Cure, ja sam šokirana. Ne sa 4d, to mi je tek u 5. Nego sam jutros bila u dijabetologa, da od puta riješim 2 pregleda kad sam u St. Znaci tamo kad dojem sestre mi uopće ne daju broj za čekati u redu nego ja kao trudnica ulazim iduća. Tako je pravilo tamo za sve trudnice i tako mi je svaki put. Medjutim jutros je bila posebna ekipa u čekaonici koja se nabila na vrata doktoru i da one ne puštaju nikoga, briga ih za trudnice, zašto bi tu itko trebao ulazit preko reda Itd cura prije mene isto trudnica je ušla prva i nije to sve morala slušati, ja sam se rasplakala u tom cilom djumbusu, onda je doktor izašao i uputio ih u čekaonicu. Kad sam se malo smirila, rekla sam im nek ih bude sram i stid! I to žene su sve bile. Ja nisam mogla doći sebi od soka i ponašanja jedne žene prema trudnici. Doktor se isto šokirao na njihovo ponašanje i objasnio im da trudnice imaju prednost i izvole sjest u čekaonicu. Prestrašno!
Pupana, super za 4d, onda cu prvo utz koji moram i pregled sa 18 t i taman drugi utz mogu 4d.Mislim da nece biti prerano nakon 4-6 tjedana.
Suneshine slazem se sa pupom. Ako ti se kolica svidaju i ako su dobra ne razmisljaj previse i jos su na popustu.
Damjana zasto si sokirana? Nazalost takvo ponasanje je vise pravilo nego iznimka. Ajde da sad nekom gori pod petama pa lipo zamoli priko reda, ili da je neko sad teski invalid, al podji od toga da su ljudi nazalost polupismeni i iz svoje nemoci reagiraju tako. Jasno da nitko ne ide doktoru zato sto voli i to mu je lijepo, al brate red se zna. Mene vise nazalost uopce ne iznenadjuju ti poluljudi, al isto ne propustim priliku ih uputit u pravila. A njihovo divljanje je njihova osobna iskaznica!
Cure, hvala svima na prijedlozima kako si popuniti vrijeme. Ne moram strogo mirovati, tako da prošećem svaki dan, složim ručak i tako, al eto, nekad ne znam kud bi sa sobom jer sam navikla na ludi ritam na poslu pa mi je ova laganica sad prečudna. Nisam svojevoljno na bolovanju, htjela sam raditi do kraja, al s obzirom da je beba nisko i da sam imala bolove, doktor me poslao na bolovanje. Mogu reći da je bio u pravu jer mi je puno bolje i potpuno sam izbacila normabel koji mi je inace obavezno trebao navečer, nakon radnog dana. Nabavila sam si knjige, za serije i filmove nemam volje. Tu i tamo netko dođe do mene, čistim, prođe dan nekako.
Poison, vjerujem da ti je grozno, al najbolje je za tebe i bebu da ste tamo, pod nadzorom. Nadam se da će se stanje uskoro popraviti!
Damjana, ovo je grozno s babama kod doktora.. na žalost, to je postalo normalno.. nitko nema obzira prema trudnicama više... čast iznimkama.
Što se tiče vađenja krvi zbog šećera, ja sam to obavila prije dva tjedna, al morala sam popit samo 2 dcl onog smeća odurnog. Prošla su i ta dva sata nekako, al glad je bila neizdrživa. Grozno.
Cure koje ste bile na pregledima, drago mi je da je sve super i nek tako i ostane. Ovaj 4d mi zvuci diiivno. Vama koje pregledi tek čekaju, sretno! Mi smo na redu tek idući petak, al zato od ponedjeljka krećemo na tečaj. Nadam se da će bit neke koristi od toga.
Posebni pozdravi Poison i Doris. Često vas se sjetim, samo hrabro! Sve će se to isplatiti na kraju!
Hvala cure ! Rijeseno! Kolica narucena!!! Stizu pocetkom 12 mjeseca! Pupa narucila sam boju cobalt i nisam te zaboravila! Cim stignu stavljam slikicu!!! Jeeee,bas sam happy! 😍😊😀
I super mi je to sto na ta kolica pase autosjedalica cybex cloud q koju sam jaaaako zeljela jer je ove godine na testovima dobila najbolju ocjenu i jos kada se stavi na kolica ide u skroz lezeci polozaj.
Cure bravo za preglede,moj je sljedeci tjedan i jedva ga cekam! Do sad sam 2 puta osjetila ko nekako lagano skakljanje iznutra i to prije nekih tjedan dana. Jedva cekam da se pocne malo vise javljati.
Sunshine i ja bi kupila kolica da je toliki popust i da se napokon odlučim za koja, mi smo vec i krevetic kupili. Ja čekam novogodišnje popuste isto. Čekala sam potvrdu spola pa da krenem u shopping robice i posteljine.
