Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    04. Prosinac 2015. 08:27

Jutro svima!
    Ninach, dobrodošla i čestitke na mogućoj curici :) Mislim da si ti zasada onda prva po terminu. Konačno netko ispred mene :D
    Bambola, gledala saam i ja Alfa :) :) A što se kozica tiče, imali smo ih i ja i muž, ja i dan danas imam ožiljke na tijelu koliko sam ih imala i koliko me mama nije mogla obuzdati u češkanju :D
    Jučer sam bila kod svekrve i ona silom hoće osjetiti kako malac udara, a svaki put kad smo tamo NIIIKAD ne udari. I jučer se on odluči javiti i ja joj kažem da stavi ruku i žena se doslovno iznenadila kako je dolje jako... Meni to nije iznenađujuće jer je stalno dolje, znači baš skroz dolje, ono doslovno moram ruku staviti na dio gdje mi već počinju gaće :D I skužila sam da me udarci kad je tako jako dolje baš baš bole... Sad ne znam jel to za ići doktoru ili ne... Uglavnom, u ponedjeljak idem na 4D, konačno sam se naručila :) Jedva čekam.... Sad stvarno nisam bila mjesec dana na pregledu, a svoj redovni imam čekati još 12 dobrih dana... 
    Još jedno pitanje. Dakle, stavljam vaginalete 3 dana. Sinoć bila zadnja i uvijek imam osjećaj da jednako duboko stavim to čudo u sebe. Međutim, danas ujutro hodam i osjetim dolje kako mi nešto samo što ne ispadne... ne mogu to opisati. Kao da viri i da će svakog trena ispasti. E sad, mene zabrinjava šta ako to NIJE vaginaleta. Po mom nekom mišljenju, valjda se od sinoć od pola 11 trebala razgraditi? A ne bi sad prčkala po tome. Išla sam na wc i kao malo ću s papirom probati, ali ništa. A baš mi smeta kad hodam.... 
    Jel se kojoj slično nešto dogodilo???
    Lila, ja sam imala pojačan iscjedak i sad se to smirilo na koji tjedan, ali evo kako mi je počeo iscjedak, počelo me peckati i svrbiti i sad sam opet prešla na vaginalete. Imam osjećaj da je kod mene iscjedak ipak povezan s gljivicama...

Knjiznicarka
    04. Prosinac 2015. 08:45

Jutro!
    Nisam vec dugo nis pisala jer nemam kaj pametnog reci :)
    Ninach dobrodosla!
    Pupa, i mene udara dosta nisko i onda je poprilicno neugodno. Zna jako zaboljeti. Inace ga osjecam i gore desno, ali ako stavim ruku ovak kak ti velis gdje pocinju gace obavezno se javi i udari me :) mislim da je to ok, jer na zadnjem pregledu mi je receno da se podigao i da je i posteljica i maternica normalno visoko.  
    Kaj se tice kozica, ja ih obavila prosle godine. Bile su grozne... ogromne. Neka od vas je napisala da valjda ima imunitet ako ih do sad nije dobila, mogu ti reci kak je meni ispalo. Sva tri bratica s kozicama bili kod mene ko klinci, ja nisam dobila, tri godine sam radila u skoli gdje su bile barem dvije epidemije godisnje, nisam ih dobila... i onda odlucila idemo raditi na bebi pa da idem na cijepljenje prije za svaki slucaj i dva tjedna prije cijepljenja izbile kozice. I to dok smo bili na putovanju, tak da smo morali 4 dana ranije ici Doma, a da o panici dal cu smjeti u avion za natrag ili ne necu ni pisati jer mi je i sad muka dode kad se sjetim. :)
    E da nezaboravim, kolica su prekrasna! Moja su isto dosla, i namjestaj za sobicu pa smo se tim bavili par dana. Sad svako malo odem pogledati jel sve jos na mjestu :D
    Sretno na pregledima!

Bambola
    04. Prosinac 2015. 09:44

Ninach dobrodosla! Super sta imamo i medicinara!
    Pupa i mene nisko zna udarat, isto tako, zato sam i jednom pitala di tocno osjecate bebu. Al nije mi nista rekla ni na jednom pregledu! A to curenje su ti vaginalete! Ja sam ih ono bila stavljala, a i prije trudnoce kad bi me uhvatile i bas bi bilo bljak. Mene znaju grcit crijeva, sinoc sam kasno vecerala i oko ponoc pojela jabuku i krenilo je grcenje ispod osita i kad se bar malo smirilo sam isla spavat. Onda oko dva ipo me probilo kod kuka, al unutra. Sad vise ne znam jesu li crijeva ili sta. Citala sam da sta trudnica napreduje da je iscjedak jaci radi pritiska.

