Drage cure, prekrasne ste sve! Hvala vam na dobrim vibricama i zeljicama :)
Moji nalazi krvi i urina su dobri, kao i pregled kod urologa. Jos samo trebam napraviti urinokulturu, cekam da se ispiskim nakon vizite. Nadam se da ce i to biti dobro i da me pustaju doma. Kazu da moze biti i ukljestenje zivca tog nekog koji boli ko sam vrag, a nema lijeka za to. Osim toga, moze biti i prehlada i hrpa drugih stvari koje jednostavno trebaju proci. Nadam se da ce i ovaj zadnji nalaz biti ok i da odem svojoj kucici. U bolnici su mi svi ok, stvarno nitko nije bilo zlocest prema meni, samo sto svi daju suprotne informacije (ako ih uopce daju). Vecinom svi sute... Ali dobro, s bejbijem je sve super, jutros me probudila sestra da mi nade otkucaje bebe i isprve je nasla srce! Kuca pravo i bas mi je bilo lijepo budenje :)
Pupa - drago mi je da si dobro, i ti i bebac. Sad kad odeš kući (nadam se još danas) čuvaj se, vrijeme je sve hladnije i bit ce sve više tih prehlada i virozica. Bu to sve okej :)
Svima vam želim divan dan na moj imendan :)) Nadam se da su vas muževi opskrbili sa punoo slatkiša i čokolada u čizmicama, moj je bio pametan pa je i kupio mi nove čizmice i to one visoke, tako da je puno čokolada stalo. haha. Baš sam dobre volje, nadam se da ste i vi sve ovako vesele :DD :*
Pupa, super! Lijepe vijesti, drago mi je da ste bebac i ti dobro i neka tako ostane.
Te boli su samo znakic da smo jake za svoje srecice.
Ninachh12 SRETAN IMENDAN!
Pupa super da je sve ok. To ti je bebač nagazio na živac da ti pokaže kako je jak ..
Cure, je li neka od vas probala onaj pojas za trbuh/križa? Čitam da to nije loše nositi kao potporu da se smanji pritisak, pogotovo kod niske posteljice. Sve si mislim da bi kupila onaj sta moze biti za trudnocu i poslije trudnoce..ne može štetiti...
Ja šibu nisam dobila jer sam kao bila predobra hahaha, ali me je zato hrpa čokolada i kinder jaja docekala jutros kraj čizmice..
Ninach sretan imendan..
Ninach sretan imendan i ako ima jos koja Nina ovde!
Pupa samo hrabro!
Ja volim blagdane jer se ocesem za poklone za Sv. Nikolu, Sv. Lucu i Bozic! Al za Sv. Lucu i ja castim 😝
Ninach sretan ti imendan od nas dvije!:)
Svrbi trbuh danas vec sam mazala par puta rastee jiuuj sta volim ovo sve!:)))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Znači Bambola je Lucija, i tebio je uskoro imendan onda :D
Hvala cure :))
Mene trbuh ne svrbi, al raste puno i brzo i mažem se svaki dan, strah me strija. Znam da je to normalno, al ja ih takoo nebi :P
Koje vi kremice koristite? (nemam pojma dal ste o ovom već pisale pa ako jeste sori)
Minnie-ja nemam pojma o kojem pojasu pričaš..
Malo cu izguglat taj pojas :)
Ninachh sretan imendan i od nas dvije !!!
Pupa šaljemo puuuuno pozitivnih vibrica, ma sve će to bit ok i brzo ćeš ti doma
Cure drage uživajte u današnjem danu i papajte puno slatkiša !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Ninach - sretan imendan!
Pupa - nadamo se sretnom ishodu, povratku koućici i benignim bolovima.
Bambola - patronažna ti odmah dolazi na adresu koju ostaviš u rodilištu. Meni je bila ravro dva puta jer je zaključila da nema potrebe više dolaziti. U Zadru ćeš se javiti za njihovu patronažu, tražiti pedijatra tamo, a u STu uvijek imaš privatno dr. Laburu (bez ikakve konkurencije).
AS je definitivno najsigurnije sredstvo za vožnju, ali profesionalno znam da za beblju kralježnicu nikakao nije dobro u tome prošetavati malu bebu ili kući forsirati one jaja ljuljalice.
Piki - ja već mjesec dana znam da nosim curicu. A ime...uf... izgleda biti će bezimeno kao i naša prva cura dok god se ne rodi. Mom mužu ništa ne valja, a prijedloga nema. Trenutno mi je Irina
Najela se ja sinoć kranjske na kućicama pa doma navalila na kolače s mužem. Za sutra kuham jotu i baš me briga za žgaravicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji