Bambola, danas i ja vidim busicu koja je jako lijepa, vidno je narasla.
Piki zao mi je sto si morala kroz to sve proci, nadam se da si sada ok, sretna sa svojom novom bebicom i andjelom kojeg vec imas, pusa
Jutro cure! Znate ona divna vikend jutra kad ste se mogli naspavat, pa valjat sa najmilijim i dokolicarit do besvijesti?! E pa cini mi se da je meni to over and out 😳ja ispuzem gladna i ostavim njega da spava, a ja sad brojim zjake posli dorucka!
Piki, to je zaista velika tragedija, nisam imala pojma da si to prosla. Pronadji snagu u djetetu koje vec imas i bebici koja stize! Jako mi je zao!
Ne znam sta vise piskarat, a dopisuje mi se jer nemam sta radit 😁zao mi pocet lupat po stanu i njega probudit! Boooring 😏
Jutro curke, hvala vam na cestitkama! Damjana ima pravo, danas nam je godisnjica, ali smo jucer nas dvoje sami proslavili jer danas idemo na neko veliko obiteljsko okupljanje :)
Meni je jos uvijek misterij kako sam ja odmah vidjela dvije iste slike Bambolinog stomaka. Siva haljina, kozna jaknica i pupa koja viri :) stvarno misterij!
Ma bitno da se Bambola prikljucuje nama okruglima 😀
Piki, bas grozna prica, zao mi je zbog tvog gubitka, ali drago mi je da si sada sretna i da si pronasla srecu! Po porukama bih rekla da jesi :)
Bambola, znas kak sam jucer rekla da sma uzasno gladna i da me ta glad probudila u 5-6 ujutro a nemamo kruha! Muz isao raditi i toliko sam kukala da mi se povraca od gladi da je otisao i prije posla mi doonio kruh :D ja sam mislila da vec ludim, ali stvarno me probudi glad koju ne mogu zanemariti :/
Ja isto ujutro, jos ne otvorim oci a stavljam tost. Nakon dva sata ide voce, a jucer smo isli nesto u Lesninu i Pevec i ja sam toliko oglasnila da jednostavno nisam mogla se skoncentrirat na ono sta trazimo! Rupetina u zelucu i nema sanse je izdrzat, mukica, stavila zvaku i otisla po sendvic i sok! Jednostavno ne mogu bit gladna! Ne jedem sad nesto vise kolicinski u odnosu na prije, al svako par sati MORAM imat fiks hrane!
Hehe tako i ja. Jucer bili u trgovackom centru prije vecere i kao nisam gladna (prije toga bila na kobasici kod mame 😊) i gledamo po trgovinama i odjednom meni se vise ne seta, ja bih jelaaa! A isto moram cesce jesti. Kak sam se budila rano za ucenje, prvo je bio dorucak i nakon 2 najvise 3 sata ja sam opet spremna za dorucak br 2 😂
I napisala sam vec, na stranu sa dlačurdama koje su nemilosrdne, masnom kozom i ponekad bolovima u krizima. Puno sam zimogroznija! Ovaj seta u kratke rukave i hiperventilira od vrucine u stanu, a ja ka neka bakica u termo bicve i ogrnuta dekicom 😁
Vidim da nisam jedina koja sam staaaalno gladna :)
ja kada negdje idem, u torbu obavezno stavljam, jabuku, mandarinu, bananu...neki da me takodjer uhvatila glad u lesnini, a ja se fino uvalila u neku sofu, izvadila jabuku i udri! hahahaha, ljudi su me malo cudno gledali, a sta cu im ja....
Bambola sam i ja vidim tebe i trbuščić u sivoj haljini, nema vise autića 😀 Bas čudno.
Super ti je stomačić! Ti si koji moja prija( ona na slici od večere, u šarenoj haljini) ona je 3 tjedna vise od mene trudna, a ja ko kit pored nje😬😬😬
Ti si zimogrozan, a meni vruće za poludit. Ja stalno hodam u vesu po stanu. A inače sam uvik u duksi bila po stanu.
Sinoć sam imala "scenu" na poslu. Zvali me da dodjem, i kad sam došla, očitala bukvicu toj osobi, odnosno 2, bas sam imala popizditis, kako su ljudi guske! Sto im vise das, vise te iskorištavaju! Nakon toga me malo boluckalo u dnu stomaka i sinoć sam definitivno odlučila da prekidam sve aktivnosti na poslu. U ponedjeljak predajem sve i vise neću da me nitko nazove. Nije moje dite vridno nikoga! Definitivno idem na bolovanje, samo ću ležati, jesti i piti kave!
Ma ja sam i inace zimigrozna! A sad imam onak izmijenjujuca razdoblja zime i vrucine 😀 a ja kad sam ostala trudna to mi je bio simptom...7.mjesec, vani vruce a ja se tresem na krevetu od hladnoce a nemam temperaturu.. Tak mi i sad bude!
Joj ja evo jela nes malo, kao da i nisam :( mislim da cu opet posjetiti frizider!
Sortiraj odgovore
Najstariji