Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damjana
    19. Studeni 2015. 08:31

Jutro! 
    Ma mene jedino živcira sto sam u takvom stanju, pa revem na sve! Inače bi ih porcija odmah dočekala! Bas sam postala neki placko- pi***nja! Plačem često! 
    Pupa, a zadnjih 15ak dana mi šećeri malo luduju, pa je moguće da je i dobila na težini malo vise. Iako vidit ćemo u utorak šta moj Dr. kaže. 
    Inače kupila sam i ja kolica jučer. Odnosno moji su nam kupili kolica. Još su u kutiji, neću ih raspakirat. Iako bi najradije 😄 Gledali smo i AS, i ona su sada na popustu! Al traje cijeli mjesec popust, pa ćemo odlučiti do kraja.

Damjana
    19. Studeni 2015. 08:36

Btw i u trgovini baby opremom se našla jedna baba koja je imala biser! 
    Boju koju sam ja izabrala sam vidjela samo na internetu, pa sam zamolila prodavačicu da mi otvori jednu kutiju samo da je cirnem i uživo, na to ce ova jedna baba koja je čekala da joj zamjene nešto: eto ti žene pored tebe( a stvarno bila žena sa Mutsy kolicima pored nas) pa pogledaj boju! Ja ostala wtf?? Ima li još koja danas na mene?

Bambola
    19. Studeni 2015. 08:45

Jutro! Viky bravo! Sad ce ono zarazno bozicno vrime i ne daj da te ista oneraspolozi!! 
    Damjana bas mi drago da je sve okej. A to beba veca/manja, koga briga dok je sve okej. Mozda mala bude sljedeca J.Lo. 
    Sta se tice droba, znate da ja nisam jos uvik kategorija pingvinica, ali rastem. Uglavnom, sinoc navlacim carape i razmisljam: pa coece, kad krene pingvin faza, pa kako cu navuc carape, postole, a muz ujutro radi?! 😂

NMareN
    19. Studeni 2015. 09:01

Jutro cure,
    Pupa ja koristim magnezij nekih vec 20-ak dana,baš zbog grceva koje sam imala i moram priznati da ih više nemam ali bolovi su tu i dalje. Pijem u prahu od dietpharma,okus nešto kao cedevita.
    Cure koje su iz zg,ili im nije problem tamo otići,imate na Ponudi dana ponudu za 4d uzv od nekih cca 250kn. Ako koju zanima neka si pogleda, ja sam si preko njih uplatila.
    Ugodan dan trudnice

Ja to mogu, ja to hoću....

Bellagio
    19. Studeni 2015. 11:28

Damjana - super si, samo ti plači i ljuti se i odgovaraj, kad rodiš nitko te više neće šljivit :-) Za bebine mjere - glavno da je sve ok s bebom. Inače, u mojoj familji nitko ne rađa ispod 4 200, a svi na kraju šlang :-) Gdje su popusti? Mene uhvatilo sad da bi nešto kupila za bebu, nakon ovog bunila od povraćanja napokon mogu mislit o bebi i silno me veseli - napokon!

Bellagio
    19. Studeni 2015. 11:31

Jel koja u svijetu platnenih pelena?

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 11:34

Hej proljetnice

Jel kojoj ranije dijagnosticirana nisko posteljica pa da se digla kako je trudnoća rasla?
    i jel koja radila triple test (probir) i u kojem tjednu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mune
    19. Studeni 2015. 11:58

Sanjarka88 mojoj je prijateljici u 14.tjednu dijagnosticirana nisk9 posteljica i na pregledu prije tjedan dana, dakle u 18. posteljica se podigla tako da je sada sve normalno kako i treba biti :)
    Sto se tice triple testa ne bi znala nista o tome, nisam radila ni sada ni u prosloj trudnoci..
    i mene bas lovi da bi nesto kupila bebi..sada kada i spol znam, mislim da ce u subotu pasti mini shoping :D

Bellagio
    19. Studeni 2015. 12:16

Sanjarka - od 15.-18. tjedna se provodi Triple test koji nije nikakav dijagnostički test, ni garancija ni za šta, nego te dalje šalju ako imaš kakav rizik za par syndroma.
    Mune - nextdirect.com mi je omiljena stanica :-) Ne mogu se odlipit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.