Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    24. Studeni 2015. 11:20

Tenks Pupa, a jel ga osjetis priko razine pupka ili?

Pupa2
    24. Studeni 2015. 11:42

Ahaaa prije koji tjedan stalno, a sad sve okolo!

Damjana
    24. Studeni 2015. 12:02

Evo mene, čekam u dnevnom boravku bolnice da me smiste u krevet. Po svemu sudeći ću ići u sobu sa rodiljama, jer na odjelu patologije nema mjesta za nove trudnice. Bas me živcira ova neorganiziranost Splitske bolnice. Nas tri čekamo i tko zna kad ćemo ući u sobu. 
    Inače radio mi je uzv, sve u redu, 560 teška, nije spominjao dužinu. Neki mutavi dr. Moj nije danas na poslu. 
    Bambola, ja osjećam isto nisko bebu, ispod pupka lijevo i desno, najčešće lijevo. E da, jel ti prija radi na nekom odjelu?

Garavica
    24. Studeni 2015. 12:03

Tnx cure!!<3 lijepa rijec vec puno znaci u hormonalnom disbalansu.
    Kikica ne brini nemoj me krivo shvatit al vidim da si mrsavica ko i ja pa sad kad su kilice dosle svi kazu da sam taman.znam da ti mozda zvuci puno kad kazes i sve,a tak mi i samoj jer nikad nisam imala vise od 56 kg to je bio vrh, a visoka sam 160cm.ne sekirajte se bitno da beba ima sve sta joj treba.:))) 
    Moja malena je najcesce desno smjestena da mi zna grbica biti na desnoj strani trbuha ali ima je po svuda kad se razmase predvecer.zbilja jel ima koja onu trudnicku crtu smedu tzv.linea negra?ja imam od pupka pa prema dolje skroz.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bambola
    24. Studeni 2015. 12:04

Damjana ona je na ginekologiji. Dr. Simundza (muz joj je kirurg, ne ona 😁),a i frend iz gimnazije je na ginekologiji dr.odak zdrave.

Pupa2
    24. Studeni 2015. 12:12

Damjana, kolko ces biti u bolnici?
    Garavice, ja nisam vidjela sebi tu liniju. Jel se ona mora javiti?
    Poisonivy, ima li sto novoga???

Bambola
    24. Studeni 2015. 12:19

Pupa ne mora, a moze i kasnije! I ja imam samo pojacane dlacurine u tom dijelu! 
    Hvala cure na odgovorima!

Bambola
    24. Studeni 2015. 12:41

I da cure zvala sam kbc Split za onaj tecaj koji 'moramo' proc i pljunit 400 kn za partnera. Sljedeci je 07.12-11.12. U 13 sati. Sad, moji frendovi dokotori kazu da je temeljitije u klubu trudnica i onda samo dodjes i kazes da si odslusa i platis jer kao kbc zanimaju samo pare. Meni je bilo bitno za muza jer on nikako ne moze u st sa mnom priko tjedna, rekli su progledat kroz prste dok god se plati. Mislim, otic cemo mi u benkovac da dobije potvrdu, ta dva dana tecaja. A ja bi sama setala po splitskim tecajevima. Je ko bija u klubu trudnica?

Damjana
    24. Studeni 2015. 14:16

Konačno u sobi! Odjel rodilja, al je isto samnom cura koja je još trudna. Ian rodit svaki dan. 
    Bambola, neka mlada crna me pregledavala, al je sakrila pločicu sa imenom. 
    A kriza me bole za poludit. Jedva sam ustal sa stola za uzv. Nakon toga nisam mogla hodati od boli 😩
    Pupa, ako šećeri budu u redu, sutra idem.

Garavica
    24. Studeni 2015. 15:00

Pupa kako kome nekom da nekom ne.kod nekih zena tanka skroz kod nekih deblja.al slatko mi je bilo kad sam vidjela da je tu onako tanka.jooj tecaj..ja cu sutra zvati.Damjana drzimo fige i drz se.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.