Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    29. Studeni 2015. 13:26

Ola zenske.mi bile jucer u west gateu i ok je bilo bar koliko sam uspjela vidit jer me noga odjednom tocnije potkoljenica pocela boliti da sam na kraju sepala do auta od cega zasto pojma nemam.jutros me prestala i naravno narvnooooo isla sam usisat i prckala po stanu cucnula i evo sad lezim opet nemrem mrdnut.kupila sam majicu u mama nova ducanu i obisli krug i tjt.bilo je svega i popusta i svasta ali najvise su nas se dojmili izlagaci leokids iz zg ne mogu sada do letka da tocno napisem stranicu ali imaju i web shop naci ce google sigurno :) posto mi imamo sve a kolica cemo dobit na poklon nismo mogli uzet ih iako smo se zaljubili u njih.al ok tak je kak je.
    Malena vrti trbuh se giba ja kazem da vjezba finu motoriku xD  i reagira na moj glas daaaa zvuci cudno ali se javi cim ja ustanem sjednem i kazem dobro jutro di si ti meni :) preslatko.
    Bambola ja nemam iskustva sa ovim sto si pitala za pse tak da...
    A sto se horoskopa tice mi pripadamo ribici ili ovnici ako se kasnije rodixD
    Ja sam bik i muz i svekrva i sto nam fali za onog kog volimo i bubreg bi dali.malo svojeglavi ali i flexibilni.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Sunshine-ri
    29. Studeni 2015. 13:36

Dan zenskice drage!

Mene ulovila neka prehlada zadnja 2 dana,pa malo vise odmaram,ali inace smo super. Frajer se zadnja 2 dana bas intenzivno javlja pa sam ful sretna jer sam ga pocela dosta cesto osjecati. 

Pupa,ma ne brini to je sve potpuno normalno. Sve nas peru hormoni i iste brige. Ja znam plakati zbog totalnih gluposti i isto kao i ti nabijati se neke griznje savjesti zbog totalnih bedastoca,ali pripisujem to ovon nasem drugom stanju.😙

Pozdravljam vas svih,uzivajte u nedjelji. Moja curka i ja idemo malo djir po ducanima kupovati ukrase za bor. Velika pusa svima.

• ines_m
    29. Studeni 2015. 15:09

Bambola, pisala sam diplomski rad na temu, djeca i kucni ljubimci. Ono sto mi je sada prvo palo na pamet sto se konkretno tice pasa i djece je da savjetuju da se ljubimac nabavi ako je moguce poslije rodjenja djeteta. Kada ljubimac dodje u obitelj, jednako prihvaca sve clanove obitelji koji se tu nalaze, a ako dijete dodje poslije, gleda na njega s odredjenom dozom ljubomore jer je prije on bio centar svijeta, a onda se odjednom nesto mjenja. Eto, tako strucnjaci objasnjavaju, ma da ja smatram da sve ovisi i o kojoj je pasmini rijec.
    Mozda ce Pupa kao psiholog znati nesto vise reci o ovome :)
    Ugodnu nedjelju svima! :*

Minniee
    29. Studeni 2015. 18:32

I ja malo izašla iz kuće danas, kratka šetnjica, kavica i doma. Ja nemam promjene raspoloženja osim što se stvarno nenormalno puno smijem, nije čudo da se mali na uzv-u smijao kad je mamica pukla..  
    Bambola ja imam mopsa, evo 10 godina ima, divna vrsta, velika pametnica i prekrasno stvorenje, dugo je bio ljubomoran kad bi ja dirala druge pse jer je on bio moja beba, a sad je nekako razumniji što je stariji i jako voli djecu, on ti samo ima jednu veliku manu,a to su dlake, jako pusta dlaku cijelu godinu i ja već sad neznam kako ću kad beba bude puzala. Mami sam kupila za poklon maltezericu, oni ti nemaju mirisa i ne puštaju dlaku uopće i isto su jako privrženi, ali ja sam i dalje mišljenja da ce ti pas biti onakav koliko se baviš njime jer i psa treba odgojiti.Ja se dan danas sjećam da sam dva sata sjedila na podu dok moj tvrdoglavko nije popustio na "daj šapu",a neki psi to skuže za dvije minute, ovaj moj se baš bunio,nije htio učiti.  Isto si pogledaj westije, jako pametni i privrženi,ima ga kuma,ma kad te pogleda ljubav mu puca iz okica. Neznam za koju vrstu si još pitala, terijeri ti znaju biti jako ljubomorni i previse zaštitnički tako da hoće i ugristi.
    Što se horoskopa tiče, ja sam ribica,kuma mi je ribica, ja obožavam sve ribice. A mali bi trebao biti ovnić i sa muškim ovnićima dosta dobro funkcioniram, ali opet horoskop je tako malo bitan kad ćeš ti odgajati dijete i po mogućnosti će ispasti super čovjek, a ne horoskopski znak ako me razumijete.. 

Bambola
    29. Studeni 2015. 19:32

Hvala cure! Kuma mi ima westija, al se muzu bas ne svidja! Reci mi za mopsa, kakvo mu je zdravlje? Citali smo da su bolezljivi?

