Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    05. Prosinac 2015. 14:49

Ma ja pitam za tu voznju jer imam samo pet min od bolnice do stana u splitu, al mi moramo kasnije i za zadar! Pa zato. Takodjer moram provjerit kako stvari stoje sa pedijatrima i patronazom jer nama je adresa u splitu, tamo ce i dijete bit prijavljeno, al cemo vecinu vremena provodit u zadru.

Bambola
    05. Prosinac 2015. 15:10

Ajme Pupa javi sta je bilo! Drzi se, sve ce bit okej!!

mamasita4
    05. Prosinac 2015. 15:20

Pupa, samo pomalo, bitno da je beba ok, a infekciju ćeš riješit već!! Odmaraj! Šaljemo pozitivne vibreeeeeeeee
    :-)

Damjana
    05. Prosinac 2015. 15:23

Uh, Pupa nadam se da nije ništa strašno. Drži se i javi kakvi su nalazi.

Pupa2
    05. Prosinac 2015. 15:30

Hvala cure! Zaboravila sma napisati da je beba dobro! Radili mi ctg i uzv i beba je aktivna, sve mjere odgovaraju tjednima trudnoce. E sad sto je meni, nemam pojma! Samo da ja sto prije idem doma, da ne moram ovdje bas dugo ostajati....

• Piki83
    05. Prosinac 2015. 15:31

Pupana draga, nadam se da je sve ok i da ces brzo doma.

• Piki83
    05. Prosinac 2015. 15:43

Vazno da je bebani aktivan, ziv i zdrav. A ti se cuvaj, sve ce biti u redu. Mozda nije nista, a opet je super da si u rukama strucnih osoba.

Minniee
    05. Prosinac 2015. 17:47

Pupa, neka brzo prođe , dobro da si otisla na hitnu.. Meni je stalo nakon spasmexa,ali da se nastavilo isla bi i ja sigurno..
    Zato sam ja doslovno zaljepljena za kauc i ne izlazim iz kuce.Mozda sam malo prerigorozna sama prema sebi, ali ja sam od pocetka imala problema i još sad ta posteljica, kako je rekla ginekologica ne šetat duze od 20min i štediti se, pa se radije pazim do slijedećeg pregleda. Biti ce sve ok.!

Garavica
    05. Prosinac 2015. 19:59

Jooj Pupa ajmee!!drz se.sad si pod nadzorom i bitno da se vidi sto je i da je maleni dobro.
    MI smo se prale kosu sada i moram priznat da postaje sve teze.al slatko mi to sve kak se migoljim u kadi xD
    Minnie samo se ti cuvaj i ja dam isto takva bas me briga.osjecam od pocetka da je tako najbolje i tjt.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Sunshine-ri
    06. Prosinac 2015. 01:14

Pupa draga nasa drzi nam se i da sto prije izadjes iz bolnice! Nadam da je sve ok i da cete se sto prije vratiti doma! Cuvajte se! Puno pozitivnih vibrica i pusa saljemo moj deckic i ja!  Javljaj nam se!😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.