Pupa2
    04. Prosinac 2015. 09:59

Knjiznickara, evo tebe :) 
    Ma nemora svatko imati kozice, znam da ih netko nikada ne preboli! Ali, kazu da ako ih imas da je bolje imati dok si mladji. 
    Bambola, bas mi je neugodan taj osjecaj, ja bi to malo isceprkala al me strah!
    Nego, jeste vi primijetile moj ticker u potpisu? Vise nije troznamenkasti 😱😱😱

Bambola
    04. Prosinac 2015. 10:11

Aaa bravo!!! Nemoj guglat! Uglavnom ces nac na forume di ljudi svasta pisu! Sve je okej, ionako ces uskoro na pregled, pa ces se umirit! Znam da je tesko odolit ne guglat, al sta imas od toga?! Opet bez pregleda ne znas nista, a sad ionako ides! Ma nije to nista! Mantraj, ja isto mantram kad me opere ludilo i onda se umorim od same sebe! 😁

doris1006
    04. Prosinac 2015. 10:15

Pupa, nemoj ceprkati, to su ti sigurno vaginalete. 
    Ja ih nisam nikad stavljala al stavljam sad utrogestan i od te male dvije loptice koje stavim navecer izlazi po cijeli dan bijeli iscjedak, nikad mu kraja. A vaginalete su vece pa je meni logicno da ga valjda jos vise ima, jel!? 
    I osjecam i ja mog malenog ponekad tako jako nisko... a evo i druge cure. Sve je to ok! 

I tila sam vas pitat imate li prijedlog za neko lipo musko ime? Da nije svakidasnje i da nije pre dugo. Imamo rusko prezime tako da nikako naci nesto sta pase :)

Pupa2
    04. Prosinac 2015. 10:21

Bambola, ma ne guglam. Curi i meni inace kad stavljam vaginalete, ali ovog puta kao da stoji na ulazu u rodnicu, ono ko kamen! Al dobro, bit ce to ok...
    A idem samo na 4D, ne pregledava me ginekoloski, ali svakako mi kaze ako nesto nije u redu. Pa cu ga pitati za te bolove.
    Doris, mi muku mucimo s imenom, katastrofa. Ne mozemo uopce naci neko ime da nam se oboma svidja. Muzu se nijedno ne svidja osim Erik, a meni se vise svidjaju druga imena... I stalno tapkamo na mjestu i ne dogovaramo se vise uopce.

Halila
    04. Prosinac 2015. 10:32

Pupa na dvoznamenkastom broju... hehe, bliži se to.. ja sam si skinula neku aplikaciju za mobitel pa kad vidim da mi je ostalo jos 14 tjedana, frka mi je malo. 
    Znalo je i mene presjeci tak dolje nisko, al sve ok bilo. Najbolje ne guglati, uvijek se najprije naiđe na sve loše, a na kraju ne bude ništa pa se samo nerviraš bezveze.
    I mene crijeva rasturaju jako često i ništ mi ne pomaže.
    Vi ste već sve opremljene s kolicima i svim, a mi ćemo tek danas otić pogledat kolica. Izgleda da ćemo na kraju odabrat Graco Evo.. tolko sam istraživala i dvojila da već doslovno sanjam kolica, al mislim da smo napokon odlučili.. osim ako na kraju ne odaberemo nešto pedeseto. 😊

Minniee
    04. Prosinac 2015. 10:40

Jutro curke!
    Jeste se naspavale?
    Ja sam nocas opet imala pipi party..  ali sam oko 6 tvrdo zaspala pa do 9ipol. Evo sad se i bebac poceo javljati. Prije spavanja sam jos pola spasmexa popila i evo danas ni pritiska ni boli.
    Ja imam malo jaci iscjedak iskljucivo kad se ustanem nakon prvog jutarnjeg mokrenja, nema mirisa ni nista me ne smeta,ali radila mi je zadnji put test i sve je ok.
    Pupa ti si mamica i valjda se mamicu sluša za ime. Meni je osobno Erik isto lijepo ime,dosta često tu u Rijeci, a koja se tebi to svidaju da muž komplicira??? Meni su se svi doma počeli petljati u odabir imena osim muža i biti će kako ja kazem.  Moja mama je za Lorin, Sanjin, svekrva za Romeo, Ian; odakle im samo te fiksne ideje?!  ..a muski dio bolje da ne pitam jer bi bio neki Francek hahaha ...
    Uglavnom, moj cilj je da paše sa prezimenom i da ne unistim jadnom djetetu zivot pa da mi sa 18 zbog traume ode mijenjati ime...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.