sanjarka, kombinirani se radi do 14. tjedna. Možda su te na krivi test upisali?
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
7. LillaRose - 24.3. -
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. -
10. ines_m - 2.4. - cura
11. Mune - 6.4. - cura
12. NMareN - 7.4. -
13. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
14. Minniee - 13.4. - dečko
15. kiki_ca - 16.4. - dečko
16. mama102 - 20.4. -
17. Mamasita4 - 21.4. - cura
18. Bellagio - 15.5. -
19. Piki83 - 17.5. -
20. Starim - 23.5. -
Sanjarka88 ?
viky96 ?
Pozdrav..
Sanjarka rani kombinirani probir se radi od 11 do 13+6 tt (utz + krv), a ima jos i kombinirani double i triple test koji se radi od 15 do 20 tt (krv)..
Curke drago mi je da ste sve vesele i da ste super.
Mi se jos dogovaramo za kolica koja bi kupili ali nam nekako ne ide, ova su dobra ali,ona su super ali i tako u krug. I stalno gledam majene cipejice za curice. Uvenem kad ih vidim, a jos neznam spol.
Jutroooo svima!
Nemam nista pametno za napisati pa eto samo da sve pozdravim i zazelim svima ugodan dan! :)
Piki 30.05 mi je po uzv termin
A nemam pojma onda, on je rekao triple test i dao mi dvi uputnice za krv i uzv one u rodilištu me upisale kako sam rekla, ništa mi nije jasno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro ;)
Vi se jucer raspisale, a ja bila skoro cijeli dan u sopingu :D beba je dobila tetrice i posteljinicu! Tj.plahtu, ogradicu, jorgan i jastuk.... To je kao u paketu iako se jastuk u pocetku ne koristi, jel?
E sad mene zanima jel preko tog popluna ide posteljina? Meni se cini kao da je ona usivena!
Beba je nocas bila dosta aktivna, budio me oko 5 s udarcima i onda iza 7 kad se muz ustao iz kreveta.
Netko je pitao za platnene pelene ako se ne varaam. Fora su mi sad te moderne platnene pelene ali mislim da ih necu koristiti! Je da je zdravije za okolis, prirodnije za bebu itd.ali mislim da nista od toga barem sad u pocetku. Kad pogledas za prvu ruku je potrebno dosta iskesirati za to, iako se dugorocnije isplati, al trenutno ne znam kak bi to izvela! Mozda nekad kasnije.... Vi koje se odlucite, super, vjerujem da ima puno vise prednosti od mana! Ali eto....
Vi cete nas poducavati kasnije :)
Dobro jutro :)
Cure one stranice koje ste stavile su super, jucer sam uzivala pregledavajuci svu tu slatkocu..
Pupa ti si onda uzivala, ja se nadam da cu i ja sutra nesto naci za svoju bebicu..sto se tice jastuka, ja ga sinu nisam stavljala sve do godine, godine i pol..a iskreno tek unazad par mjeseci primjetim da bas ima potrebu za njim, a sad mu je 3 i pol godine
uzivajte cure, mi popodne imamo puno posla, radimo domace kobasice za nas i jos pola sela haha..mmm jedva oh cekam degustirati :D
Pupa i kako se inace krecu cijene tih ogradica za krevetic i posteljine? Gdje si to kupila?
Jutro cure
Sanjarka, sve ti je to u neku ruku isto iako je ovaj raniji kombinirani sto ces ga ti raditi kao bolji jer se tada najbolje vidi razvoj bebe na utz. Jos mi je sve svjeze jer sam i ja nedavno prvi put cula za to i ginekologica mi je tako obijasnila, ali sam to odbila.
Pupa, pa sto nije za platnene pelene ono pod obavezno prvih par mjeseci..Prvo pampers, pa dve platnene i preko svega toga ciripa. Ne zamjeri zbunjena sam malo, rodila prije 11 god pa mi je sve sad novo kao da se prvi put susrecem sa time.
Imam slicnu posteljinu. Ogradica, plahtica sa gumom za madracic, plahtica za pokrit i preko toga jorganic i mali jasticic sa navlakicom.
Ostalo mi od maloga, a kupila u turbo limachu onda dok je postojao. Platila sam oko 500 kn.
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
7. LillaRose - 24.3. -
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. -
10. ines_m - 2.4. - cura
11. Mune - 6.4. - cura