Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 12:25

aaaaa ovo dostavljaju u hr i preko 150kn je besplatna poštarina?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minniee
    19. Studeni 2015. 13:11

Sanjarka,meni je sad u 18tj nisko posteljica (marginalis), ali sad to ništa ne znači, bitno da se digne do 34.tjedna.Malo više mirovanja i ne misliti na to.

Minniee
    19. Studeni 2015. 13:29

Meni je isto, vidi što ti točno piše u trudničkoj knjižici jer postoje 3 položaja. Meni je objasnila da kako maternica raste tako posteljicu povlači za sobom i ona se diže,a ako se ne digne do 34.tj. e onda se tek razgovara o carskom. No stress! 
    Ubiti cu vas za ovaj nextdirect, pa dekintirati cu. Bože kakva slatkoća od robice... 

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 13:36

Think pink
    U trudničku je samo upisao posteljica nisko, a usmeno je mi je uzv rekao da prekriva ušće maternice. No ništa relax relax podignit će se to

nemoj mi ništa govorit, već se vidim u bankrotu dr. jučer vidio nešto među nogicama, rano je još za neku sigurnost no kako stvori stoje mogao bi biti dečko, već ga vidim u ovoj frajerskoj robici 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minniee
    19. Studeni 2015. 13:47

Aaa još ti je rano koliko vidim,i meni je u 12.tjednu rekla da je nisko, sad je na ušću, piše placenta previa marginalis ali ništa to ne mora značiti,samo malo sporiji tempo. Ajme meni pa ovo je za poluditi slatko..Zašto kod nas nema takve robice za kupiti nego je domet fora robice H&M?!...

Bellagio
    19. Studeni 2015. 14:00

Ima Next u ZGu, al ja volim paketiće :-) I tesco robica je ok za naručiti. Jedno od pogodnosti EU...

Minniee
    19. Studeni 2015. 14:37

Ima u ZG taj Next???Aawwww sad cu malo istražiti gdje je... 

Damjana
    19. Studeni 2015. 14:38

Meni je danas dosa Mango paketić ❤️❤️❤️ Preslatka robica! Kaže muž: hoćemo li dok je na vrijeme prebacit našu robu u ormarić, a za nju ostavit veliki ormar? 😝
    Idem sad sad skicnit next😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.