Evo da se javim. Netko je bio pisao o mukici plus ta neka vrucina. Mene to drzi zadnja dva dana i bezvoljna sam strasno. Mogla bi spavat stalno. Nemam temp, nisam bolesna, zimogroznija sam otkad sam trudna, al doma je toplo i na momente mi dodje ispalit od vrucine! Obucem budnu i izadjem se zracit vanka na balkon!
Cure, bas mi je drago sta je sve dobro proslo na pregledima!
Cure samo udarajte po hrani, sta cemo radit zimi nego hibernirat i tovit se 😁
A jesu nam se sad apetiti otvorili nakon onih pustih mucnina, povracanja...
Ja sam stalno gladna, i stalno nesto zvacem... cudi me kako nemam bar +10 kila do sad...
Malo slatko, pa onda slano, pa kiselo, pa ljuto, pa opet slatko.. nema kraja!
Sad tamanim cokolino, a vec se mislim sta bi mogla kad ovo pojedem 🙈
Doris ajd neko spominje ljuto.kak bi ja rekla malena moja feferon djevojcica...sta fino sjedne ljuto uh.
Jel koja blizu zg?mi idemo u west gate na onaj sajam vidit malo sto ima i kupiti onu fora majicu trudnicku na bebu tipaa ono baby coming itd.zamislih si to da hocuuuu.necu puno obilazit jer ne mogu hodati dugo jer ipak zglobovi mi osjete kilice stopala naravno najvise. A idem kolegici u posjet kuci je dosla iz bolnice pa cu sve spojiti zajedno.
Malena mojaa danas vrti cijeli dan i onda me bubne u mjehur i moram odma na wc.zabavlja se curka kaj ces.sutra ce spavat sigurno cijeli dan pa cu si mislit kaj je sada ko jucer hahah.vi svi spavate sigurno vec pa se cujemo ujutro.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Spominjete kile, zaboravila sam prijavit, sad na zadnjem pregledu u bolnici mi je pokazalo -1,5kg 😬😬 bit ću manja slonica do kraja! 😝😄
https://www.facebook.com/Bo%C5%BEi%C4%87-za-djecu-bez-odgovaraju%C4%87e-roditeljske-skrbi-934125269996067/
I evo, da napravimo i nešto humano, ako možete posjetite ovu stranicu. Za dječicu koja su u domu i imaju stvarno skromne želje za Božićne poklone. Sve detalje možete pronaći u grupi.
Curke drage, dobro jutro!
I ja tamanim fascinantne kombinacije, srecom sam u biti tek na pola kile plusa jer sam mrsavila zbog mucnina ali ne sekiram se. Imala sam plan svoje "kucna bicikla" rutine,a ispalo je da moram mirovati,pa mi je sad najvažnije da bude sve ok. Trbuh mi je sad bas poceo fino rasti i vidno se podize iz dana u dan.
Mislim da smo vec pisale,ali ne sjecam se, koja je od vas vec pohranjivala maticne? Vidim da onaj Kriovum ima u cijeni i dolazak u bolnicu po to, zna li netko njihovu cijenu???
Inace,jeste kupile jaknice? Ja neki dan gledala skafice sa krznom,predivni,vec su sad na 50% sniženi,a strah me da za mj dana necu moci nista zakopcati..bas sam tuzna bila...
I da se jos malo pozalim, nocas opet nisam mogla spavati, bole kukovi uz sav trudnicki jastuk između noga i koljena...sad sam tako umorna pppffffff
E da, danas radim musaku za ručak, to nisam dugo, pa evo ako nekom fali ideje za kuhanje...
Puse svima***
Dobro jutro!
I mene muči muka nekad, nekad navečer, nekad ujutro, čak nekad i povraćam, ali odmah iza toga sam gladna :D :D :D Ja se najedem mandaarinica, a to je valjda ono štoo je Bambola pričala da prevelika količina mandarini nije baš dobra. Ne mogu si pomoći.
Doris i Garavica, ja inače volim ljuto i muž isto, i u trudnoći mi isto paše :) samo neka i sin bude naviknut na ljuto i bit će dobro :D meni se jedu ljute pečene kobasiceeeeeeeeee :D kiseli kupus i ta zimska hrana :)
Garavice, ja dobila od svekrve i seke takvu majicu, jedna je s 3 bebe nacrtane onak u pelenama okrenute guzama, a na drugoj beba viri između prugica na području stomaka :) obje su prekrasne, ali za zg nemam pojma gdje ima, al ima sto posto.
Damjana, stranica je super :) nešto će se iskombinirati.
ja imam problem s leđima, ali gornjim dijelom leđa. uopće me ne boli dolje onako kak vi pričate, mene bole jako gore i to kad sjedim u autu ili u krevetu ležim. noćas me ta bol baš probadala....
jel vas još peru promjene raspoloženja? Mene jako.... ufff...
Poisonivy, ima li kakvih pomaka?
Minniee, mislim da je Mune pisala o pohrani, ali nisam sigurna.
Jaknu nisam kupovala još, još nasilu kopčam staru :D iza nje ću nasilu kopčati još jednu stariju koja je onak širi model. a kad baš zagusti, onda ću vidjeti šta ću :D izbediram se kad se vidim u ogledalu. Je da i sama vidim i da mi svi kažu da sam dobila samo na stomaku, noge i ruke, sve je to ostalo isto, ali kad ja već jedva vidim svoja stopala, onda ne mogu da se ne osjećam ko slonica!
Hej drage cure :)
Hmm samo vi pricajte o hrani..i ja postajem sve gora..sad sam na nekih +4, sto i nije strasno, isto mi je sve i trbuhu..bas mi se ujutro muz smijao kako su mi noge tanke a trbuh velik..ali ja se cijela osjecam veliko :/ ujutro sam jos disciplinrana oko hrane, ali zato popodne i vecer..samo izmisljam sta bi sad mogla..i isto tako u krug, malo slano, pa slatko, pa ljuto, kiselo haha..inace i ja i muz volimo ljuto i isto smo prenijeli na sincica, izgleda da cemo i na ovu bebu :D
jednu zimsku jaknu jedva zakopcam, a ove druge nosim raskopcane, iako nije to neko rjesenje s obzirom kako je zahladilo..vidjet cu sto cu do kraja..
Minnie, mi smo i ovaj put odlucili pohraniti stanice preko CryoSavea..vec smo obavili potrebnu proceduru i koferic nam je stigao doma..kad krenemo u bolnicu na porod zovemo ih da budu spremni i opet kad je porod gotov..oni dolaze po to u bolnicu ovaj put..prvi put smo morali voziti u Ilirsku Bistricu tako da je sad super ispalo..to je sve u cijeni, njihov dolazak po to, i ovaj put imamo popust od 150 eura jer su nam stanice prvog djeteta kod njih pohranjene..ako te zanima jos koja info slobodno pitaj :)
Pupa i ja imam promjene raspolozenja :/ uh i te me promjene bas umaraju,a mislim da i muza i maloga..moraju me malo trpiti sad :)
Moja se mrvica povrememo javlja,iako bi ja da je to malo cesce :D
Pozdrav drage cure!
Jaooo kad citam ovo sto pisete o hrani, dodje mi da odmah idem jesti :( sve mi se to nesta nezdravo jede, a cim malo zabrljam, tlak skace :(
Imate fora tunikica u mani, ja dobila za rockas neki dan. Pise, no baby yet, ispod skala 80% loading :)
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
7. LillaRose - 24.3. - cura
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. - dečko
10. ines_m - 2.4. - cura
11. Mune - 6.4. - cura