Ma ja pitam za tu voznju jer imam samo pet min od bolnice do stana u splitu, al mi moramo kasnije i za zadar! Pa zato. Takodjer moram provjerit kako stvari stoje sa pedijatrima i patronazom jer nama je adresa u splitu, tamo ce i dijete bit prijavljeno, al cemo vecinu vremena provodit u zadru.
Pupa, samo pomalo, bitno da je beba ok, a infekciju ćeš riješit već!! Odmaraj! Šaljemo pozitivne vibreeeeeeeee
:-)
Uh, Pupa nadam se da nije ništa strašno. Drži se i javi kakvi su nalazi.
Hvala cure! Zaboravila sma napisati da je beba dobro! Radili mi ctg i uzv i beba je aktivna, sve mjere odgovaraju tjednima trudnoce. E sad sto je meni, nemam pojma! Samo da ja sto prije idem doma, da ne moram ovdje bas dugo ostajati....
Vazno da je bebani aktivan, ziv i zdrav. A ti se cuvaj, sve ce biti u redu. Mozda nije nista, a opet je super da si u rukama strucnih osoba.
Pupa, neka brzo prođe , dobro da si otisla na hitnu.. Meni je stalo nakon spasmexa,ali da se nastavilo isla bi i ja sigurno..
Zato sam ja doslovno zaljepljena za kauc i ne izlazim iz kuce.Mozda sam malo prerigorozna sama prema sebi, ali ja sam od pocetka imala problema i još sad ta posteljica, kako je rekla ginekologica ne šetat duze od 20min i štediti se, pa se radije pazim do slijedećeg pregleda. Biti ce sve ok.!
Jooj Pupa ajmee!!drz se.sad si pod nadzorom i bitno da se vidi sto je i da je maleni dobro.
MI smo se prale kosu sada i moram priznat da postaje sve teze.al slatko mi to sve kak se migoljim u kadi xD
Minnie samo se ti cuvaj i ja dam isto takva bas me briga.osjecam od pocetka da je tako najbolje i tjt.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Pupa draga nasa drzi nam se i da sto prije izadjes iz bolnice! Nadam da je sve ok i da cete se sto prije vratiti doma! Cuvajte se! Puno pozitivnih vibrica i pusa saljemo moj deckic i ja! Javljaj nam se!😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji