Ode prije nego sam zavrsila.
krug oko bradavica mi je bio bijel, kao da je izrasla nova koza. Sad je počeo tamnih. I vise me ne češu.
A strije, meni se pojavilo par sa svake strane. Kako vi sa strijama stojite?
Dan cure, ja sam sinoc dosla u st i danas gibam odma ca jer sutra smo u benkovcu na tecaju. Ugl, dosla sam samo na pregled, sve super, 23 cm, po kile, muski miljun posto, poslala me na urinokulturu i opet bris ureaplasma, sljedeci tjedan cijeli sam u st, pa cu tad ic na ogtt! Da, u zadnjih misec dana sam dobila opet kilo i sad sam na nekih +5. Ja zasad nemam strije, al nisam bas nikad ni bila sklona strijama. A vidit cemo sve u zadnju!
Tako da Bellagio i Damjana javim se za sljedeci tjedan ako budete za kavu!
Jutrić!
Jeeee, Bambola - veselim se novim poznanstvima. Super za dečkića! Svako koliko te šalje na ureaplazmu? Mene će sad moja vikati jer sam nakupila 3 kg u misec dana. (Prošli put mi je ispocrtavala crvenom kemijskom dva pula kile kad sam krešila više od kila). A šta ću kad sam tek počela jest i imam glupu žgaravicu :-(
Strije sam dobila najviše po grudima sa strana. One su buknile već u prvim tjednima i samo rastu i još uvike bole. Cijele su u smeđoj areoli. Mali sisavac će imati posla. Trackam se bademovim uljem ali cijelu robu zamastim i usmrdim, a ne bih tila neke bzv kreme stavljati.
Sunshine - lijepa kolica.
Ja se sad zabavljam s podlošcima za kolica (jer kolica imam) ima super krojačica s dezenima i materijalima boli glava. Kako mislite bebu odvesti iz rodilišta paketina, autosjedalo, košara?
Sunshineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ajmeeeeeeeeeeeeee kako sam ljubomorna!!!!!!!!!! prepreprepredivna suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! boja je san snova! sportski dio mi je ljepši od košare, ali sve je divno, predivno :) sad samo čekanje da malac izađe pa đir po gradu :)
Bambola, moja su oko 7-8 cm viša od peg perego i meni su super što su visoka jer imam osjećaj da se s nižima sva pogrbim!
Što se pupka tiče, ja svaku večer proučavam tijelo :D pupak mi se ispupčio van :D inače je duboko unutra, kako je stomak rastao tako se raširio i došao u ravninu sa stomakom. Negdje prije je jedan dio pupka iskočio van a drugi ostao u ravnini sa stomakom i moram priznati da baš gadno izgleda :D a sad je skoro cijeli vani. kad obučem usku majicu, onak se vidi kako je vani :D
meni curi i dalje mlijeko. jučer sam se tuširala s jako toplom vodom pa sam malo masirala i pokušala istisnuti van i stvarno curi. ne sad jako, ali ono, prvo krene neka vodica i onda se stvori bijela kapljica. i poslije toga obučem potkošulju i pidžamu i sve mi iscuri i procuri do pidžame :D presmiješno... stvarno si moram uzeti jastučiće. a strije. trenutno nemam niti jedne... u plusu sam nekih 6,5 kg, ali strija još nema. ja sam možda presubjektivna, al imam osjećaj da se nisam ništa raširila po guzi i nogama. ni ja nisam sklona strijama, nikada ih nisam imala, ali dobro, nisam nikada previše varirala s kilažom...ono da sam se naglo udebljala... ali, ima vremena do kraja. moja seka nije dobila do zadnjeg tjedna nijednu striju... onda joj je popucala koža po stomaku... stomak ide sve više van, to što Bambola kaže, smeta mi kad vežem čizme ili se saginjem po nešto. a dolje uopće više ne vidim. baš me zanima kak ću se izdepilirati.
Bambola, super za pregleeeed :) znači i tebi je milijun posto sin!
ja još nisam nazvala za 4D. ali, moja lijena guza je konačno danas kupila magnezij! i to je pomak :D
Bellagio, ja čula da se dijete mora odvesti u AS. Neka rodilišta striktno zahtjevaju to, nekima je totalno svejedno u čemu ćeš, ali zakonski dijete mora biti u AS. mislim da ćemo mi svakako u autosjedalici jer imamo kako god okrenem 45-50 min do rodilišta pa ako nas policija zaustavi da ne bude problema... A i naravno, sigurnije je za dijete...
I ja Bellagio! Idemo na kucice obavezno! Ma ja sam mislila da sam dobila i vise od kila, svako dvi ure nesto jedem. Al valjda mali sve ukrade! A ja sam jos u deveti misec popila antibiotik i otad mi nije ponavljala bris, ovo je prvi nakon antibiotika! Ja sam mislila dite u kosari iznit iz rodilista.
Nisam imala pojma ovo za zakon i novorodjence u as 😳sicam se da je prija svog prvih par miseci vozala u kosari vezanog pa mi to bilo logicno
A to za kile, dok mi je rekla da se pazim sad u zadnju i kao blagdani idu. A stajaznam, ja se ne opterecujem, jedem kad sam gladna, al kolicinski jedem isto ka i prije, samo cesce nego prije. Kupila sam si bila dva broja vece dvoje trudnicke rebatinke, kao kad se udebljam, pa mi sad klapaju oko dupeta 😂
Bambola, nisam ja sigurna u to što sam napisala, samo sam tako čula da je praksa u zadnje vrijeme. Možda netko zna sigurnije/provjerenije... Ali mislim da je zakonski da dijete ide u AS. A, sad, koja je vjerojatnost da će te policija zaustaviti-ne znam... Moja šogorica je nosila u košari, nitko joj u bolnici nije ništa rekao, a opet u nekim bolnicama baš inzistiraju na tome...
U AS novorođenče ne smije dugo biti (zaboravila sam točno koliko). Sigurnije je svakako. Kod nas ne zahtjevaju. Bambola - meni je odmah ponovila bris nakon mjesec dana i nema jeeee! Meni je pupak ružan i polu van. Čekam kad će linea negra potamniti, sad je vidim, al baš svijetlu. Moj trbuh se još ne vidi. Jutros sam vadila TSH i baš mi je bilo žao što ga nemam jer je red bio ogroman.
Sortiraj odgovore
Najstariji