Ines, bila u bosni i cijeli komplet platila tocno 100 kn :) kod nas je puno vise.
Piki, ti pricas o sirokom povijanju, to su prije pedijatri preporucali do prvog uzv kukova, a sada vecina ne preporuca... Evo moja seka nedavno rodila i uopce nije siroko povijala.
A netko je pitao za platnene pelene.... Dakle, ne jednokratne tipa pampersice ili neke druge... Imaju sad te moderne platnene pelene a neke se odlucuju samo za tetranje. Ja sam za to pricala..
Mune, imate puno posla onda :)
Cure koje jos nisu kupile krevetice,kolica,posteljinu i slicno imate drugi petak i subotu 15 % u BEBENOVA ducanu u Areni na sve u ducanu na sve oblike placanja
Pupa kod njih se sve zasebno kupuje. Ja sam narucila kolic i kosaru,pa bi to bilo kao 2 u 1. Jedva cekam da mi stignu!
Sto se tice posteljine,ja sam narucila preko stranice "mali andjeo butik". Imate ih na faceu. Hrvatska proizvodnja i prekrasne stvari. Moja posteljina stize u ponedjeljak i prekrasna je na plave male medeke. 😍 Aaa,jedva cekam da upoznam mog pisulinca.
Vidim da je netko spominjao placljivost,ja za svaku placem,vidim nesto na tv odmah plac. I onda mi to ful ide na zivce. 😀
Meni pregled u srijedu,odbrojavam dane i jedva cekam. Moj gin ima 4d ultrazvuk,pa mi je rekao od proslog puta da cemo sad svaki put palit 4d. Prosli put je pisulinac okrenup ledja tako da nismo bas vidjeli,ali ovaj put se nadam da ce nam okrenuti lice. 😊 Mune i Minnie kod kojeg gina ste?
Ja vec imam krevetic i dosta toga od prosle trudnoce. Jos trebam kupit autosjedalicu. To cu sad malo pratit akcije,ima jos vremena za to. Veliki pozdrav svima.
Sunshine ja sam sad kod dr.Škrobonje u domu zdravlja Matulji..ugl sam zadovoljna, iako ne kuzim toliko toga na uzvu, lice jos nisam vidjela..
Vjerojatno imam prevelika ocekivanja jer sam prvu trudnocu vodila kod dr.Škunce na Piramidi, a njen je uzv vrhunski i k tome 4d..nedavno smo bili i prekrasno vidjeli nasu mrvicu 😍
Cure da se javimo da smo obavile zubara i gina jutros...jos me usta bole od zijevanja.ja nemam strah al uvijek mi nekako ono nije svejedno uh.i dala mi je anasteziju ja u sto cuda prije nego je dala jel smijem jeste sigurni zena gleda ja ono frik hahahaha
Poslje nje smo imale kod gina i pregledao me rucno xD i samo bacio oko uzvom na ono 3min i tjt.sve ok.drugi put detaljno.tako da sam ipak malo vidla mrvicu.u pon idem vadit krv ono za secer ne mogu se sjetit naziva sada i tjt.ugodan vikend svima i pozitivne vibre :))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Sunshine ja sam ti privatno kod doktorice Salamon u Opatiji. Dostupna 0-24 i jako brižna, da nam 4D nije uspio ili da nismo bili zadovoljni fotkama i videom nebi ni naplatila.
Gdje si uspjela naći akciju na icandy online? Vidim da ce u westgateu biti popust 15%,ali kad ja sad nesmijem previse landrati okolo...
Mene lupko baš lupka svaki dan , danas ga osjecam vise kod pupka,do jučer sam ga skroz nisko osjećala...samo nek se on meni diže i neka si uzme svoju posteljicu sa sobom da se i ona digne hihihihihi
Ne treba jastuk (nama čak ni sad gotovo s 3). Za poplun je obično "kuverta"(ne znam sad kako se to kaže, ono u što se ulaže poplun) u kompletima posteljine. Nama je vreća za spavanje bila zakon jer se moj miš odmah koprcao. MPP su moderne platnene pelene, ali postoji i tzv. tetranje - način povijanja u dvi tetre (vrlo slično su nama majke radile) i poviše toga idu zaštitne gaćice. Ta varijanta je skroz jeftina i začudo jako dobro upija.
Piki83 ti si pisala o širokom povijanju - to ćeš vidit sa svojom pedicom (neki kažu da, neki ne, ali čim vide na snimkama da čašice nisu razvijene svima kažu široko povijanje). Toga kod platnenih pelena nema jer si već široko povijen.
Samo ne kupujte tetre o butika Mali anđeo!
Mamiceee..
Mame koje ste radile 4D, u kojem ste tjednu radile to i koliko je proslo od zadnjeg utz i koliko do novog. Znatizeljna sam ko pas jer bih isla kod svoje to dogovorit.
Pupa, hahaha ja totalni glupko.Drago mi je ako se to vise ne prakticira jer bebanu ukoci ko krpenu lutku da ni nogicama ne moze pravo micati.
Bellagio, zašto ne tetre od Mali Andjeo butik? Ja bas mislila kod njih. 😕
Ogradice za krevetić sam super vidila i u Atelie Lela. Mislim da definitivno kod njih naručujem. Bas su mi preslatki dezeni nježnih boja.
Garavice mene svaki put pregleda "ručno" da vidi jel se otvaram slučajno, pa onda uzv.
Ja uopće ne kužim što su to tetra pelene i za što sluze,vidim da izgledaju kao marame ali zar se to mora koristiti??..pa zar nema danas nekih gotovih pelena za bebice od samog početka? Prosvjetlite neznalicu,molim vas!
Mene isto gin svaki put pregleda da vidi da li se otvaram i onda uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji