Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    01. Prosinac 2015. 15:59

Bas lipe vijesti Poisonivy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunshine-ri
    01. Prosinac 2015. 17:14

Braaaaavo poisoivy!!! Ajme tako mi je drago zbog vas! Uzivaje doma i neka vas svi maze i paze!😘😍

• LillaRose
    01. Prosinac 2015. 19:43

Poison baš lipo šta si stigla kući, samo lezi i odmaraj !
    Sunshine kolica su ti predivna, moram priznat da ne znam jesam li ikad vidila ljepša. 
    Cure drage mene sastavila enteroviroza  i od noćas sam u totalnoj komi. Prisiljavam se svako toliko pojesti prepečenac i to je sve šta sam danas stavila u usta, osim tekućine. Jako je gadno, jer osim povraćanja i proljeva imam i bolne grčeve. Uh..Nadam se da će proći što prije.
    Moj pupak se nekako proširio, vidi mu se dno...Cike su mi malo narasle i još uvijek znaju boliti, kao i leđa. Bradavice mi nikad nisu bile tamnije. Mlijeko i kolostrum nemam.
    Kožu mažem svaku večer s Biobazom i nisam dobila nijednu striju. Nisam popucala ni u prvoj trudnoći , kako će biti do kraja vidit ćemo.
    Trudničku robu nisam još kupovala, stanem u svoju, nosim tajice i tunike ili tajice i neku sportsku majicu. Dobila sam 2,5 kg od početka al se bojim da sam ovom virozom smršavila sigurno kilo od jučer. Srećom stižu blagdani pa će biti dobre papice 
    Moja se curka redovno javlja, baš je aktivna. Nadam se da joj ova moja viroza ne smeta jako.
    Puno pozdrava svima i mazite svoje trbuščiće 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bambola
    01. Prosinac 2015. 20:35

Poison bas mi je drago sta si doma napokon! Gustaj!

Garavica
    01. Prosinac 2015. 21:56

Sunshine super su kolica:)
    Poison veselimo se svi i nadamo da ces kuci i ostati:)
    Bambola odlicno za pregled;)
    Ostale curke pozdrav i cuvajte se.
    Ja strija nemam da pokucam u stolxD
    Pupak je izravnan skroz i boje kao linea negra.
    Ja sam dignula sve nalaze urinokulture i briseva i sve je odlicno i jako sam sretna.ponovo cemo krv ic vadit.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

NMareN
    02. Prosinac 2015. 08:39

Dobro jutro cure,
    Poisonivy super, super i opet super, baš mi je drago da ste stigli domeka, uzivajte i odmarajte .
    Sunshine kolica su wow, prekrasna. Mi smo se dogovorili da ćemo uzeti neku neutralnu boju, sivu,krem ili tako nešto. Kolica otprilike znamo koja cemo kupiti,još moramo točno definirati ali uzimat cemo ih tek pred kraj trudnoce.
    Bambola super da je sve u redu.
    Mi smo danas napunili 22.t, jako jako i neopisivo smo sretni da je sve u redu za sada. Osjećam bebu ujutro i navecer obavezno,a cesto puta i preko dana. Dok lezim vidim kako mi se buška izoblici dok bejbi malo jače lupne. Pupak je još na svom mjestu, bradavice su malo potamnile ali mlijeka nema. Inace sam sklona satrijama i imam ih po cicama i bokovima, za sada nisam još dobila ali mislim da mi ne ginu strije. Mažem se navecer uljem a ujutro biobazom. Kontrola nam je u petak i jedva čekamo vidjeti bebu i da nam dr kaže da je sve u redu.
    Uzivajte u sunacanom danu .

Ja to mogu, ja to hoću....

Mune
    02. Prosinac 2015. 09:15

Poison bas mi je drago da si sada doma, od sada ce to sve biti dobro :)
    Garavica super za tvoje nalaze :)
    Moj pupak je napola vani i to je onako smjesno, sinpaticno..lineu negru jos nemam, ali s obzirom da sam je u prvoj trudnoci imala i to bas naglaseno, moguce je da cu je dobiti i sada..koza trbuha me svrbi navecer i napeta je, mazem ali ne bas redovito..strija zasad nemam..
    zadnjih me dana bas muci zgaravica, pogotovo navecer i nakon bilo kojeg jela..nema pravila..sjecam se da mi je u prvoj trudnoci pred kraj bila toliko jaka da sam sizila i po noci se dizala piti mlijeko iz frizidera i to bi malo ublazilo..cini mi se da ce mi i sada biti slicno :/
    Joj NMareN tocno znam taj osjecaj srece i kad se tako javljaju..moja je bebica sad bas pocela jace lupkati i isto se trbuh cijeli pomakne..prekjucer je i muz sasvim jasno osjetio i bas smo uzivali 😍
    e da LillaRose u prosloj sam trudnoci u 25.tjednu imala tu istu virozu, ali samo sa proljevom..to je bilo strasno, bila sam dehidrirana, isla sam i u bolnicu na pregled, ali nisam morala ostati u bolnici..nalazi su pokazali dehidriranost, a analiza nikad nije pokazala o kojem je uzrocniku tocno rijec..uglavnom, sve je bilo na kraju super, bebica to nije osjetila nista..drzi se, i obavezno uzimaj tekucinu..kilice ces vec nadoknaditi blagdanskom prehranom :)

Mune
    02. Prosinac 2015. 09:16

*simpaticno

Damjana
    02. Prosinac 2015. 09:47

Jutro! 
    Poison, odlične vijesti!! Super!! Odmaraj kući i lezi. Nemoj sada: samo ću ovo napravit.
    Meni se kao sto sam i napisala, pojavilo njih par sa obe strane stomaka i to bas na mjestima di dajem inzulin. Ne znam ima li to ikakve veze?! Al su bas na ta 2 mjesta iskočile. Mažem se tu i tamo, ne bas redovito. 
    Kod mene ne bas dobre vijesti. Jučer sahranili kolegu sa posla. Srce covika prekinulo. Bas me to streslo nekako, ostala sam na cijeloj sahrani, i bas sam bila tužna i nikakva. Užas.

Pupa2
    02. Prosinac 2015. 09:50

Dobro jutro, dobar dan :)
    poioson, prekraaaaaaaaaaaaaaaaaasne vijesti!!!!!!!!!!!!!! Jako jako jako mi je drago zbog vas i nadam se da se ne vraćate tamo! sad odmaraj u svojoj kućici sa svojima i sve će biti ok.
    Garavice, super za nalaze.
    Lila, mene je takva viroza uhvatila negdje u 16.tt i bilo je baš gadno. Dr mi je rekla da je bitno samo tekućina i tekućina,beba uzima zalihe hrane i ništa joj ne nedostaje, ali moraš puno piti.... Brzo nam ozdravi :*
    NMareN, drago mi je zbog tvoje sreće! Moj momak odluči nekad imati epizode bojažljivog lupkanja i to možda par min tijekom cijelog dana... A nekad se stalno miče, imam osjećaj da mi organe pomiče :D Zadnja dva dana je nešto mirniji. Jao kako mi je u zadnja dva dana stomak narastao. Ajme, jako vidljiva promjena. Stvarno ću do kraja imati stomak do zuba.
    Mune, i moj je pupak nedavno bio samo na pola vani i to je bilo presmiješno i meni malo gadljivo :D sad je skoro cijeli ispupčen, ali kontam da će do kraja biti vidiljivooo vani. 
    Ja nisam skužila tu lineu...
    NMareN, sretno na pregledu!!!!! Jel ima još netko pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.