Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    26. Studeni 2015. 12:06

Garavice, ja nemam pojma koji su vitamini najbitniji ali pijem prenatal od NW! Valjda nemos s tim fulati!

mama102
    26. Studeni 2015. 12:16

ej žene...nije me bilo par dana...našlo se tu svakakvih obaveza i svega...sad konačno bez stresa i strke uživam...moji bebači su aktivniji nego ikad...obavili pregled...sve je uredu, još uvijek ne znamo tko se to krije u maminoj buši...kaže ginekolog da ćemo vidjet sljedeći put, a do tad još malo neizvjesnosti...al proći će i to...bitno da oni meni rastu...

...vidim da ste pisale u rodilištima i što se toga tiče mogu vam reć da puno toga ovisi i o tome kakav ćete porod imati...a i na koga ćete naletiti u smjenu...u svakoj bolnici ima super doktora, babica i sestara, ali isto tako i onih manje dobrih...znam šta pišem...ležala sam u dvije bolnice, rodila u Zg- Vinogradska...tijekom mog poroda izmijenilo se tri ginekologa (trajalo je)...a u trudnoći me pregledavalo valjda njih 11 različitih...i svaki je priča za sebe...ugl su svi ok...u obje bolnice sam naletjela na jednog kojem baš i nije mjesto tamo ili mu nije bio dan, ne znam...

...ako ne očekujete previše nećete se puno ni razočarat...ugl. wc papira nema ni u jednoj bolnici, kao ni sapuna za ruke (osim na dan najavljene inspekcije koja je bila kad sam ja rodila), morate nosit svoj, svoje maramice, japanke neke za kupanje, jer vjerujte ne želite stajat na pločicama iz doba marije terezije kakve su u bolnici u mom gradu, u Zg su bolje...svoju jastučnicu, osim ako vam nije problem ležati na bolničkoj...ugl. sve se to preživi, moramo bit svjesne da ne dolazimo u hotel već u bolnicu...u kojoj ćemo ako sve bude ok provest 3-7 dana i prilagodit se situaciji...bitno da nase mrvice budu uredu i da što prije odemo svojoj kući...

mama10

Bambola
    26. Studeni 2015. 12:25

Sanjarka krv cekas tjedan dana! Otprilike. Ja sam bila radila u cetvrtak, u utorak su mi bili gotovi!

Bambola
    26. Studeni 2015. 12:44

Sanjarka nema na cemu i po nalaze ides na salter ginekologije, ne tamo di si vadila krv. Od 14-16

Sanjarka88
    26. Studeni 2015. 12:57

E to sam uspila skužit, samo što piše od 12-14h, bolje zvuči ta tvoja ura

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LillaRose
    26. Studeni 2015. 13:45

Pozdrav drage cure !
    Evo i mene s pregleda  Sve je super, bebica dobro napreduje i  sad je na 600 g, jako je živahna, ma prava mala plesačica. Zaboravila sam koja od vas radi onu našu famoznu tablicu, uglavnom doktorica je potvrdila da je curica...
    Ja sam sad dobro, nema krvarenja, tlak 70/100, i sad smo na +3 kg, doktorica je zadovoljna. Dobila sam uputnicu za ogtt. (u prvoj trudnoći ga nisam radila i nemam pojma kako to izgleda ).
    Sanjarka i ja sam nalaz kombiniranog čekala tjedan dana i trebala sam nalaz predigniti od 12 do 14 ( malo nezgodna satnica al tako mi je bilo rečeno ).
    Pusa svima !!!! 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bambola
    26. Studeni 2015. 14:16

U pravu si od podne do dva je bilo!

Bellagio
    26. Studeni 2015. 20:01

Pale smo proljetnice na začelje tema. Nemam ništa pametno napisati. Čestitam mamama sa friškim pregledima i našim hrabricama u bolnici. Ja isprobavam što sa žgaravicom i nemam baš puno uspjeha osim da jedem svako malo. Vec sam sa -6 na -3... do kraja ću biti slonica :-) Ipak je ovo bolje od dva mjeseca poraćanja pa se ne smijem buniti. Vratila sam se na posao i svi me tetoše.

Pupa2
    26. Studeni 2015. 20:44

Mama, kad imas sljedeci pregled? Neka tvoje bebice budu dobro, a sad u kojem su paru, svejedno je :)
    Jesi nasla neka kolica koja su ti ok?
    Lila, supeeeeer za curku :) 
    Bellagio, bas i ja gledam za temu, zatisje... Ma jedi koliko ti pase, o kilama cemo kasnije :)
    Ja se sad najela friskog kruhaaaa i neke salame, nisam se mogla obuzdat! Jedem a ne osjecam sitost -.- ;D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.