Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    04. Prosinac 2015. 12:00

Doris1006 ja sam u prošloj trudnoći bila kod Mimice na 4D, i stvarno je bio odličan, sve objasni, sve odgovori i vrlo je ugodan, bit će ti super!
    Damjana, ja stvarno ne vidim s čime sam te razbjesnila. Ako si čitala moje prijašnje postove vidila si da sam pobornik košare a ne AS. I svoje prvo dijete sam iz Splitskog rodilišta iznjela u paketini i u košari. Bebe (po mom mišljenju i mišljenju znanstvenika) MORAJU ležat što više na ravnome. To što ja kritiziram osoblje (i opet ne svo osoblje) koje nije briga za neke stvari, tebe se nema što ticat, osim ako ne radiš tamo, pa onda možemo nastavit raspravljat. Treće, kvragu, ako se nećemo malo šalit mi ovdje (otud i moja pošalica s tenkom), onda nek sve lipo ide kvragu. Četvrto, ja samo prenosim svoja iskustva, isto kao i tvoja kolegica, a ako ti se ona ne sviđaju, lipo preskoči moj post, to uvik možeš. Ne znam otkud ti toliko negativne energije da kritiziras jednu obicnu usporedbu, a k tome i napisanu kao šalu.....
    NMareN hvala na dobrim željama, je, pregled nam je prošao super, bili su mi i muž i sin i gledali smo bebicu baš dosta dugo na UZ. I dr je sinu dala slikice seke (sad je i potvrđeno cura) i sad je najsretniji na svijetu! Sve je dobro, evo jučer smo točno na pola!!
    Pupa - ako ćeš moj savjet (a još je netko bio napisao) - kloni se što više možeš šećera i pšenice. To je sve industrijska hrana kojom se gljivice hrane i dok to budeš unosila u sebe teško ćeš ih se riješit! Znam, lako je to reć, i ja muku mučim s nejedenjem svačega, ali trudim se....Vjeruj mi, sve bolešćine dolaze nam iz današnje prehrane, a mi to ni ne vidimo. Probaj 10-ak dana pa vidi....Ja sam zbog escherihie prije par mjeseci prestala jest slatko 15 dana, nije mi se više vratila....a cure imaju gadnih problema s vraćanjem te bakterije. Probaj! Bar malo smanji unos....možeš ti to!!!
    Pozdravljam vas sve!

Pupa2
    04. Prosinac 2015. 12:46

Minniee, ja se naspavAla, ali mene pi-pi parti ne preskoci tako cesto tako da sam i ovu noc morala piskiti, ali ja to sve u polu snu obavim i brzo natrag na spavanje :)
    A moja imena su vise onak tradicionalna i recimo uobicajna... Matej, David, Filip, Vjeko, Roko, Marko, Marin... Nije da su mi sva tip top ali ok su mi. Al muz ima samo to jedno i popljuje sva ostala :D zapravo mene razbjesni to sto njemu nikad nije pravi trenutak za pricu o imenu. Muci ga sto mu se nis ne svidja i onda to bas odgada. Tako da ce nas bejbi dobiti ime vjerojatno u rodilistu  ili u najboljem slucaju uslijed trudova i putovanja u bolnicu!
    Mamasita, jaaako mi je drago sto je sve ok! Neka je cura, sad imas i sina i curku :) ja bih tako voljela za drugo dijete da bude zensko, da imam i jedno i drugo i onda trece nek bude sto god :) planiram troje! Ako sve bude ok mozda i cetvero :)
    Sto se gljivica i prehrane tice, znam, nacin prehrane, odjeca i sve to ima svoj udio. Cudi me jedino sto u normalnim kolicinama sve jedem, tako sam jela i prije trudnoce, ali sad su me bas napale i to tek prije mozda 4 tjedna. E sad, jesam li toliko jaka da se odreknem bas svih ti stvari, ne znam :D ali u svakom slucaju, hvala na savjetu!

