Poisonivy, drzi se... Vjerujem da ti je jako tesko. Nasam se da ces uskoro doma i da ce se to srediti i prestati samo od sebe... Drzim fige!
Ja si isto trebam uzeti magnezij, vec sam koristila taj u prahu, al vidjet cu s tetama iz ljekarne jos...
Ja u pocetku nisam bila zainteresirana za 4D ali sam onda razmisljala zasto ne, mogu puno vise vidjeti i detaljnije pregledati jel sve ok s bebom, organima i razvijanjem...
Pozdrav curke! :)
Poison saljem pozitivne vibre, drzi nam se!
Cure, pije li tko centravit prenatal? Ne znam jeste li na pocetku trudnoce dobile od ginica onaj paketic s par brosurica, uzoraka i jos kojecega. Izmedju ostalog tamo je bio i nekakav kupon za besplatan centravit. Ja sam ga prosli tjedan poslala, prethodno sam se savjetovala s ginicem koji mi nije nesta konkretno rekao. Na kraju je ispalo, neka pijem ako zelim. Ima neka ovdje iskustva s centravitom?
Sto se magnezija tice, mislim da bi ga i ja trebala trosit, takodje pred kraj dana osjetim bolove u podrucju jajnika koji se sire prema bedrima. Zna li netko da li je dovoljan donat mg i u kojoj kolicini?
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - dečko
7. LillaRose - 24.3. -
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. -
10. ines_m - 2.4. -
11. Mune - 6.4. - cura
12. NMareN - 7.4. -
13. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
14. Minniee - 13.4. - dečko
15. kiki_ca - 16.4. - dečko
16. mama102 - 20.4. -
17. Mamasita4 - 21.4. - cura
18. Bellagio - 15.5. -
19. Piki83 - 17.5. -
20. Starim - 23.5. -
Dancek cure..
Poison izdrzi, jednom ces se svemu nasmijati kad uzmes svoju najvecu srecu u ruke.
Curke i mi ostali znamo imati problema sa sluzbenicima na salterima i sa uciteljima u skoli. Zekam se malo, svi smo mi na svoj nacin.
Bolovi! Vec dva dana samo lezim radi tih bolova. Ili me probode u kukovima ili u trbuhu. Kazete da je mg za to dobar, morat cu probati. Sinoc me toliko zgrcilo da sam lezala sat vremena na lijevom boku i nisam se usudila pomaknuti da odem do wc-a. Vec me panika pocela loviti.
Mamice koje ste bile na 4d utz, moj dragi je izrazio veliku zelju da bi htio da to napravimo ali i da on bude samnom sto je meni jaaaako drago pa me zanima kad je to najbolje raditi tj.u kojem tjednu? Ja sam narucena za pregled kad budem bila 18 tt, a za 4d bi se narucila minimalno u 22 tt. To ok tako?
PS. Ima li novosti za nasu listu?
Dan trudnice moje drage! Imam jednu nedoumicu,pomozite.
Uglavnom kolica koja mislim kupit ce sada biti na popustu 20 posto. Radi se o iCandy peach 3 kolicima koja su onda spustena s nekih 8000 tisuca na 6500. Jedini problem koji je imam sto mi se mozda cini prerano za kupnju kolica. U prosloj trudnoci sam kolica kupila nekih mjesec i pol prije termina. A opet s druge strane kad gledam 1500 kuna stvarno nije malo,to mi je jos taman autosjedalica. Sta vi kazete?
Ines hocu..tj.jesam ali ako ima koja jos kakvih novost da dopisem pa kasnije stavim.
Vikyca me zanima da i nju dodam.
Ines, mislim da donata ne bi smjela puno zbog co2! Ne znam...
Piki, ma na svakom poslu ima svega... To je sigurno. A za 4d meni je ginekolog rekao da je najbolje s 25-27 tjedana. Tad se sve super vidi. Ali naravno da ti mozes i ranije ako hoces.
Sunashine, ja bih na tvom mjestu kupila jer 1500kn nije malo. Mi smo kupili kolica prije 3 tjedna jer je bila akcija kolica i krevetic. Mozda se ponovi, a mozda i ne, ali mi smo se rijesili toga! Po meni nije prerano jos pogotovo ako ti se svidjaju i mislis bas ta kupiti!
Sortiraj odgovore
Najstariji