Garavica znači malecka je preuzela vlast?Spavaj kad i ona,ako ne moze obrnuto
Damjana neka ti čim prije prođu muke po peckanju..
Pupa da je mene tako presjeklo pa proslo nebi ja ništa popila,ali mene je sjeklo pola noći i pritisak drugi dan..uufff bitno da je sad dobro..
Ninach12 dobrodošla,kolegica mi je rodena 6.3.,znaci još jedna ribica, znas vec je li curica ili deckić??
.. Ja sam skrivila sa spasmexom ali pila sam po cetvrtinu tablete, znaci jedna tableta u 2 dana, a i to mi je zaista prva tableta od kad sam plusice na testu vidjela..inace nisam od tableta,pretrpiti cu sve i uvjeriti samu sebe u dobar ishod,ali ovo pikanje me baš iznenadilo...
Ninach12 dobrodošla i lijepo se družila s nama idućih mjeseci ..Nadam se da imaš urednu i školsku trudnoću !
Damjana imala sam i ja neke gljivice pred mjesec-dva pa sam se mazala canestenom i za par dana je prošlo, a stavljala sam i vaginalete.
Cure jel imate pojačan iscjedak? Meni je baš pojačan zadnjih nekoliko dana, baš imam taj osjećaj da sam stalno mokra a ne volim nositi dnevne uloške.
Virozi sam rekla bay-bay i večeras se nadam šetnjici s dragim kroz grad.
I da , zaboravila sam napisati Vikyci savjet za vjenčanje- sredi se , to je ipak tvoj dan ! Ne moraš biti u vjenčanici, ali neka lijepa haljina, cipelice, frizura i blaga šminkica, nabaci osmjeh i bit ćeš super
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Damjana, u klubu trudnica pocinje ovaj vikend, tj u subotu! I narednih par vikenda ce imat razna predavanja. A od ponediljka je tjedan dana u kbc!
Sljedeci u kbc je 04.01.
Uf, taman sam se probudila, ne znam za sebe! Bas sam spavalica zadnjih dana! Je se i vama toliko spava? Ja sam ko medo! E da, danas na onom tecaju je bila neka pricica o djecjim bolestima. I ja rekla patronaznoj da nisam prebolila vodene kozice ni ista takvo. Ova ostala kao 'pa kako'. Ka klinka sam nosila susidi domaci koja je tad imala vodene sa nadom da cu ih i ja copit i ne morat u skolu, al nista! Ona me cudno pogledala, kao da se moram pazit iako sam vjerojatno razvila nekakav imunitet. Ima li jos netko da nije imao te djecje radosti kad je trebao?
Ahahaha Bambola ne brini se, ti ćeš skupa sa klincem dobiti ispričnicu kad ćopi vodene. I ja sam imala neke polu vodene kozice, sjećam se da doktorici nije bilo jasno, mislim da sam imala izuzetno malo plikova i to je proslo za 2 dana.
Lila super da si dobro, ja sam mislila da imam enterovirozu dok nisam test za trudnocu napravila ..kad ono mala mala virozica u meni..
I ja taman spavala
Damjana - na tvom mistu bi isto provjerila kod gine. jel riječ o gljivicama. U dojenju sam ih se rješavala lukom i izbacila slatko. U Klubu trudnica - vidi što bi poslušala ne moraš sve. Svaki mjesec se vrte iste teme, sve vikendom. Relaksacija i masaža vam je ono kad vas muž masira i učit disati i to je super, ja mislim ponoviti gradivo. U KBCu traje cili tjedan. Svejedno moraš za muža platiti išli-ne išli.
Ninach - Dobrodošla! Di si bila do sad da te gnjavimo pitanjima.? Šala.
Bambola - nisam ni ja imala rubeolu, ali kad sam radila TORCH ispalo je da imam imunitet. I ne bi tila zvučat zloguko, al haraju trenutno u gradu varičele...
Lilla - iscjedak mi se trenutno čak smanjio, inače mi je već iritantan pomalo.
A znam rekla mi je da je sad sezona svakakvih gadosti i da se redovito zracim, robu isto, pazim da ne idem u zatvorene i zagusljive prostore, klasika.
Ne znam je vas raduje toliko informacija ko mene, al na rtl kockica je pocea Alf 😍😍
Minnie- Navodno nosim curiicu, a šta ce izaci vanka to cemo vidjeti, ahah :P
Ma znam kako ti je, i mene zna iznenadit ponekad udarac koliko zaboli pa te skroz razumijem.
Lilla Rose - Baš na zadnjem pregledu sam govorila ginicu kak i ja imam pojačan iscjedak, stalno sam dnevne uloške morala nosit, užas. Dijagnoza je meni bila "colpitis" tj. upala rodnice. terapija-dvije kutije daktarin vaginaleta i nakon toga sve nestalo :)
Bellagio - A bila zauzeta poslom i obavezama vjenčanjem pa sam se tek sad registrirala, a već dugo čitam postove :))
Ninachh12 dobrodosla!:)
Drago mi je da ste bolje curke kojima je nesto bilo.ah ma lako za spavanje ima dana ako ne noci hahahaaa.
Ja nisam imala vodene ni muz isto xD
Nisam bila jako bolezljiva nesto ko mala obzirom na drugu djecu.
Ja nemam tu kockicu k vrabcu xD ali vidjela sam da je Alf.ja sam ga obozavala.mama kaze da sam gledala kak se veli bez daha xD
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ninach, dobrodoslaaa! :)
Nadam se da ce ti biti lijepo sa nama :*
Ja san vodene kozice imala ko dite, al znam da mi je tad i mladji brat skupio od mene i mama.. ja i on smo se dobro drzali, al ona... auuuuu!!!
5 dan je rekla da je gotovo da ce umrit!
Nadam se da vas nece napast te male gadosti kad nisu do sad ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji