NMareN ma tusiranje svaka 2-3 dana samo dok su gljive a kad produ tuskat se laganim samponima bez lickanja bilo kakvih krema i bez kemikalija odnosno intimnih sampona.Dolje samo vodom i dobro posusit tapkanjem ne brisanjem da se ne rasire.Meni je bilo upalilo imala ih onda nekih dva tjedna i nikad vise ni prije ni poslje,a dobila jer je bilo ljeto pa sam se i kupala u moru i tuskala po dva puta dnevno i vlaga napravila svoje.
Ninach12 pa sama sebi idem na zivac od deranja, jedva cekam da prode.Mislim da sam i duhove rastjerala kakva sam rospija postala.
Vecer zenice drage!
Evo meni muz dosao napokon doma,pa vec par dana uzivamo. Jucer smo malena,muz i ja zajedno okitili bor,ukrasili lampicama malo stan...ma bas smo lijepo obiteljski uzivali. Malena je posebno uzivala,ona obozava sve sto se tice Bozica. Vec sada nestrpljivo ocekujemo sutrasnje stavljanje cizmice i svetog Nikolu. :)
Vidim da ste pisale o izlasku bebe iz rodilista. Ja sam svoju prvu curu iznijela u autosjedalici,a tako namjeravam i ovog deckica. Za mene je to jedino ispravno. Svoju curu nikada,ali bas nikad nisam vozila bez autosjedalice,pa makar isle do najblizeg ducana. Sto se toga tic sam stvarno stroga i sigurnost mi na prvom mjestu.
I ja imam pojacan bijeli iscjedak,ali bez ikakvih drugih simptoma tako da se ne brinem. Ali bas mi bude jaki,budu mi skroz mokre gacice.Kaze gin da je ok. Prekjucer curka stavila ruku na trbuh i prvi put osjetila svog malog bracu kako joj je dao 5. :) Da ste vi vidjeli taj osmijeh na njenom licu,ma neprocjenjivo. Ona se toliko veseli braci i non stop ga spominje. Svima govori kako mama u busi ima malog dekica.
Sada kada nam je tata dosao bas uzivamo.Oboje me maze i paze i bas mi je lijepo. Veliki pozdrav svima i uzivajte u vikendu!
Cure mi bili u setnji, prvi put su kucice i u Zadru! A danas je prvi put i muz osjetija maloga! Kaze 'vidi malo djubre sta se baca😂' mislim da ce nas bit Kristijan! Iako je meni lipo Andrija i Maks, al je ovaj moj odma reka Maks Luburic i Andrija da mu je presplitsko. Eto, laku noc vam svima
Jutro!
Za gljivice, ja sam namazali preksinoć Rojazol kremom, to mi je bila dala ljetos uz vaginalete, al nisam tada koristila, i manje me sada ceska doli. Nastojim sto manje ičega koristiti sada u trudnoći. A sto se tiče iscjetka, meni je toliko jaki da sam se vratila dnevnim najvećim ulošcima, a bila sam ih prestala koristit, jer ja budem skroz mokra doli. Posebno ako sam malo aktivnija tijekom dana.
Mi smo se za ime davno dogovorili. Odnosno, ja sam predložila, muž reka: može, sviđa mi se i to je to. 😀
Mamasita, očito smo se krivo razumile. Ja sam prva napisala iskustvo iz St rodilišta, ti si iza toga napisala kom na St rodilište, pa sam zato mislila da je meni upućeno. No, ostavimo to iza nas. Ocito hormoni rade 😊
JUtro zenske ajmo mirovni sporazum
Da se javimo i cestitamo na dobrim pregledima i saznanju spola :)
Kod nas se kreci stan pa smo do daljnjega kod moje mame pa mozete mislit spavanje nocas promjenile okolinu ono neee i malena se vrtila.opalit cemo nadoknadu popodne.
Za ostalo nemam iskustva pa se necu nadovezivati.pozeljet cu svima ugodan vikend i jeste svjesne da ce nam ovaj Bozic biti najljepsi do sada?:)))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jutro! Da, bas sam bezobrazna, Mare bas mi je drago i nisam ni sumnjala da je sve okej!
Oko price sa traktorom i tim svim- jucer sam pitala mlade majke, sad one su prva tri miseca vozale dite u kosari (uz napomenu da prvih misec dana ionako ne izlazis bas puno), kao ima to remenje sta se uzme za dodatno osigurat kosaru, iako ona nije nikad skroz fiksirana ka as. Za as kazu da ima neki umetak za novorodjence. I as je naravno najsigurniji. Eto, svak ima svoju neku odluku! Al kao as je stvarno naj za prijevoz!
Bambola, Andrija ti je moje prvo dite, drugo ime nisam mogla ni zamislit....:-)
I naravno da je AS najbolja za vozit dite u autu, zato se tako i zove. Meni je samo malo bezvezno kad vidim da šetaju po rivi a dite u AS po dvi ure.....ja bi svoga iz AS u košaru i na kolica....
Damjana, mir mir do neba, ma nismo se mi ni posvadile....
Sunshine, znam taj osjecaj kad tata dode doma - uzivajte maksimalno!
Pusa svima
Piki83 - ahahaha, moram priznati da mi je drago da nisam jedina. Jednom prilikom me moj muž sa strahom pitao "kad ce se moja zena vratiti nazad" a ja ljuta siknem "nikada". Stvarno grozan period :P
Što se tice voznje bebaca, nikam ga necu vozit, a iz bolnice kuci ce bit u košari. Nekako mi to najbolje izgleda :)
Sto ljudi, sto cudi, svatko ce za svoje dijete napraviti ono što smatra da je najbolje :))
Jao Ninachh12 a kak sam ga sinoc sprasila, siroce. Izasli u setnju a ja na njega da sta me tako gledas pa mi tepa i sapce da se ne ljutim a ja njemu koj ku.. mi pricas kao da sam debil. Pa smo pukli od smijeha, rekal je da ce me ako opet budemo radili bebu zatvotit na tavan dok ne rodim jer me se plasi. A ljubav moja kako me samo trpi jadnicak.
Ja sam prvo iznjela u kosarici iz bolnice, tako sam dobila preporuku, a i ovo cu tako.
Cure,ja u bolnici! Ono o cemu je Minniee pisala, ona probadanja u stomaku, mene jucer krenulo navecer iz cista mira dok sam sjedila... S lijeve strane i nekako prema bubrezima. Nisam se mogla ispraviti od bola. Dok sam hodala koma, kad lezim ok. I nastavilo se i ujutro, tak da smo odmah osli na hitan prijem u bolnicu... Kazu da je vjerojatno neka infekcija ili zastoj u bubrezima... Cekam nalaze krvi i urina, lezim i eto... Imam dvije cimerice, sestre su ok, doktor mi je bio ok... Nadam se da necu bas dugo tu ostati iako cure kazu da ne pustaju tako lako kuci :/
Sortiraj odgovore
Najstariji