Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    25. Studeni 2015. 09:21

Damjana, ajd bas mi drago sta je sve okej! Ma srest ces ih, nemaju di pobic kad rade 😂 samo ni ja ne znam kako njih rasporedjuju po tim operacijama. Kad god dodjem kod Kosovic, ona mi kaze budi tipa u 8, onda jos uvik cekam jer se zadrzi na odjelu ili je na operaciji. Okej su Marina i Zdrave, mladi doktori, meni je jedino malo neugodica radi njega jer smo isli skupa u skolu, generacija i cesto se sretnemo u gradu. Znam da je infatilno, al ne mogu si pomoc! Kakvo je tvoje iskustvo bolnice? I ne brini, bas sam nabasala na neki clanak u New Yorker di autorica opisuje da nije znala jel pukla plodna voda ili samo mora na wc jer je danima osjecala kao te trudove!

Damjana
    25. Studeni 2015. 09:36

mislila sam da tako tvrdo spavam da me nije probudilo to sto su nju vodili u rodilište iz sobe. Ništa ja to čula nisam 😆
    A za osoblje rodilišta se nemam šta požaliti, stvarno su mi ljubazne i ugodne sve ovaj put. Zadnji put sam imala jednu koja je bila grozna. I šta mi se ovdje svidja, ne moram ja navijat mobitel i ići u njihovu sobu da mi mjere šećer po noći, nego one dolaze. 
    Jedina zamjerka ide čistačicama za čišćenje wc-a. Mislim da bi morale biti malo detaljnije, odnosno cijeli ovaj box od wc bi trebale očistiti, a ne samo površinu lavandina i dasku wc-a. S obzirom koliko se žena promjeni u ovoj sobi, mislim da bi detaljno to morale čistit svaki dan.

Bambola
    25. Studeni 2015. 09:52

Damjana valjda je cvrst san normalan u trudnoci. Ja sam se prije budila na svaku sitnicu, a sad, kad muz npr iza mene ide spavat, uopce ga ne cujem! Inace iman osjecaj kad spavam da me jedino piskenje moze propisno probudit.

poisonivy2604
    25. Studeni 2015. 10:05

Jutro cure.
    Mi smo OK, evo danas ce me probat skinut s ove infuzije pa držite fige da se kontrakcije i bolovi ne vrate. :)
    Jučer sam bila na uzv-u, to je sve u redu, cura nam sada ima 680g. :D 
    I to je ukratko to, nista novo.
    Čitam vas stalno, ali ne znam sto da napišem kada se nista ne događa. :P
    Pozdrav svima. :-*

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    25. Studeni 2015. 10:09

Joj Ines, ja zaboravila odgovoriti. Ja sam bila na koridoru tj.arizoni :D al mislim da ima i u orasju! Uglavnom, sto kuna :)
    Sto se epiduralne tice, ja nisam jos razmisljala o tome, iskreno ne znam ni razloge za ni protiv, o tom cu misliti malo kasnjje ili ako vi imate jos neke razloge/iskustva, rado cu procitati jer stvarno nisam upucena u to. Jedino sto znam da je u Os bolnici prije koju god bio samo jedan anesteziolog i ako je on zauzet bez obzira jel dogovorena epi, nemozes ju dobiti. Tak je bilo prije par godina kad je moja sestricna isla roditi, a imala je dogovorenu epiduralnu. Na kraju ju nije dobila, ali mislim da ih sad ima vise i da je epiduralna sve cesca pojava.... Tako da, o tom cu jos razmisliti, ali kazem, nemam nekog tko je dobio epiduralnu.... 
    Damjana super za seceree!!! Ja sam cula da se jako zena tuzi na sve bolnice sto se higijene wc-a tice... Uzas uzas. Ja sam lezala prije par godina na zaraznom, wc je bio ocajaaaan. Pokupis par bolesti tamo.

Minniee
    25. Studeni 2015. 10:19

Poison, Doris, Damjana drago mi je da je sve dobro 

Sunshine tako mi te lijepo čitati svaki put, zbog tebe imam skroz dobar osjećaj za rodilište. Ja si želim epiduralnu i nisam ni trena razmišljala o tome, pa u svijetu je to skroz normalno. A drip???Kad to daju ili ne daju ???

Ja sam jučer opet imala epizodu sa mučninom navečer, pa dokle više...zato danas pijem caj od mente i jedem dvopek. Gorila sam na dodir, a toplomjer ne pokazuje više od 36,3 muž mi dao oblog od leda da stavim na glavu jer nisam htjela na hitnu pa sam nekako i zaspala,jutros nagon za povraćanje,a evo sad mi bolje nakon dvopeka.. 

Mali pimpilinić i ja danas ravno na pola puta.. 

Bambola
    25. Studeni 2015. 10:32

Pupa i meni je muz spominja tu Arizonu, kao da bi mogli otic kad dodjemo do njegovih. Znaci isplati se?
    Minnie, mislim da su ti toplotni valovi i mukice normalne ponekad! A drip znam da brutalno boli i daje se kao infuzija i onda svi trudovi postanu jedan ogroman trud i onda ti dodje krepat! Tako zene pricaju! Navodno ga se daje ako se ne otvaras kako triba.

Damjana
    25. Studeni 2015. 10:49

Minniee i Sunshine, ja vam zavidim sto pripadate Riječkom rodilištu. Jer po svim komentarima to rodilište je najbolje u zemlji. Ne samo u zemlji, nego je pri vrhu i u Europi! Mislim, po meni Rijeka i Istra su svijet za sebe, miljama ispred ostatka Hrvatske po svemu! Nek se nitko ne uvrijedi ☺️
    A higijena je po meni očajna ovdje! Ja sam nakon zadnjeg ležanja pokupila zlatni stafilokok, bolničku bakteriju. A sad sam malo obratila pozornost na njihovo čišćenje, pa iskreno nije ni čudno sto je se ne mogu riješiti!
    I moram primjetiti da se pomladjiva postava Splitskog rodilišta i točno se vidi razlika u ponašanju mladih cura/žena i ovih baba.

Mune
    25. Studeni 2015. 11:11

Da, rijecko je rodiliste stvarno odlicno! Kao i prvi put,i ovaj cu put tamo roditi..
    ovako, sto se tice epiduralne ja je prvi put nisam uzela..dosla sam u rodiliste otvorena 5 cm bez trudova..tek je ctg ocitao lagane ali ja ih nisam osjecala..pripremili me, usla sam u rađaonu u 10 ujutro, do 12 je bilo laganini, muzic i ja se zezali cijelo vrijeme, tada su pojacali drip i onda pocinju pravi trudovi..od iscrpljenosti između trudova spavam, postaje sve teze ali u 15 i 30 rađam svog slatkog deckica koji odmah zeli cicu..stavljaju mi ga na prsa i tu je cijelo vrijeme sivanja - da imala sam epiziotomiju :(
    Uglavnom iskustva su mi super..malo me strah ovaj put jer znam sto me ceka..ali dobro, nadam se da sve bude ok.. :)
    Poison, Doris, Damjana drzite se :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.