Minniee
    29. Studeni 2015. 21:32

A da, ja imam psa 10, a muža 3 godine pa nije mogao birati jer sam ja došla u paketu sa psom hahaha  .. Znaš koji su ti jos izuzetno pametni, bostonski terijeri, divan karakter i brzo uče ili između maltezera i westija bischoni. 
    Moj mopina ti je jedan od onih "nece grom u koprive",evo 10 god. ima sad u 1.mj. i kod veterinara idemo jedino na redovno cijepljenje dok prijateljica ima isto starog i već je jadnicak potpuno gluh i imao je tumorić na mošnji, ali ovaj moj je kao mladić, a njezin je već baš starčić, to puno ovisi o roditeljima i leglu, moj je mršav njezin debel, baš su skroz različiti. Moj nije uopće boležljiv, moraš mu čistiti boru iznad noseka i uši svako toliko, imaju jaki specifičan miris na koji se ne može svatko priviknuti i te dlakice puštaju stvarno jako ali dok to skužiš svinjica ti se vec debelo zavuče pod kožu sa svojim forama. ..Jako hrče dok spava,to je zato jer ima spljoštenu njuškicu, dok jede imaš osjecaj da govori "njam njam" i stalno nešto mumlja, ja ga zovem "pričopričalica"..uglavnom, jako su smiješni i što ga dulje imam to ga više volim, mogla bi danima o njemu pisati ..klaun mali... ETO! Ispričavam se na off topicu ...

• viky96
    29. Studeni 2015. 21:47

Pozz dame! 
    Ja se javljam sa dilemom hehhe
    Poslije Božića ćemo se vjenčati kod matičara,no ja i dalje ne znam sta da obucem 

Planirala sam neku tuniku i tajice,pa sad neznam jel to prigodno...molim vas neki savjet 

Minniee
    29. Studeni 2015. 23:14

Vicky neznam koliko imaš godina i kakve su ti prilike, ali bez obzira što je to samo kod matičara, nemoj da ti kasnije bude žao što se nisi sredila.. Ja imam kolegicu koja je i za matičara imala prekrasnu haljinicu i šeširić i štiklice i priuštila si je profi šminku i frizuru i slikali su se i sad nakon par god joj je drago da je to tako napravila jer nisu imali drugo vjenčanje iako su ga planirali..A ona je inače totalno casual i anti sminka,a bila je baš šik na svoj nacin...

Mune
    30. Studeni 2015. 09:31

Dobro jutro! :)
    Evo i nas od danas na punih 5 mjeseci :) bebica se javlja, a posebno reagira na muza..cim je u blizini i razgovaramo, pocne lupkati hehe..
    Minnie pitala si me za cijenu pohrane maticnih stanica..nas ce to sve skupa doci oko 20000 kn..zasad smo platili samo taj paket koji ide s nama u bolnicu 210 eura..a ostatak se placa nakon sto se utvrdi mogu li se uopce stanice adekvatno pohraniti..i ovaj put imamo popust od 150 eura jer smo kod njih vec pohranili stanice od sina..tada smo mogli bez problema pohraniti jer je uzorak bio odlicne kvalitete..vec sam prije pisala, tada sam jako htjela roditi na stolcicu,ali to nije moguce ukoliko se pohranjuju stanice pa su mi izasli ususret tako sto su mi podigli krevet u gotovo sjedeci polozaj pri izgonu i to je bilo super iskustvo..nadam se da ce mi i ovaj put biti tako :)
    Bambola svakako vam preporucam psa..mi smo doduse uzeli dok sam bila trudna sa sinom kujicu staru dva mjeseca koja je trebala ici u azil..odrastala je i jos uvijek odrasta usporedno s njim i to je nesto predivno..ona je stalno vani jer imamo okucnicu, a i na selu smo tako da je slobodna, ali je jako privrzena i jako pazi na maloga, kada je u vrticu ona je ispred vrtica i ceka ga, ide s njima u setnje i stalno ga cuva..uglavnom ljubav uzajamna! :)

doris1006
    30. Studeni 2015. 09:54

Bambola, jesi razmisljala o pinchu? 
    Moja sveki ga ima i to malo cudo je preslatko, a jako je poslusan, zivi u stanu sa njom, naucio je na pelenu piskit i kakit sto nisam vidila da puno peseka radi doma, vise znam da ih vode vani da obave nuzdu. 
    Sad ne znam jel do ovoga il su vecinom takvi, ovaj mali ko da osjeca i kad si tuzan i kad te nesto boli, pa dodje mazi se. 
    Mislim da ce i sa nasim bebacem bit u super odnosu i da nabavljamo nas dvoje peseka sigurno bi tako nesto odabrali. 
    E da, i ne linja ti se puno niti ima svoj miris izrazajan. 

Viky, ne znam kakav je tvoj đir.. tako da ti ne mogu predlozit nista. 
    Ja bi mozda obukla neku usku haljinu do koljena kakve se sad nose, pa dobar nakit, stikle, frizura, sminka. To si sve mozes prilagodit kako ti volis a moze izgledat fino. 
    Hoce ti dragi biti finije sredjen ili ste mislili totalno casual?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.