Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    18. Studeni 2015. 11:04

Poisonivy, drzi se... Vjerujem da ti je jako tesko. Nasam se da ces uskoro doma i da ce se to srediti i prestati samo od sebe... Drzim fige!
    Ja si isto trebam uzeti magnezij, vec sam koristila taj u prahu, al vidjet cu s tetama iz ljekarne jos...
    Ja u pocetku nisam bila zainteresirana za 4D ali sam onda razmisljala zasto ne, mogu puno vise vidjeti i detaljnije pregledati jel sve ok s bebom, organima i razvijanjem...

• ines_m
    18. Studeni 2015. 11:15

Pozdrav curke! :)
    Poison saljem pozitivne vibre, drzi nam se!
    Cure, pije li tko centravit prenatal? Ne znam jeste li na pocetku trudnoce dobile od ginica onaj paketic s par brosurica, uzoraka i jos kojecega. Izmedju ostalog tamo je bio i nekakav kupon za besplatan centravit. Ja sam ga prosli tjedan poslala, prethodno sam se savjetovala s ginicem koji mi nije nesta konkretno rekao. Na kraju je ispalo, neka pijem ako zelim. Ima neka ovdje iskustva s centravitom?

• ines_m
    18. Studeni 2015. 11:17

Sto se magnezija tice, mislim da bi ga i ja trebala trosit, takodje pred kraj dana osjetim bolove u podrucju jajnika koji se sire prema bedrima. Zna li netko da li je dovoljan donat mg i u kojoj kolicini?

• Piki83
    18. Studeni 2015. 12:36

PROLJETNE BEBE 2016

1. Pupa2 - 12.3. - dečko
    2. Garavica - 13.3. - cura
    3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
    4. Halila - 14.3. - cura
    5. Damjana - 20.3. - cura
    6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
    7. LillaRose - 24.3. - 
    8. Bambola - 27.3. - dečko
    9. doris1006 - 30.3. - 
    10. ines_m - 2.4. - 
    11. Mune - 6.4. - cura
    12. NMareN - 7.4. - 
    13. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
    14. Minniee - 13.4. - dečko
    15. kiki_ca - 16.4. - dečko
    16. mama102 - 20.4. - 
    17. Mamasita4 - 21.4. - cura
    18. Bellagio - 15.5. - 
    19. Piki83 - 17.5. - 
    20. Starim - 23.5. -

• Piki83
    18. Studeni 2015. 12:56

Dancek cure..

Poison izdrzi, jednom ces se svemu nasmijati kad uzmes svoju najvecu srecu u ruke.

Curke i mi ostali znamo imati problema sa sluzbenicima na salterima i sa uciteljima u skoli. Zekam se malo, svi smo mi na svoj nacin.

Bolovi! Vec dva dana samo lezim radi tih bolova. Ili me probode u kukovima ili u trbuhu. Kazete da je mg za to dobar, morat cu probati. Sinoc me toliko zgrcilo da sam lezala sat vremena na lijevom boku i nisam se usudila pomaknuti da odem do wc-a. Vec me panika pocela loviti.

Mamice koje ste bile na 4d utz, moj dragi je izrazio veliku zelju da bi htio da to napravimo ali i da on bude samnom sto je meni jaaaako drago pa me zanima kad je to najbolje raditi tj.u kojem tjednu? Ja sam narucena za pregled kad budem bila 18 tt, a za 4d bi se narucila minimalno u 22 tt. To ok tako? 

PS. Ima li novosti za nasu listu?

Sunshine-ri
    18. Studeni 2015. 13:12

Dan trudnice moje drage! Imam jednu nedoumicu,pomozite. 

Uglavnom kolica koja mislim kupit ce sada biti na popustu 20 posto. Radi se o iCandy peach 3 kolicima koja su onda spustena s nekih 8000 tisuca na 6500. Jedini problem koji je imam sto mi se mozda cini prerano za kupnju kolica. U prosloj trudnoci sam kolica kupila nekih mjesec i pol prije termina. A opet s druge strane kad gledam 1500 kuna stvarno nije malo,to mi je jos taman autosjedalica. Sta vi kazete?

Sunshine-ri
    18. Studeni 2015. 13:13

Minnie super za malog deckica!!!😍

• ines_m
    18. Studeni 2015. 13:42

Piki, mozes i kod mene dopisati spol, cura :)

• Piki83
    18. Studeni 2015. 14:27

Ines hocu..tj.jesam ali ako ima koja jos kakvih novost da dopisem pa kasnije stavim.
    Vikyca me zanima da i nju dodam.

Pupa2
    18. Studeni 2015. 14:28

Ines, mislim da donata ne bi smjela puno zbog co2! Ne znam... 
    Piki, ma na svakom poslu ima svega... To je sigurno. A za 4d meni je ginekolog rekao da je najbolje s 25-27 tjedana. Tad se sve super vidi. Ali naravno da ti mozes i ranije ako hoces. 
    Sunashine, ja bih na tvom mjestu kupila jer 1500kn nije malo. Mi smo kupili kolica prije 3 tjedna jer je bila akcija kolica i krevetic. Mozda se ponovi, a mozda i ne, ali mi smo se rijesili toga! Po meni nije prerano jos pogotovo ako ti se svidjaju i mislis bas ta kupiti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.