Ines, ozbiljno? Malo čudno da tako napamet prepisuje, pogotovo heferol koji se često teško podnosi. Ja sam već dva puta kontrolirala krvnu sliku do sad + šećer i urin.. Jedino mi ni jednom nije briseve uzimao, što vidim da je inače uobičajeno.. Ah, valjda znaju što rade..
Evo mene opet sa svojim problemima...
Danas sam vidjela nesto na skypu svoga decka sto mi se nimalo nije svidjelo...rekla sam mu da se danas necemo vidjeti jer mi se ne da..naravno da to nije istina,,,zelim ga vidjeti ali me jako rastuzio i zelim ga na neki nacin kazniti s tim sto necu pricati s njim....od kad sam mu to rekla on stavlja tuzne statuse na fb i ja se osjecam jako lose jer sam mu rekla da necemo pricati..molim da mi kazete jesam li upravu sto sam to napravila ili ne?
Halila, meni je dva puta uzeo briseve. Prvi puta je nadjena ureoplazma pa je ponovio jos jednom nakon sto sam popila antibiotik. Drugi nalaz je bio uredan.
Sto se heferola tice, objasnio mi je da ga on daje svim trudnicama kada prodju 20 tj. Pa kao sto kazes, valjda oni znaju sto rade
Ma da, ionako neće štetiti malo dodatnog željeza, obično se i javlja anemija u trudnoći kod većine trudnica pa i ovako preventivno nije loše nadoknađivati. Meni je palo na 4 željezo i grozno mi je bilo, svako malo me nesvjestica lovila. Heferol je to brzo popravio.
Viky, mislim da previše vodiš brigu o njegovim osjećajima, a ne o svojim. Trudnoća je rijetko razdoblje u životu kad si možeš dozvoliti biti malo sebična i mislit prvenstveno na sebe i svoju bebicu. Ovo što si do sada pisala o njemu, meni zvuči prestrašno.. Nosiš njegovo dijete, a on se ne udostoji ni pitati te kako si.. Ne mogu to zamislit, moj muž je čista suprotnost, sve ga zanima, stalno mazi i ljubi trbuh, jako se veseli bebi i puno me štedi i pomaže mi kad god zatreba. Kad sam imala mučnine, on je kuhao ručak, nije ni trepnuo.
mislim da stvarno moraš ozbiljno porazgovarat sa svojim dečkom i to svakako prije vjenčanja, pa onda vidjeti jel ima nade da se počne ponašati kako zaslužuješ ili bi ti bilo bolje bez njega, a tada on gubi.
Viky, ne znam sto bi ti pametno savjetovala, osim toga da ne trcis u brak prije nego dobro dvaput, ako treba i triput dobro promislis o svemu. Sretno!
Update 😁 ovo je muz fotografirao tunajt! Brate samo se pojavija 😳proslu nedilju sam slikala stomak nakon dorucka, od tad se jednostavno pojavija! Ja sam prvo mislila da je to vise od hrane, al i ujutro je veoma postojan i eto i mene u belly dancers 😂
Svakako necu srljati u brak,,,rijesila bih ja to sve odavno,ali ne zelim razgovarati preko laptopa..
Hej zene! Mi na kraju otisli na pravu veceru, McD ostavili za neki drugi puta :)
Bas smo se nauzivali... Sad lezimo ko gice na kaucu i vegetiramo!
Viky, ne znam o cemu se radi ali potpisujem sve sto su cure rekle...
Bambolaaaa, vuhuuuuu! Super za trbuscic! Moj je vec ohohooo! Muz mi je rekao da hodam ko prava trudnica :D
Joj kriva slika 😂 na mob sam pa me nesto tiny pics zeza, ma sutra cu vam pokazat. Nije prisa!
Vicky, fejsbuk 😳 kakav mrtvi fejsbuk?! Brate na fejsu i najveca tupina citira Andrica i ispadne kao nacitana! Odjeb fejsu za takve stvari! Gle, ne kaznjavaj ga! Ako trazis misljenje, nisam radikalist da sad odma udaras neke tisine, iskljucivanja, ili ga na bilo koji nacin kaznjavas. Isto tako, nemoj ga usporedjivati sa ponasanjem tudjih frajera. Vi ste svijet za sebe! Ja sam za to da, koliko god bilo tesko i morala izvlacit energiju iz pete, sebe dovedes u red i okrenes se samo i iskljucivo sebi! Kad god ti se javi budi najsretnija na svijetu, sama sa sobom i bebom, ne bi mu ja pokazala koliko me on dira! Al zato kad dodje, kad ste vi miki oci u oci, onda bi mu lijepo u facu sve nacrtala! Al vidit ces da ce i on prominit plocu kad te vidi i kad vidi stomak uzivo! Dotad stisni zube, smiji se, ne daj se isprovocirat i ne gledaj kako je drugima! Javi mu se, bas te briga sta on ne pita, ako osjetis da ti fali, reci mu to, pricaj mu o bebi, iako on ne pita, ja bi izignorirala njegovu negativu i vratila mu je skajpom nazad u facu!
Ajme idem jos jednom probat uploadat slikicu, bas me sad svrbi da vam pokazem!
Sortiraj odgovore
Najstariji