Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damjana
    01. Prosinac 2015. 10:54

Može kavica!! Ja sam planirala sljedeći tjedan St, samo ne znam još koji dan. Idem vadit krv za hba1c. Javite kakvi su vam planovi, pa ćemo se dogovorit. Ja bi radije cet-pet. 😀
    A koliko sam ja upoznata od prijateljica. St rodilište ne dopusta AS, nego moraš donijeti paketinu i/ili košaru. Bar dok izneseš dijete, kasnije ih ne briga šta ćeš. Ja planiram naručiti set za krevetić, posteljinu i onaj jastuk/dekicu za bebu istog dizajna od Atelie Lela, pa ću pripremit taj jastuk/dekicu i košaru.

Minniee
    01. Prosinac 2015. 10:56

Sunshine boja kolica prekrasna, bas su jako lijepa...biti će bebulinac ponosan na svoje vozilo  
    Meni nista ne curi iz cica,minimalno su probujale,mozda pola broja,strije sam dobila u pubertetu jer sam bila čačkalica 40kg sa krevetom pa sam naglo probujala u bokicima i postala prava ženskica hahaha tako da ih na bokovima imam jos od 14te godine. Sad ih nisam dobila,ali mažem se sa Biobaza Mama kremicom ujutro i navecer i trbuh i cice i bokove i guzu. Ja isto nemam osjecaj da sam se proširila, na 4ipol + sam od pocetne kilaže,ali to je zapravo samo pola kile-kila plus jer sam prva tri mjeseca išla 4 u minus zbog mučnina,tako da mi je rekla kolegica da sam zapravo sad ista osim trbuscica.Ja jedva cekam slijedeci pregled da vidim moram li i dalje mirovati,da smijem bi vježbala sigurno.

Pupa2
    01. Prosinac 2015. 10:57

Ma ja nemam pojma šta je paketin :D :D :D
    Dijete u AS smije biti max 2 h...

doris1006
    01. Prosinac 2015. 11:06

Sunshine, famozna mi je boja kolica i taj sportski dio!! Ludilo! 

Ja se ko i Minnie trackam biobazom tako da ne primjecujem strije ni po cicama ni po trbuhu, a na guzi sam ih i prije imala malo al nema novih :)

Pupak mi je krenuo iskakati, a bas sam se nadala da nece jos, bas mi je to ruzno hahahaha

I raspitat cu se malo o tome u cemu se iznosi dijete iz splitskog rodilista, nisam imala pojma za to da se kao ne smije u autosjedalici, mi smo mislili tako jer i onako imamo skoro sat vremena do doma voznje.

Bellagio
    01. Prosinac 2015. 11:14

Ma mislim da je u STu njima svejedno u čemu nosiš. Ja sam imala za prvu skafander paketinu i nitko ništa. Samo su me tražile dvi tetre (al nije bilo frke kad sam rekla da imam samo jednu). Sad bih bebušku u nešto ljepše stavila. Lela atelijer mi je  Damjana; baš je i ja pratim. Meni odgov. čet. jutro jer sam u petak na pregledu.
    Netko mi je rekao da su kreme mala pomoć ako koža nema vlastitog elasticiteta, al svo zlo u tome. Ima strija u mene na izvoz od puberteta do danas.

Bellagio
    01. Prosinac 2015. 11:17

Pupa - paketina je jastuk za bebu gdje je praktički zamotaš kao pisamce https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1691327604435421&set=a.1398190167082501.1073741843.100006745931052&type=3&theater Ne znam jel učitava link?

Pupa2
    01. Prosinac 2015. 11:23

Ahaaa, znam onda sta je paketin :)
    Sto se tih prokletih strija tice, i meni su rekli da ti dzaba mazanje ako koza nije elasticna iznutra... A u tome ulogu igra genetika i ostalo! Koliko je treba hidratizirati izvana, jos vise treba unutra! Ja se isto mazem nekad welledinim uljem, al od njega budem ajme masna, nekad biobazinom kremom. Uglavnom, svaki dan se namazem... A vidjet cemo do kraja kak ce ispasti...

Mune
    01. Prosinac 2015. 11:53

Sunshine kolica su bas lijepa i atraktivna :)
    Sto se tice kila, ja sam sad na plus 5 otprilike, ali jos uvijek stanem u skroz uske traperice jedino me malo u trbuhu stezu pa ih izbjegavam..apetita imam kako kad, ovaj tjedan vrlo malo, a prosli sam samo smisljala sto bi sljedece pojela haha..novih strija jos uvijek nemam, iako me zadnja dva dana trbuh pomalo svrbi..u prosloj trudnoci ih nisam imala do samoga kraja i onda neposredno pred porod popucala koza na trbuhu..nije to sad nista strasno, izbljedjele su iako ne bi voljela dobiti jos novih :/ bas mi se ne da ni mazat, mazem se otprilike svaki drugi dan Biobazinom kremom, s njim sam i prvi put..ne volim bas ulja, onaj osjecaj masnoce..
    ja sam sina iz rodilista iznjela u kosari, a ubrzo nakon toga sam ga pocela stavljati u AS..tako namjeravam i sada..i da, stalno odgađam onaj ogtt, ali sljedeci tjedan mi je zadnji rok da to obavim, prije novog pregleda kod svog ginica..jos ce mi i uputnica istec :D

Bambola
    01. Prosinac 2015. 12:38

Ma ja se samo trackam sa onim body butter sta i inace! Meni su te kreme nekako bzvz, a ovaj butter ima karite maslac i nekako mi prija. Al koliko ja znam zene uglavnom popucaju u kraj! Ma iskreno me zaboli za koju striju, znam da ih nije lipo vidit ni imat, al brate ne mos protiv njih ako si sklon ili ako se sad jako rastegnes! Nije me brige ni za salo ni za kile dok god meni momak dodje kako triba! Jedva se cekam udavit u francuskoj!Al mi fali planinarit i bacit na rukomet! Ocito sam pregladna, pa pisem ludorije 😁 odo kod majke na kazan!

poisonivy2604
    01. Prosinac 2015. 15:56

Cure moje, kod nas je sve dobro sada, čak i bolje od toga, jer sada mirujemo doma u svom krevetiću! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.