Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damjana
    30. Studeni 2015. 10:12

Jutro!
    Ja doma, ležim, pijem kavu. Nastavila jučerašnji dan. Jučer smo cijeli dan bili doma i primali goste 😀 Ne sjećam se kad sam cijeli dan bila u kući  i bas sam uživala jučer. 
    Sinoć sam kihnula i kako sam se zaboravila prisavit, tako me jako zabolilo u dnu trbuha, da sam cijelu večer ćutila tu bol. 
    Ja svoju curicu ne osjetim bas tako jako kako vi pisete, meni su to i dalje kao leptiri po trbuhu, nema nekih jakih udaraca. Jučer smo napunili 24 tjedna. ❤️❤️

Pupa2
    30. Studeni 2015. 10:51

Dobro jutro, dobar dan :)
    ja se fino naspavala napokon, zadnja dva dana prije spavanja vježbam pa mi bude lakše izgurati noć s tom boli u leđima. Sunshine, a znam da je to sve normalno, peru nas hormoni, drugo stanje i sve to, ali kad mi se javljaju takva razmišljanja onda mi baš i nije ugodno. Al evo, već sam bolje :D
    Bambola, nemam pojma ništa o psima! Al baš ništa. Znam samo da kako ih odgojiš tako će ti i biti. Bar mi tako kažu vlasnici pasa. Ja nisam baš preveliki ljubitelj životinja... Imam strah od većine pasa, zlatni retriveri mi jedini dolaze u obzir jer se nijednog ne bojim :D
    Muž voli pse, ali ih nikada nije imao. Sad živimo u stanu i ne bih nikad psa u stanu, ali jednog dana kad budemo negdje u kući ili slično, možda i nabavimo njemu za želju....
    Viky, nemam pojma što bih ti predložila.. ja sam imala klasično vjenčanje, ali da idem na neki opušteni stil, izbor bi pao na neku jednostavniju haljinicu ili suknju i košuljicu. Iako, ne mogu se zamisliti u tome :D 
    Damjana, ni ja ne osjećam baš tak jake udarce bebe,osjetim migoljenje i sve, ali nije to ništa još jako. jučer sam ga baš slabo osjetila...jutros jesam, ali to brzo prestane.... ne mogu reći da sam primijetila da postoji neko doba u kojem će se javiti...
    Ja ovaj tjedan zovem tog privatnog ginekologa radi drugog dijela 4D uzv koji nam je ostao (ako se sjećate bila sam na prvom u 16.tt).. Ne mogu vjerovati da sam već došla do 26.tjedna.
    Redovni pregled imam tek 16.12. Zadnji put bila 2.11. Sto godina..... Nadam se da je sve ok.
    Bacam se na peglanje i kuhanje, nisam 3 tjedna pipnula ništa! užaaaaaaaaaaaaas

Bambola
    30. Studeni 2015. 10:59

E hvala vam cure puno, ja bi bas tila malo zoloski vrt! Kazem, ko klinka sam ga imala i spasija me jer smo brat i ja razlika 11 godina, dugo sam bila jedinica i posebno od famoznih dva do pet kad nisam smila mrdnit vanka jer se kao postivao kucni red!
    Damjana mislim da to lupkanje ovisi i o gradji, ti imas stomak veci, beba ima vise prostora. Bar mi logika tako nalaze.
    Pupa imam i ja te faze ljutnje jer 'zaboravim' na bebu. Ili mi ide na zivce sve! Sve!
    Vicky ja sam se zasad udala samo u maticara, takodjer, ja ko ja ne podnosim na sebi vjencanice niti kerefeke sta idu sa vjencanjem. Imala sam pencil koznu suknju, svilenu kosulju, stikle i digla kosu. Nakit je bija upadljiviji, al nikakav kič. Sad, aj nam napisi malo jesi tip čipke, volana ili decentnije nesto?! Svakako se dotjeraj!

Pupa2
    30. Studeni 2015. 12:44

Bambola, super je što si tako odgajana uz životinje. Meni je žao što moji starci nisu to prenjeli na nas... Zato bih voljela jednog dana da se mužu ispuni želja za psom pa da mi klinci ne budu na mene :D
    Viky, super se čini Bambolina kombinacija :) I to što su cure rekle, obavezno se sredi :) Vjenčanje je vjenčanje bilo kod matičara, u crkvi ili negdje dalje :))))

mama102
    30. Studeni 2015. 13:06

gledam ovu našu tablicu, još nas 6 od 23 ne zna spol...s tim da je samo jednoj termin prije mene :/ nadam se da će se moji malci pokazat na sljedećem uzv...baš sam nestrpljiva...gledala sam robicu i baš ima prekrasne,al kad još ne znam tko se krije u buši ne mogu kupit ništ...zato sam se počastila s dva bijela bodića za utjehu...hehe...našla sam si kolica...predobra su mi...slučajno u Zg naletila na njih u izlogu...tako su lagana...idu skroz od rođenja jer se spuštaju u nulti položaj...ma predobra su mi...sad ću si ih za Božić naručit... per perego book for two...bila sam u sto muka zbog tih kolica za blizance jer sam htjela da budu jedno uz drugo i da mi se sviđaju, a ne samo da budu funkcionalna i evo ga...mame blizanaca hvalile MaClaren, al ta su mi baš ružna...

...što se tiče horoskopa ja sam djevica...moja kćer je djevica...svekrva, šogorica i njena kćer...i to je ajme meni...hehe...evo to piše na nekom portalu...i složila bi se da to je tako za nas...

Djevica je poput „princeze na zrnu graška“ – ona jednostavno zna kada nešto nije u redu i nema mira dok to ne dovede u red. Njoj nikada nešto nije toliko dobro da ne može biti bolje! Za Djevice se tvrdi da su previše kritične, sitničave, stalno prigovaraju te da uvije nešto popravlja.Ona je precizna, savjesna, pedantna, racionalna i nepovjerljiva. Odličan je suradnik i na nju se uvijek možete osloniti. Ona više vjeruje u razum nego u intuiciju Jedini nedostatak je taj što je Djevica jako plašljiva i kritična. 

...prijateljice su mi uvijek znale reć da jedino ja vidim ono što nitko drugi ne primjećuje...i da tvrdoglava sam...hehe :)) tako da ima nešto i u tom horoskopu...nije da ga čitam i vjerujem da će mi se dogodit što tamo piše, al da ima nešto u tome, sigurno da ima...moja dječica će bit ovnovi ili bikovi :))

mama10

Minniee
    30. Studeni 2015. 15:17

Cure kako vasi pupkici?
    Ja sam jutros skužila da mi se pupak rastegnuo.Inače je dosta dubok i evo prvi put u zivotu vidim njegovo dno..

Sunshine-ri
    30. Studeni 2015. 18:23

Aaaaaaaaaa stigla mi kolica!!!!! Preodusevljena sam! 
    Pupa,kao sto sam obecala:

Bambola
    30. Studeni 2015. 19:21

Ajme kako su lipa kolica!! Samo mi djeluju niska, sunshine koliko si ti visoka? Ja imam 1.78 i per perego su mi na knap da se ne saginjem dok guram, kad sve postavim na najvise. 
    Minnie ja nisam uopce gledala svoj pupak, veceras cu kad se budem tusnila, mislim da je moj nekako isti, mozda se mrvu rasirija! Meni su jedino grudi malo vece i bradavice dosta tamnije i doli sam potamnila. Nemam ni taj kolostrum ili kako se vec zove, tj mliko 😳koza jos uvik masnije i sklonija pristicima! Jedino sta mi zna bit mrvu problem je navlacit cizme/visoke patike sta su uze i imaju puno vezica! Trebat cu uzet neke sta se samo navuku na stopalo! 
    Mama slazem se sa tim dijelom o djevicama, jao kako je meni super sta ti imas blizance, meni su blizanci uvik bili san, al nema ni kod mene ni njega nigdi blizanaca!

Sunshine-ri
    30. Studeni 2015. 19:31

Bambola mozda tako djeluju,ali stvarno nisu niska. To smo posebno pazili jer mi je muz visok 2 metra. 😄 Rucka se jako izvuce,tako da cak ni muzu nisu na knap,nego ih jako lijepo vozi. A sto se tice sjedalice i kosare,s kolicima sam jos dobila podizace tako da se cak i kosara i sjedalica mogu stavit da budu puno visa. Uglavnom su mi prepreprekrasna. Kolica sam vec vidjela i isprobala u ducanu,ali ovu boju sam vidjela samo na netu,tako da sam ih zapravo na slijepo narucila. Ali boja je jos ljepsa nego online! Jedva cekam da provozam frajera! 😊😍

Damjana
    30. Studeni 2015. 23:07

Sunshine, super su kolica. Bas je boja zanimljiva i lipa! Moja su još u kutiji. Ne znam di ću sa njima, ako ih sad spojim 😀
    Moj pupak se skupio i skoro pa iskočio. Skoro je u ravnini sa stomakom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.