Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    02. Prosinac 2015. 10:06

Jutro curke!
    Poison prekrasne vijesti,uzivaj sa svojom curicom u blagdanima!

Nego ja sam se nocas baš prepala,pocelo me po noci probadati,kao rezati na lijevoj strani, kao lijevi jajnik ali ne mora biti,uglavnom dole lijevo,na kraju sam se ustala,malo prosetala pa sjela,digla noge i skuhala si kamilicu.Sad je dobro, bebica je lupkala. Je li neka od vas imala takvo probadanje, bilo je bas jako, obzirom da je proslo neznam da li da zovem ginicku? Mozda se isteže sve,mozda je bio samo grč na toj strani pa je osjećaj bio takav...hhmmm..

Pupa2
    02. Prosinac 2015. 10:13

Minniee, ja isto imam takvih problema. Noćas me sve nešto boljelo, ali inače zna s vremena na vrijeme se tak pojaviti takva nekakava bol, kao da me sve reže. Ja sam rekla prošli puta to dr i nije ništa komentirala nego je rekla kao kak beba raste, bla bla, zavisi kak se namjesti i sve to doprinosi...
    Meni je npr jučer bio osjećaj kamenja u stomaku. Normalno sam jela i pila, znači nije uzrokovano hranom ili nečim, ali jednostavno sam jedva hodala. Imala sam osjećaj da će mi sve iz stomaka istog trena ispasti. Danas je bolje.... Ne znam stvarno o čemu ovisi i kada je trenutak da se ode kod doktora, a kad je to sve pod "normalno"....
    Damjana, užas stvarno. I meni je tijekom trudnoće umrlo dvoje ljudi, nisu mi naajnajbliži, ali smrt je bila takva da te baš potrese, pogotovo jer sam dečka poznavala cijelo djetinjstvo i bili skupa na svim rođendanima... I mamina prijateljica koja je umrla... Baš se nekako zapitaš. Uf, užas....
    Ali, ajmo mi o vedrijim temama :))

doris1006
    02. Prosinac 2015. 10:36

Sta nam je to bilo nocas svima? Kod mene ista stvar, probudila me je bolu ledjima, kuku lijevom, pa kasnije i trbuh lagano... onda kad sam uspila zaspat opet sam se probudila i onda se bebac uzlupao i to skroz jako na desnoj strani i odjednom mi je iskocilo nesto, valjda nozica malenog i tu je lupkao.... dok ga nisam pocela mazit i pricat mu tiho,onda se smirio i isli smo spavati.

Tako da Minnie, ne brini, nije nista strasno, pa nisu nam bebaci tako mali vise. ;)

mamasita4
    02. Prosinac 2015. 10:38

Meni danas popodne pregled, rekla da bi trebala potvrdit da je cura! Javim se!

Moja bebačica lupka još od 16 tjedna, baš je živa, stalno nešto pleše....meni to super....
    Cure, đabe vam mazanje, možda pomaže 5%, sve drugo vam genetika...nekako vjerujem da šta manje kemije stavim u sebe i na sebe da je to bolje svakako.

Iz ST rodilišta dite možete iznjet ako ćete u traktoru, baš njih ima bit briga....pa nije njihovo brate....slobodno nosite AS.

Pozzzz svima!

Garavica
    02. Prosinac 2015. 11:32

Ola cure evo da mi prijavimo da nocas isto nismo spavale dobro.ukocila me oba kuka pa sam setala a malena je lupala jako kak ja velim ljuto a inace je mirna.nesto je valjda kak bi rekli bilo u zraku.mene ukoci desno kao prepona ako brze hodam o pocne grcit onda samo sjednem disem pravilno i popusta.
    Najbolja fora mi je kad se pomice lijevo desno i to se osjeti a trhbuh ima valove.ja bas uzivam jer ju osjetim ono skroz i sitne pokrete posto sam jako skoncentrirana kad mirujem.sretno na pregledima ko ima.i da Pupa mislim da di ti rekla da ides 16.12.i mi idemo tada.hihihi

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

doris1006
    02. Prosinac 2015. 11:37

Mamasita i Mare, sretno na pregledu! :) 

Evo ja sam se upravo narucila na 4D kod Mimice :) 10.12. u 3 sata :))))) jedva cekam! 

Nego Bambola, jesi ti spominjala da Kosovicka radi isto tamo u Gynenovi kod Mimice? Sad se ja mislim jesam li onda sigurno kod njega? 
    😂🙈

Bellagio
    02. Prosinac 2015. 12:01

https://www.etsy.com/listing/158221331/custom-pregnancy-countdown-poster-with?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share

Bellagio
    02. Prosinac 2015. 12:17

Mimica je zakon! Nema boljeg oka od njegova. Puno ne priča, al šta priča to je bitno. Sve pitaj što ti nije jasno. Naglasili bi ti da si u Kosovićke.

doris1006
    02. Prosinac 2015. 12:44

Hvala Bellagio ;) :*

Damjana
    02. Prosinac 2015. 13:21

Vidi ovo Mamasita. Ako ćeš već komunicirat na taj način, ti izvedi svoje sa traktorom, samo gledaj da je malo manji, da može u lift ući! Ja samo prenosim iskustvo rodilje od prije 7 mjeseci. A i babica Splitskog rodilišta mi je upravo rekla da je ležeći položaj prirodniji za tako malu bebu. Zato oni ne vole AS jer onako mala baba bude skroz smotana u AS. A i neki dan sam ležala na odjelu babinjaca, pa sam vidjela 5 rodilja koje izlaze sa košarom ili paketinom. A naravno da je tvoje dite tvoja briga, nosi ga u čemu god hoćeš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.