E pa prekrasno Piki, bas mi je drago sta je sve tako ispalo i ze tebe i klinca! On ce uvik bit tu kroz tvog sina i sad ce imat drustvo!
Bas tako Bambola..Ici dalje vedro i veselo
Mame drage..ulovila me neka luda zelja za juhom od gljiva,musakom i vanilin kiflicama.
Prvo da vam kažem da mi novi mob sam "ispravlja" rijeci, pa to ispadne katastrofa koliko vidim, zimogrizna je tribalo pisat u prošloj poruci. Vidim da često krivo "ispravi" riječ!
Bambola, slažem se da joj se i ne vidi da je trudna. Mi je stalno zafrkavamo da sad ima normalni stomak 😀😀
Ja i jesam na komplikacijama, al kad si u poslu bio 24/7 teško je nešto prekinuti skroz. Al mislim da je sad definitivno vrijeme da idem na 24/7 bolovanje!
Kroz sljedeći tjedan ću pozavršavati šta imam i zaključiti!
Starim, ja ne znam koliko je čekanje, valjda ovisi kakvo je stanje na lageru trgovine.
Piki, drago mi je i zbog tebe, a posebno zbog sina da imate novi život, koji ce vam nadam se donijeti samo lipo!
A što ste aktivne :-)
Pupa sretna godišnjica!
Piki zapravo je tvoja "priča" jako lijepa. I tvoj sin i bebica imaju jednu posebnu, hrabru mamu.
Viky ni jedna žena ne bi trebala patiti toliko prije braka (a evidentno je da patiš)...
Bambola imamo istu jaketu i mesera :-)
A ja ne povraćam već cijela dva dana!!! Ostala mi cijela kutija B6 vitamina, ako nekome treba - šaljem. Sad se s gastritisom natežem, imam osjećaj da ću dobit 10kg sad jer non stop čvakam kruha i dvopeka.
Damjana i ja sam na komplikacijama već 3 tjedna, po doktorovoj naredbi i još imam grižnju savjesti povremeno.. Ne moram, hvala bogu, strogo mirovati pa dosta šećem, pogotovo sad kad je bilo tako lijepo vrijeme i onda imam osjećaj da će ljudi reči "Vidi je, može hodati okolo, a raditi ne može..", al na kraju je bitno samo da bebica bude dobro. Ni jedan posao nije vrijedan rizika bilo kakvog kad se o mrvici maloj radi.
Što me odma sjetilo naših hrabrica, Doris i Poison, držite se, cure!
Ja sam jučer bila tako nešto čudnog rasppoloženja, plakala ko kišna godina, a bez razloga praktički i onda si mislim kako negativno na bebu to utječe pa plačem još više.. Strašno. Valjda hormoni ili šta već.. Danas sam ok. Sutra u 23. tjedan ulazimo već, stvarno mi to leti i jedva čekam da vidim tu sreću malu :)
Pupa sretna godišnjica!
Damjana nisam išla u Slo, nego đir po Rijeci u razgledavanje kolica, omjer cijene i kvalitete nemjerljiv..užas! Jos su ona Bebetto kolica stvarno najčvrsća. Stokke je prema njima labav.
Bambola tako će i meni preko noci trbuh izgleda, za sad još lukavo raste mic po mic ...
Danas sam si kupila onaj trudnicki jastuk za spavanje pa me zanima hoce li mi što pomoći.
Inače i ja ponekad imam osjećaj nezasitnosti, sad smo bili na pizzi pa sam mirna ...i muž skupa samnom
Sto se posla tiče ja sam vam rekla, ja sam na komplikacijama od drugog mjeseca trudnoće i jako mi fali posao jer ga stvarno volim, ali beba je najbitnija..i cure su mi rekle na poslu da ne mislim na posao nego se cuvam i budem mirna doma...imam divne kolegice, sve imaju djecu i sve znaju koliko je bitnije da sve bude ok.nego godina, dvije posla...
Toliko!
Bacam se na mandarine!
Puse*
Minniee, gdje si isla za kolica gledat. Kamo ima opreme za bebe po rijeci. Bila sam samo u tc u nekom ducancicu ali nikakav izbor.
Piki tocno to, tower 4ti kat onaj veci ducan kod "Posteljine" tj.lifta jer onaj mali na 4.katu kod ulaza nema nista. I onda na 2.katu onaj sta ima PegPerego, sad ti imaju 15% na gotovinu do 18.11., a njihov veći dućan je negdje kod place u centru.Ma nisam zadovoljna, to se sve klima, jedna PegPerego kao od jeansa su mi divna, 3u1, cca 7500kn ali kad ih krenes vozati sve se trese, a za te pare ima da pjevaju na dodir. Prodavacice su preljubazne u oba ducana,stvarno svaka cast, sve su mi poskidale,stavljale,sklapale,demonstrirale ali nisam odusevljena..kažem da su me više Bebetto na sajmu oduševila,puno su čvršća od bilo kojih.
Večer ženske.
Pupa sretna godišnjica.
Bambola lijepa buša.
Cure koje miruju šaljem pozitivne vibree.:*
Viky nadam se da ćeš riješiti situaciju na pozitivan način.
Meni je uvijek u glavi ono jedna vrata se zatvore druga otvore.ja sam odmah otisla s posla jer dijete je nesto najvrijednije,a niko mi ne bi hvala reko da sam ostala ali nisu uvijeti za ostati.beba mi je broj hedan.odmarajte cure.sto se hrane tice nas dvije smi specificne.mi volimo ljuto i slano.vi imate normalnije zelje.hahaha.htjela sam pohvalit da je moj gin medu boljima u hr po glasu pacijenata.e ajde mi recite sto ste primjetile da vas ono smeta tj.zivcira da prevrnete ocima a da nije prije?
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ahahahaha to i moj dragi se proderao na sajmu zeni. Kaze za 7500 ima da na dizel voze uz autopilot. A u tc su mi nekako cudna pa sam mislila vidjeti ako ima jos kamo ali sve si mislim da cemo na kraju naruciti. Iako me i toga strah da ne posalju neka razdrmana. Tjesim se ea jos ima vremena dok rodim.
Sortiraj odgovore
Najstariji