ce vjerojatno trajati par dana i ides doma.
    Misli na svog bebaca i bit ce lakse ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.