Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mune
    27. Studeni 2015. 11:29

Ja mislim da su u trudnoci jako bitne omega 3 i 6 kiseline za razvoj bebinog mozga..i to posebnom u trecem tromjesecju..ja trenutno pijem Pregnital od Yves Ponroy, to su mi preporucili u ljekarni..ima u sebi dosta tih kiselina, magnezija, vitamina b, zeljeza i folne kiseline..

• Piki83
    27. Studeni 2015. 11:41

dobro jutro mame i bebe

malo nam se obnovila tablica. ja sam narucena 8.12. i nadam se da cu uspjeti saznati spol.

vidim pisete o hrani! sad bih se s gustom nazderala neceg finog, a strah me, moram paziti kad jedem i sto jedem jer jos uvijek imam nagon za bljuckanje.
    udebljala se 2 kile i na tome sam vec nekoliko tjedana, a curenje iz dojki to imam i ja radi cega sam se bila prepala jer je kao prerano ali kaze mi doktorica da je to ok.
    pisale ste i o rijeckom rodilistu, nazalost ja nemam dobro iskustvo. radala sam samo par sati i platila epiduralnu ali za odgovor sam dobila da sam mlada i zdrava i da mi ne zele to dati, a bolovi su bili kakve nikome ne zelim. mah, bilo i proslo, sada je valjda bolje i ne zelim o tome, a najvaznije je da poslje svega zaboravis na sve ruzno kad dobijes ono malo bice u ruke i cudis se kako nesto tako savrseno moze rasti u tebi i onda prvi put shvatis sto je ljubav na prvi pogled.
    a robica, uf, hitan shoping! svaki dan sam u istim trenerkicama da mi je vec neugodno, a i jaknicu moram kupit jer kao i Mune hodam raskopčana.
    cure iz rijeke jel jos u rijeckom imaju one kao apartmane za rodilje gdje si sam sa svojim bebacem u sobi???????
    NETKO JE SPOMENUO MUSAKU!!!
    Nedavno sam je radila i bas cu opet, obozavam je.

al sam se raspisala

doris1006
    27. Studeni 2015. 13:26

Garavice, i meni su preslatke te majice i planiram si nabavit... vidjela sam da ih ima mama nova, imaju i web shop! Pupa je rekla da je dobila dvije, jedna od njih je sa bebom koja viri izmedju prugica... po opisu mislim da su bas te su iz mama nove :) 

Ines, bas cu poslati nekoga od mojih do Mane da vidi ima li i kod nas tih majicica ;)

Garavica
    27. Studeni 2015. 14:35

Da majice su preslatke.:)
    Ja isto kemijam s jaknom i imam jedan kaput koji mi je topal ustvari vise kao bundica pa ce mi baka majstor prisiti neki sistem skapcanja da ipak zatvorim ju a ispod nosim onaj pončo ili pelerinu neznam kak zovete to.i uspjela sam naci one tople tajice idu preko trbuha i lastika ne steze a ima prostora za rastezanje.muz mi se smije juce veli pola tebe je u tajicama jer kak sam mala navucem ih do grudnjaka hahaha e reko kad vestu obucem ne vidi se.slatko je to sve meni bar.
    Ja sam drmnula cokolino sada i kad ne uhvati tak zelja ne znam sta bi pojedem njega.
    Ja sam totalno zbunjena s tim vitaminima jer mi je rekao da kad bi pila elevit i zeljezo je previse za bebu i da sad kao pijem zeljozo,mogu uzet magnezij uz to i ustvari on mi je rekao i ova u apoteci da prije nego popijem tabletu zeljeza da bi bilo dobro da pojedem narandzu ili popijem limunadu zbog toga sto se bolje absorvira zeljezo uz vitamin c.
    A opet gledam netko nista ne koristi pa sve ok...ah kak bi rekla frendica imas previse vremena pa se zamaras svacim kad sam takva mos ga fuckati.ajde mogli bi neki popis kila da pokupim zlatnu medalju za +12 rekorderka hahaahaa

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bellagio
    27. Studeni 2015. 14:48

Mislim da sam već pisala o ovome, ali mene moja ginekologica uvjerila da su svi suplementi osim folne, željeza i magnezija ukoliko treba papilova farmaceuta. Omega 3 je bitna i rekla je da tučem po panceti. Povrća nek uzimam u ogromnim količinima, a voće je produktivno kroz jutro i to samo jednu porciju. A ovaj članak isto potvrđuje http://www.theguardian.com/society/2015/apr/21/vitamin-supplements-increase-risk-cancer-heart-disease-research
    Šta je Bambola s mandarinama? Ja ih isto Pupa nemilice trusim, jednostavno prorade mi žlijezde slinovnice na sam njihov miris. A raspoloženje - nikad bolje, kao pod sedativima, ništa me pretjerano ne izbacuje iz ravnoteže. Al šta sam blijeda i gadna u ogledalu...jučer su mi čak na poslu rekli evo sad malo bolje izgledaš nego prvi dan. Naravno, kad sam počela ruž za usne stavljati po prvi put :-)

poisonivy2604
    27. Studeni 2015. 15:08

Pozz. :)
    Vidim da vi o hrani...meni užasno fali prava hrana, već mi je dosta bolničke. I kava. Ubila bi za šalicu sada. :D
    Mi smo već 2 dana bez lijekova i sve je dobro, nadam se da ce tako i ostati. Ako ostane mogle bi već sljedeći tjedan doma. Ne bi se htjela prerano veseliti, ali veselim se. ;)
    Drago mi je da ste vi dobro i dobro se drzite bez obzira sta vas snađe i pregledi dobro prolaze.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Minniee
    27. Studeni 2015. 15:43

Hahahaha cure moje, ja sam bila na kavici sa kumom i kaže ona meni da šta nemam ja zimsku jaknu nego hodam u kožnoj (a vruće mi za poluditi) i idem ja kao bar zakopčati tu koznu ..neemaaa šansee..bar 2cm faliiiii hahahahaha ...
    Mune zanima me konkretna cijena pohrane,sve skupa koliko košta,svašta se piše po forumima,cifre od 7000-20000kn.

Evo moja musakica se radi u rerni..Ima da se napapamo.
    Ja isto tamanim mandarine pa mi nakon njih bude teško u trbuhu,a mogu ih pojesti tonu valjda...
    Što se vitamina tiče,ja sam folacin pila prva tri mjeseca i onda mi je gin rekla da stanem,a da pojačam jogurte na dva dnevno, voće i magnezij za regulaciju stolice, rekla je ako želim da si kupim neke prenatal tablete (jer sam se potužila da mi kosa ispada više nego inače)  ali nije rekla da moram pa nisam...

• viky96
    27. Studeni 2015. 15:48

Pozdrav dame!
    Evo mene s novostima...
    Do utorka moja beba je bila zensko,,kad na pregledu hop musko...ja ostala iznenadjena..hehhe
    Lijepo napredujemo,imamo 413g 

doris1006
    27. Studeni 2015. 16:12

Poison, bas mi je drago zbog tebe i bebice! Svaki dan vas se sjetim... bit ce to sve dobro na kraju :* 

Viky, znaci jos jedan deckic nam dolazi :) joj cula sam za dosta slucajeva kad bi zene mislile da nose curice i pred kraj trudnoce na uzv se pokaze mali pisulinac... 
    Zato nama sta nosimo sinove je to sigurno, valjda hahah 
    Ma nek su nam zivi i zdravi pa bili decki il curice! 

Jel vam se vidi na trbuhu kad se beba pocne koprcati? 
    Ja sam se sinoc rastopila kad se moj frajer poceo vrtiti i tocno su se vidile izbocine po trbuhu. I snimila sam to, preslatko nesto!

Bellagio
    27. Studeni 2015. 16:47

Poison jesi ti u ST rodilištu? Znam točno koja čistačica nosi kavu ako je zamoliš. Probaj zamoliti, neku koju ocjeniš da je ok. Svakako ju tamo kuhaju sestrama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.