Damjana
    04. Prosinac 2015. 13:53

Mamasita, meni je tvoj komentar bio napadački i izgledao kao negiranje onoga sto sam ja napisala. Ja se ispričavam ako sam krivo shvatila, al mi se činilo da je ono bilo ismijavanje moga komentara. Za St rodilište, ja nisam babica al sam bliska sa par babica i mislim da ima svega sa jedne i dru

Damjana
    04. Prosinac 2015. 13:57

Otišlo je ranije
    Ima svega i sa jedne i sa druge strane. Svatko ima svoje mišljenje i moje je za sada zadovoljavajuće. Meni nije isto interes svađaju se tu. Al evo bas si me povukla za jezik sa tim traktorom. Jer ne mislim da je svakome tamo od osoblja svejedno u čemu i kako ćeš iznijeti bebu.

• Piki83
    04. Prosinac 2015. 14:14

PROLJETNE BEBE 2016

1. Ninachh12 - 6.3. - cura
    2. Pupa2 - 12.3. - dečko
    3. Garavica - 13.3. - cura
    4. poisonivy2604 - 13.3. - cura
    5. Halila - 14.3. - cura
    6. Damjana - 20.3. - cura
    7. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
    8. LillaRose - 24.3. - cura
    9. Bambola - 27.3. - dečko
    10. doris1006 - 30.3. - dečko
    11. ines_m - 2.4. - cura
    12. Mune - 6.4. - cura
    13. NMareN - 7.4. - 
    14. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
    15. Minniee - 13.4. - dečko
    16. kiki_ca - 16.4. - dečko
    17. mama102 - 20.4. - 
    18. Mamasita4 - 21.4. - cura
    19. Bellagio - 15.5. - 
    20. Piki83 - 17.5. - 
    21. Starim - 23.5. - 
    22. Sanjarka88 - 30.5. - 
    23. viky96 - ? - dečko

• Piki83
    04. Prosinac 2015. 14:34

Pozdravic
    Jos malo pa cemo pocet pisati na listu kako je koja rodila

Dobrodosla Ninachh12. 
    Ni mene nije bilo par dana pa da nabrljam ponesto.
    Malo sam prelistala sto ste pisale i bas sam se nasmijala, a i ova mala prepirkica oko traktora, ahahahah. Curke ne mislite li da hormoni pricaju gluposti. Barem je meni tako zadnjih par dana. Malo placem, malo vicem, malo se smijem, a malo puno se svadam sa svima koji su mi na putu.
    Kozice sam ja imala sa 27 god.,znaci prije 5 godina i mali nije dobio nego tek prosle godine u skoli i nista nije strasno osim sto nisam mogla van dva tjedna, a cula sam da su opasne za trudnice i starije osobe.
    Cikane me bole do te granice da ostanem bez zraka i desna curi ko luda, a busica boli povremeno kao i lijevi bok od naprezanja ili lezanja na toj strani,a nakon toga si izgledam uvijek sve zaobljenije.
    Gljivetine, s njima sam se borila u prvoj trudnoci i jos mi je bilo neugodno zasto sam to dobila. Pa tusiram se svaki dan,perem zube,odrzavam higjenu da bi mi ginekologica rekla da se moram manje tusirati i manje vlaziti dolje jer je vlaga za njih raj. Stavljala te vaginalete i tusirala se svaki drugi do treci dan,one prosle i od onda nista i nadam se da ih necu ni dobit.
    Strije, imala stvarno jako skupu kremicu 180 eura i moram reci da bezveze jer jednostavno je genetika napravila svoje. Dobila sam ih tjedan dana prije nego sam rodila oko pupka ko sunce ali moj ponos i moja sreca da sam mama.
    I da se pohvalim da sam pocela osjecati vibrice moje bebane. U utorak napokon idem vidjeti svoju mrvicu i da li je sve u redu.