Damjana, tako ti je to svugdje sa ljudima,što je najgore ženama, a još je gore kad se trbuh ne vidi pa te gledaju podmuklo, a lijepo na vratima piše "trudnice i invalidi imaju prednost". Ja sam doživila da su muškarci više obzirni nego žene. A najgore su one stare babe, oprosti mi bože ali nadam se da neću biti takva, ali kad lazu da su došle prije tebe i još te uvjeravaju u to...ahahaha...
Bok cure drage!
Najprije da vam zahvalim svima na savjetima za ovaj moj hemić. Kupila sam u ljekarni hemoprotect mast pa se mazuckam dvaput dnevno i malo mi je lakše. Sad sam saznala i kako to izgleda hahhaha..
Poison i Doris mislim na vas i vaše bebice !!!
Damjana a ništa čudno, naše žene su takve, primitivne, frustrirane i ljubomorne ( ne sve naravno, ali ima ih puuuno ). I ja sam primijetila da se prema meni bolje i s većom pažnjom ophode muškarci nego žene. A mi bi kao trebale jedna drugoj biti potpora i razumijeti se, možeš mislit. Inače kod nas u Dalmaciji ima jako puno tih lajavih baba, laktašica. Svakodnevno se susrećem s takvom vrstom gdje god se okrenem, ali sam pomalo na to oguglala.. Ma ko ih šiša
Mune i Minnie super za preglede, baš mi je drago da bebači dobro napreduju. Ja jedva čekam svoju kontrolu, idući tjedan.
Neka je od vas spominjala obroke, ja ujutro doručkujem i popijem čaj od brusnice, ručak je obavezno kuhani , popodne pojedem neku voćku a navečer kako kad, ponekad nešto kuhano, ponekad samo nešto na kruh ili pizza i sl.
U ničemu ne pretjerujem, a nastojim jesti što različitije mogu.
Uživajte mi !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Problem i je nastao kad sam rekla toj jednoj koja je bila na redu da može ući ispred mene, jer joj se žurilo na bus. Ma užas, a bile su i 2 mladje žene medju tim " babama" mislim stvarno sam šokirana ostala i nije mi zao sto sam im rekla da se stide i srame!
Sad na veselije teme. Bebica je teška 530g, 100% je Helena. malo je veća nego bi trebala biti po tjednima, al kaže on to je zbog dijabetesa, a da ni mi nismo slabi 😀 Uglavnom sve je u redu sa organima. Ali nemamo sliku jer je jednostavno krivo bila okrenuta i kako je stomak velik, ne može se lipo slika stvorit. Nije nam čak mi naplatio 4d nego obični ultrazvuk. Al glavno da je sve u redu!
Pozz moje dame...evo i ja napokon pozitivnog raspoloženja
Odlucila sam da cu sve sto imam za reci ostaviti dok on dodje pa mu sve reci u lice i da necu biti tuzna zbog svoje bebice...
Sto se tice pokreta/udaraca ja sam ih osjetila sa nekih 17 i pol tjedana i to sam sto posto bila sigurna da je moja bebica..i sad ju najvise osjetim ujutro
Piki morat ces pricekati do srijede jer cu u srijedu znati sigurno sta je
Damjana i sama sam se nagledala takvog ponasanja doo jos nisam bila trudna...znaci trudnica u visokoj trudnoci čuči kraj klupe jer nema mjesta i nitko joj se nece ustati...kad sam to vidjela,,doslo mi da ih sve porokam
Damjana, cure su sve rekle! To je tak grozno, ali nazalost, sve cesce! I ja se susrecem s tim redovno.... Super za princezu, nek je s njom sve u redu. A te mjere uzmi s rezervom! Ja sam cesce cula da pogrijse nego da su u pravu! Pogotovo tamo pred kraj! Za pola kile prakticki znaju fulati.
Halila, samo ti onda odmaraj doma, bolje i tako nego piti tablete ukoliko nemoras :)
Sunshine, jeeeeeee, kupila si ih! Znas da ocekujem sliku :) moram priznati da sam maaaaaalkoc ljubomorna! Al drago mi je sto si ti kupila! To su 2u1 jel?
Viky, tako treba, budi pozitivna i najbolje rijesi s njim sto imas licem u lice... Ipak je izraz lica najprepoznatljiviji znak ljudi :)
Cure, meni postaje sve teze i tezee. Stomak mi vidno buja, ledja me pocinju zatezati, okrecem se kolko tolko normalno, ali ne mogu se naviknuti da sam tak miljava :D ne sjecam se vise kak izgledam bez stomaka ;D i jos 3 tjedna i ulazim u zadnje tromjesecje 😱😱😱😱
Sortiraj odgovore
Najstariji