Curke pozdrav, vidjela sam da pišete o sodi, pa da kažem sa sodom oprezno... ja sam je koristila u trudnoći,ali samo jednom tjedno ne više... radije probajte donat, banane, kamilicu, mlijeko ili u najgorem slučaju spomenite doktoru pa će vam prepisati tablete.. soda navodno djeluje na nervni sustav kod bebica, sada koliko je to proučavano ne znam,ali bolje biti na oprezu :) sretnoooo :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pupa za nalaz zovem iza 14h gina.moguce da je ona to radila jer mi smo tu negdje.kak da ti nisi jos?
Kad saznam pisem.dosla doma zaspala na sat vremena svega zeljna pa ajmo cokolino,caj,keksi hahaa.aj da se ja pohvalim kilama 12+ xD zvuci strasno ali vide se u trbuhu i malo na nogama svi se cude ono.ne brini hrani malisana s cim on hoce i tjt.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavice, sto ti gin kaze na toliko dobivenih kg do sad?
Ja se bas bojim da se ne krenem uzasno debljat jer jako jako puno jedem u zadnje vrijeme.A do sad samo nekih 3 kg, vidjet cemo danas na pregledu koliko tocno. a trbuh je vec dosta velik
Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja nema problema sa zgaravicom, da kucnem o drvo :)
Pozdrav cure!
Sutra moram ic vadit krv za secer , i moram priznat da me strah na neki nacin. Najvise zbog toga jer me od pocetka trudnoce pitalo samo slatko nadam se da ce nalazi bit dobri
Cure moje evo da vam se javim nakon pregleda. Nisam se nastavila otvarati, ali kaze gin da ima nekih indikacija na uzv po kojima ona vidi da se ipak to otvaranje nije u potpunosti zaustavilo. Ali dobro, bebica super napreduje tako da sam i ja odma veselija. I pokazala nam je pisulinca! A tako se namjestila da sam ga cak i ja vidila :D
Tako da dodajte na onaj popis jos jednog deckica :DDD
Doris super za pregled i ajde dobre su vijesti da je sa malenim sve ok.nista mi ne kaze za kile jer se velim skoro i ne vide.
Joooj poviseni su mi leukociti malo i nesto bakterija u urinu sutra idem odnjet urin za urinokulturu i briseve ce mi uzeti.rekao je da prestanem piti elevit jer cemo popit rundu heferola....malo me uzdrmalo sve to jer ono svkome njegov problem je veci nekad nego sto je i sad sto stvari u glavi....i panika sta ako ovo sta ako ono....bas sam iscrpljena danas.
Marina sretno sutra.nemoj ni ujutro vodu ni nista uzimati dok ti ne izvade to sutra....
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Zgaravica-ja sam ju imala samo jednom i to je bilo bas zestoko, cijelu noc sam plakala, povracala i mislila da rigam vatru. Uglavnom, vise se nije ponovilo u tim razmjerima. Tako da nisam nikad nista ni konzumirala protiv tih tegoba.
Garavice, nemam pojma sta moja ginekologinja ceka, ali ja idem tek za 3 tjedna na kontrolu i tad cu biti 28.tjedana pa ce me valjda onda tek slati. Necu se ja bunit da me zaboravi poslati :P
Sto se tice tvojih tegobica, znam da se svakom njihove cine najgore, jednostavno tako funkcioniramo, ali probaj se sjetiti doris i poison i ostalih cura kojima je puuuno puno teze! Sve ce to biti dobro, dobit ces terapiju koju trebas i proci ce.
Doris, super za dobre vijesti i sinaaaa :) neka to ide na bolje, jos malo ces mirovati i prestat ce i to do kraja! Vidjet ces...
Jutro klokanice :)
Dok sammsve procitala sta ste pisale, oooho... ali vidim vecina ima probleme kao i ja
Kriza, mene stvarno bole, pri svakom pokretu osjetim bol, a kad ustajem iz sjedeceg ili lezeceg polozaja, kao da mi se rastavljaju :(
Iduci mjesec cu da nabavim pojas, pa valjda mi pomogne
Bebac lupka i lupka, pa pomislim da imam kung fu pandu u stomaku :D
Evo nas
Ne znam jesam li postavljala sliku prije...
I da, ja sam na +8 kila :'(
Pazim na hranu, al dzaba, i voda se prima lol
Jutro cure!
Doris bas mi je drago da je sin i da je sa bebom sve okej.
Garavice to su mali problemi, znam da nije lijepo, al nista strasno!
Moj sin se isto igra ka zabica u trbuhu. U kojem dijelu trbuha vi osjecate bebu?
Ja u trokutu od crte di je pupak pa na dolje i kako sa koje strane. Sinoc sam se digla na wc, ono u polusnu i kad sam se vratila u krevet osjecala sam igranje, al mi se nekako cinilo nisko. Kako sam bila grogi sicam se da sam mislila ko zna je mu pase moj polozaj tijela. Al sam brzo zaspala.
Kikica, bitno da je s bebom sve ok, a o kilama ces kasnije :)
Bambola, mene beba od kraja 24.tjedna baaaas jako i osjetno lupka i to vise nije onak ono migoljenje malo. A bebu osjecam prakticki po cijelom stomaku sada, jucer sam imala osjecaj da mu je jedna strana doslovno kod bubrega, a druga na suprotnoj strani :D isla sam gledati na net sta se dogada u ovom tjednu s bebom i pise kako je bebi sve manje mjesta u maternici, dugacka je preko 30 cm! Tak da nije ni cudo sto imam osjecaj da je dosao do bubrega :D
Sortiraj odgovore
Najstariji