• Piki83
    04. Prosinac 2015. 14:49

Netko je pitao za imena, pa evo da bubnem par muskih i par zenskih.

- Toni, Leo, Raul, Noah, Stefan
    - Rebeka, Sara, Nikol, Stela

hahaha, kad ne treba imas ih milijon, a kad trebas ni jedno ti ne pase

mamasita4
    04. Prosinac 2015. 15:13

Damjana, nikako nisam nikoga imala namjeru napadat, čak se nisam ni referirala na tvoj komentar, nego je puno cura poteglo pitanje u cemu nositi bebu doma, pa sam komentirala to....jer sam sama dozivjela da ih nije puno bilo briga...i opet cu ti ponovit - ne kazem da sve nije briga - ima ih divnih...i ja ih poznajem 4....:-)   A traktor ajmo zaboravit, ne znam ni zasto mi je pao napamet....

NMareN
    04. Prosinac 2015. 16:52

Dan cure, evo nas s kontrole. Sve je super i još sam u oblacima od sreće . Imamo curuuu , teška je skoro pola kg,tu sam malo zinula od šoka ali kaže dr da je to ok. Cura nam je zdrava i sve je u redu. Idući tjedan moram ici vaditi krv da vidimo kakav je sećer, i da Pepita i ja ti imam ponovno glupe gljivice, a prije 3t ih se riješila. Dobila sam neke vaginalete koje cu navodno koristiti do kraja trudnoce ili do pred sam kraj, neznam točno. Reko mi je što više ozbjegavati slatko, a meni je to aaajaaaj,ali probat cu što više izbjegavati. U mjesec dana sam dobila 1kg i sada sam na +6, kaže dr da je on zadovoljan i neka tako i dalje ide tim tempom. Za dva tjedna sam narucena na 4d i nakon toga opet za 2t redovna kontrola, e to će biti super . Eto mi smo vam jako sretni, sretni i opet sretni. Bejbi me svako malo udara nožicama,to je dr reko da su nogice u pitanju .
    mamasita baš mi je drago da je sve bilo u redu na kontroli.
    Doris dok si rekla da imate rusko prezime prvo mi je palo na pamet Nikolaj, jednom sam gledala crtic jedan gdje je bio lik Nikolaj , pa probajte s imenom Niki ili Niko, možda paše.
    Ninach dobro nam došla, ajme mislim da si nadrapala koliko cemo te natrpavati pitanjima .
    Netko ne napisao da kod gljivica možda pomogne ne tusiranje 2-3d,odnosno tusiranje svaka 2-3d,ok ali kako da se očistim dolje od tih gluposti onda? Samo papirom ili? .

Ja to mogu, ja to hoću....

Ninachh12
    04. Prosinac 2015. 17:34

Ja prva po terminu, a nemam kolica :p Stalno govorim, budemo, stignemo :P Ali, idemo kroz koji dan po Graco Evo, hvale ih dosta, a sad su na nekoj akciji pa eto :D
    Piki83- E to sa hormonima sam i ja prošla, brate mili samo da mi se bilo svađati sa bilo kim, bilo kada. A suze, jedna kriva riječ i eto slapova Niagare, Užas..na svu sreću..to je prošlo :D
    NMareN -E sad..što se tih gljivica tiče.. ne pranje ne pomaže, ali isto tako puno pranja ili trljanja samo širi gljivice. Ja sam stvarno prošla torturu s tim gljivicama i ono što sam naučila je da Olival proizvodi za intimnu njegu su mrak. Samo se lagano namazati i isprati i to svakodnevno meni bar stvarno pomaže, čak i kad dobijem gljivice nisu toliko raširene i ne svrbi me toliko jako. Prije trudnoće sam probala sa češnjakom (da-stvarno sam probala jer ni vaginalete nisu pomagale) i pomoglo mi je, kroz 3-4 dana sve me prošlo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.