Ne pijem za sada ništa osim magnezija.Jedem dosta voća i povrća pa mi je to za sada ok. Teta u ljekarni mi je dala Bioelectra magnezij 300 i mislim da je vec netko pisao, okus je stvarno kao cedevita, bas fin.
Pozdrav cure!
Pricale ste o tetra pelenama..slazem se sa Bellagio, i ja sam koristila Loline i stvarno su odlicne, peri deri kako bi se reklo..istina da nemaju bas neke uzorke nego su ili bijele ili zelene..voljela bi kupiti par sa uzorkom lijepim..i ja sam ih za maloga imala 20 i to mi je bilo taman..mislim da sam kupila manje da bi mi falilo..sina sam siroko povijala do prvog uzv pregleda i tako planiram i sa ovom bebom..sto je sigurno je sigurno..
ja sam jucer cijeli dan provela uu pokretu i kupila za bebu mekanu rozu dekicu na nekog majmuncica..ma preslatko..kad sml dosli doma sincic se odmah pokrio s njom hahah..i snijegic nam je pao, taman za ugođaj 😊
i da u petak navecer sam imala prestrasnu zgaravicu, pa to je grozno iskustvo..ni sama ne znam kako sam zaspala 😦
ne znam jesam li sto zaboravila, cure koje imate preglede ovaj tjedan sretno!
Dan cure! U Zadru je hladno i kisa, pravo vrijeme za Harry Pottera i pizzu. Zavidim vam na snijegu!
Za zgaravicu ja znam jest mrkvu i to je dugo zvacem da 'iscjedim' njen sok. Morala sam odustat od cesnjaka kojeg obozavam, ne znam nacin kako potpuno uklonit zgaravicu kad uhvati, al mrkva mi ublazi zarenje.
Bok cure, jedva sam vas pohvatala nakon par dana haha
Sto se tice tih posebnih omeksivaca, po meni je ro cista glupost, izmisljaju sve i svasta da prodaju.
Onda bi tako trebala gledati i za kremice i vlazne maramice i kupkice. Naravno da cu pripaziti da u tome svemu bude sto manje kemije ali sad potpuno to izuzeti je nemoguce.
A sto se tice tih pelena, tetre, siroko povijanje... nisam se jos uhvatila proucavati. Jedino sta sam sigurna je da cemo koristiti jednokratne pelene!
I triba mi jedna informacija od Splicanki, a i druge ako znaju... dragi mi se uspanicio zbog madeza na ledjima, slika ga je pa proucava pa zakljucio da bi moga bit rizican...
I tako da ne glumimo doktore jel ima koja preporuku za dobrog dermatologa u St? Cula sam za Desanku Bakalic da je dobra... ako koja ima kakvu preporuku, slusam! :)
Dr. Tedi Kosovic. On je muz od moje ginekologinje! Radi privatno kraj kbc-a. Od ovih u bolnici za taj tip problema dr. Puizina-Ivic.
Jutro cure.evo mi na vadenju krvi za secer.meni osobno prva runda vode slatke dobro sjela jer sam gladna i zedna.sad cekam sat pa opet i onda opet za sat vadenje.iscjedit ce me ko limun xD
Da bacim osvrt na ovo sto ste pricale koliko sam uspjela popamtiti.za siroko povijanje vidjet cu sa doktorom jel treba,za prasak kupit cu prasak namjenjen za bebe,a omeksivac necu stavljati nikakav prvih 6mj.s tim da ne znam da li znate informaciju da se robica obavezno pegla do 6mj zivota a kasnije bi trebalo bebu privikavati polako.ali svako ima svoje i radit ce po instinktu.sve koje imate pregled sretno.i naravno pusee saljemo nas dvije.
Zakljucila sam da sam dobila kile jer nisam povracala nego smo krenule papanjem po zeljama
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavice, kad ce ti biti gotovi nalazi? Ako se ne varam Halila je isto isla na ogtt prije, jesu nalazi ok? ali nisam sigurna jesam nesto pomijesala??
Ja sam sada na oko +5 kg, kazu da se u ovom tromjesecju najvise dobiva... Ja za 3 tjedna ulazim u zadnje tromjesecje pa se nadam da necu biti jedna od onih koja ce dobiti puno kila u tom zadnjem :D jedem normalno, kao i prije, samo mislim da ujutro pojedem malo vise :D cak slatko ni ne jedem vise kao sto me prije znalo hvatati...
Ja mislim da sam i ja kupila loline tetra pelene, al nisam sigurna... Spremila sam ih u bunker ispod kauca i ne vadim ih dok ne pocnem prati i peglati...
sto se peglanja tice, ja peglam i moju i muzevu robu (sve osim vesa), a bebino planiram isto sve peglati buduci da cu sve bebino prati na 30 ili 40 osim tetra pelena (njih na iskuhavanje).... Nije mi to tak mrsko! Ali ne znam za to "pravilo" da se mora peglati prvih 6 mj... Znam da je u svakom slucaju dobro, ali nisam cula bas za to do 6 mj.
Jeste vi primijetile da kad legnete u krevet beba pocne svoj show :D meni unazad 3,4 dana se beba osjetno tijekom dana pocela gibati, jucer su kumovi vidjeli kako se stomak pomakne :) ali fascinantno mi je kako kad legnem u krevet spavati imam osjecaj da ide s jednog kraja stomaka na drugi :) i jaaaaaako reagira na muza :)
Pozdrav svima :)
Eto i mene nakon burnog vikenda. U subotu bila u svatovima, ajme meni, nije to vise za mene. Cure moje, jedva sam izdrzala! Dosadilo vise i sjedit, stajat, plesat, u 22h sam bila spremna za poci kuci. :( Nedjelju sam cijelu prespavala :p
Pisale ste o zgaravici, ja sam primjetila da me najvise napada kada pojedem nesto slatko, tako da sam to izbacila, priustim si tako mozda jednom tjedno. A meni je soda bikarbona pomagala kod zgaravice. Jednu zlicicu sode direkt na jezik i zalijem vodom, zgaravica prestaje vec nakon par minuta. Malo je onako fuj okusa, ali isplati se. Cula sam od vise trudnica da ju koriste i da nije uopce stetna.
Sortiraj odgovore
Najstariji