Ne, u Karlovcu sam, ali hvala. :) ma ima malo izvan odjela kiosk na kojem daju coffee to go, pa mi zna cimerica donijeti, ili muž kada dolazi, ali to nije bas cesto, pa mi nekad bas fali.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ej cure!
Ajme musaka 😋
Bellagio znam da tvoja gin tako tvrdi, cak smatram da je u pravo. Kad joj je kcer bila trudna pila je samo folacin i nista kasnije, al je zato pazila na unos svega kroz domacu hranu!
A to za mandarine, ma kad sam bratu bila po neke nalaze kod imunologa onda mi je rekla da bez obzira sta meni ne smeta puno agruma, kikiriki i sl. da smanjim dozivljaj jer kao bebe su osjetljive na alergene nevezano za nas. Kao sve umjereno.
Meni se prije neki dan pomicao stomak kako je moj momak lupa i ja brze bolje dozvala muza da vidi. Uglavnom vidija je i ja mu kazem da takne drob, a on se cili uzneverija da nece! Usro se covjek nevidjeno😂 zanima me kakav ce tek bit na porodu!
Pepita hvala ti puno na informacijama za kolica, da na netu su 4599kn i dobili smo kupon za 15% popusta, to bi onda bilo 3909kn,znaci 700kn manje od tebe ALI mislim da si ti bolje prošla,jer za 700kn razlike nemogu si kupiti i krevetić i madrac sigurno. Srećom pa mi krevetic ne treba vec samo madrac. Dok budeš u mogucnosti posalji mi sliku kolica u poruci na pvt.
Garavica znam da se sve radujemo radi svih nas ali u svakom slučaju hvala ti na podršci i sreci koju osjecas radi nas. Molim te da nam javiš dojmove sa sajma u west gate-u. Ima li popusta,nekih nagradnih igri mozda??
viky super da je kontrola prošla odlično,baš mi je drago. I super za sina, samo neka on raste.
Moram vam ispricati što mi se danas dogodilo,sad mi je smiješno jer ne vjerujem što sve ljudi pricaju ali u tom trenu sam zastala. U pečetku nasih trudnoca znale ste pricati kak vas uzasno zivciraju osobe koje vas pitaju i jel beba oživila... za tako nešto ja nisam nikad čula,sve dok vi niste spomenule,ali eto danas sam i ja dobila to pitanje. Pita mene jedna teta i koliko si trudna, pa reko prošlo je 4,5mj, i kaže ona ahaaaa super, a jel beba oživila??? WTF?? WTF?? ostala sam u šoku.... Uglavnom mene moja beebolina svakodnevno udara i lupka,najviše ujutro i navecer ali osjetim ponekad i preko dana. Buskica mi se baš ne pomice ful jako,ali jedan dan sam vidjela kako mi se spavacica pomiče hahahaha.
Ugodan vikend cure,uzivajte u svojim bejbijima.
Ja to mogu, ja to hoću....
Bambola - Za agrume i rođene bebe sam čula (zbog dojenja), ali ne i za nerođene. Ima smisla s umjerenošću...ali vitamin C se izlučuje iz tijela ako ga je višak naročito u prirodnom obliku kao što je mandarina.? Šteta što nemamo kemičarku. Ja sam se počela hraniti kao kraljica. To je sve što je trenutno do mene za bebu.
Poison - samo probaj pitati čistačice, neće im pasti kruna s glave.
Vidim da se Sanjarka napokon smjestila na našu listu :-) počela sam već osobno doživljavati kako je bebu s datumom blizu mog rođendana smjestila u ljeto.
Nego, jel imate komentare na horoskopski znak vaše bebe? Ja sam već imala tri sažalna komentara na moju bikicu, pa sam ostala ušokirana!?
Moj se "mrda" vec dobra 3 tjedna,no sada vec jace..i cesto vidim na trbuhu kako se mice,stavim ruku ali lopuza pobjegne hehhe najvise ga osjetim kad legnem spavati i onako se sklupcam,a onda on mrda li ga mrda ..
Ja nisam jos nista kupila za bebicu..planirala roza kolica 3u1 i dobro da nisam jer je sad musko heheh
Kupit cu krevetic za Bozic i to s neutralnom posteljinom hehe
Hej ekipa, meni necaci tu jos samo sutra ujutro pa sam po cijele dane bila kod mojih da iskoristim svo moguce vrijeme... Bas ce mi nedostajati moji mali pilici :)
O svacem ste vi pisale pa cu ja o onome cega se sjetim.
Poisonivy, drago mi je da je zasad dobro, nek tako ostane i da popijes postenu salicu kave u svom domu i svom okruzenju!
Viky, super za sina, neka je beba dobro... A dobro da nisi kupila roza kolica :D ja sam zato isla ziheraski bez obzira sto je kod mene valjda 99,99% decko!
Pisale ste o trbuhu, ja vec neko vrijeme vidim kako mi stoMak trza bas fino kad se beba pomice. Danas pustala crtic necaku na mobitelu a moja beba imala sou u stomaku i stomak je proizvodio valove doslovno! Htjela sam snimati, ali mi bilo zao prekidati necaka u gledanju! Danas je ljubio bracu u pupi, iako je ljubomoran jer je on tetin mezimac :)
Sto se horoskopa tice, ja nemam pojma o tim stvarima, ne citam ga, a bome ni ne znam od kojeg do kojeg razdoblja je koji znak. Buduci da mi je sestra sredinom 3.mj rodjena, riba je pa bi moja beba trebala biti riba! Valjda! A nitko mi do sada nije komentirao znak! Svi uvijek kazu, idealno vrijeme za roditi-proljece i mozes setati kad krene lijepo vrijeme, pa do ljeta beba vec fino ocvrkne....
NMareN, posaljem ti sliku sljedeci tjedan, trenutno sam preokupirana drugim stvarima!
Sto se tice komentara tih kao kad beba ozivi, to je bas grozan izraz i ne znam zasto vec nije izumro, ali eto... Ja se trudim ignorirati to...
O kilama bolje da ne govorim. Ja sam na +6 i to mi se vec cini puno. Danas sam pocela vjezbati, ne zbog kila vec zbog ledja koja me ubijaju! Toliko me bole da se ne mogu narediti dok spavam. I to taj dio izmedju lopatica. Ne znam jesam se prehladila pa mi se ukocio taj misic ili koji klinac, ali bol bas izluduje.
Mune, moje epizode promjene raspolozenja su grozne. Ali ne ispoljavam to prema drugima vec imam svakakve misli... Sinoc sam plakala jer ne osjecam neku povezanost s bebom, ne razmisljam o bebi toliko, onda se ujutro probudim sva u bedu jer sam tako razmisljala pa mazim stomak... I tako bude taj dan pa se smirim... Zvucim ludo, znam...
Uglavnom, inace volim planirati, imati sve pod kontrolom, ubijat se u trazenju stvari (u ovom slucaju za bebu), a sada me to nis ne veseli i ne uzbudjuje, ne smeta mi sto nemamo ime, imam osjecaj da se svi drugi vise raduju tome nego ja... Onda se igram s necacima i vidim i osjetim koliko ih volim i kolko sam zaludena njima pa se tjesim da cu voljeti normalno svoje dijete... Pa placem sto mi necaci sutra idu, kak cu bez njih i tako...Ukratko-kaos u glavi.. Al valjda ce proci!
Eto cure drage, uzivajte u ostatku veceri i vikenda! Ja idem gledati boks s muzicem!
;)
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
7. LillaRose - 24.3. - cura
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. - dečko
10. ines_m - 2.4. - cura
11. Mune - 6.4. - cura
12. NMareN - 7.4. -
13. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
14. Minniee - 13.4. - dečko
15. kiki_ca - 16.4. - dečko
16. mama102 - 20.4. -
17. Mamasita4 - 21.4. - cura
18. Bellagio - 15.5. -
19. Piki83 - 17.5. -
20. Starim - 23.5. -
21. Sanjarka88 - 30.5. -
23. viky96 - ? - dečko
Jutro cure!
Samo sam tila dat osvrt na taj horoskop. Naime, dok se jos spol nije znao, majka mi je bila na nekoj veceri i kao ekipa joj je rekla da su zene ovnovi jako teske. Nisu ni decki maze, al kao zene su uf! Meni je to bila notorna ludorija! Iako su mi zanimljive neke opcenite karakteristike horoskopskog znaka, ja sam djevica u horoskopu i jedino sta imam od tog znaka je opsesivna urednost i zelja za organizacijom.
Dalje, muz i ja smo siznili i gledamo i male pse. Ja sam odrasla sa rotvajlerima, prvog su roditelji kupili i prije nego sam se rodila. Sad imaju staforda (zive u kuci), otac mi je kao klinki kupovao kornjace, ptice, ribice, zeku. Zoloski vrt, fali mi zivotinja. Imamo nas dvoje veliki akvarij, ali bi nekog mopsa ili joksirskog terijera. Ima tko iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji