Damjana, sta da ti kazem, ja sam u petak dosla raditi nakon godisnjeg zbog ispita i jedna mala me tak nazivcirala, a pedagoginja mi nije ni cestitala nego se izderala na mene kao super pa si mi javila! A ja taman krenula kod nje u lice joj se pohvaliti. I dodjem doma sva nazivcirana i mislim si jel mi to treba! Tako da, ako ti je stresno, bolje ostani doma.,. Nista nije vrijedno!
Cure ostavite posao i uzivajte kod kuce u trudnoci, opustite se i ne razmisljajte o njemu. Ja sam u pocetku trudnoce bila jadna i tuzna jer mi je ginic zabranio da radim, odmah mi je otvorio komplikacije. Sada mi vise nije zao, bas sam se navikla na ovaj ritam. Jako je lijepo ne gledati stalno na sat i misliti sta jos trebam sve napraviti prije posla, koliko jos vremena imam itd...
Nitko ne zna koliko treba cekati kolica ili nije citao,neda mu se odgovoriti?
Viky ne znam sto si vidjela na skyp ali koliko god zvucalo grubo ja mislim da od vase veze nije ostalo puno,visi na koncu a kad udes u brak... gledaj to ovako-veza je temelj braka ako je nekvalitetan temelj urusiti ce se brak,kuca se nikad ne gradi na losim temeljima!
Pozz mamice..
Pa kad narucis kolica trebas cekati 2-3 tjedna. Tako su meni rekli kad sam pitala za narucit.
Drage vi, pa ne zamarajte se na poslu sa glupostima. Nos u zrak i ponos da mirisi na sve strane. Nazivciraju vas samo ljubomorni ljudi. Vi svoj posao radite najbolje sto znate i uzivajte, a stresu se samo nasmjesite.
A sto se tice moje situacije. Najteze je djetetu objasnit da tate nema i kad si zamislim kako ce mu biti u zivotu kad svi budu pricali o tati on ce samo sutit. Zapravo je to najteze. Za mene lako, za njega hrabro i veselo idem dalje i nadam se da on to osjeca i da zna da je tata zauvijek u srcu, a i da zivot ide dalje.
Pupa, znaci danas. Pa onda po drugi put: Sretna vam godisnjica i neka vas svaki dan kroz zivot prate zdravlje, sreca, novac i ispunjenje svih zelja.
Damjana ja na onoj slici ne bi ni rekla da ti je prija trudna 😳 mozda radi dezena haljine isto! I da, ako te uznemirava ili posao ili ljudi na njemu, svakako odi na bolovanje, posebno ako vidis da to provociranje ima tendenciju nastavka!
Cekaj Piki ako sam dobro pokopcala, ti sad imas novog partnera?
Ja sam prestala radit u turizmu, al jos uvijek prevodim i imam te rokove, a snasli me strucni prijevodi koji zahtjevaju dosta istrazivanja i dosadi mi buljit u laptop
Bambola, dobro si pokopcala.
Proslo je puno i jednostavno sam morala nastaviti sa zivotom dok sam jos mlada.
Naravno da ces nastavit, nisam uopce isla u tom smjeru. Nego tvoje prvo dijete ima musku figuru u zivotu! Iako nije bioloski otac, to je lijepo.
Pupa sretna ti godišnjica braka !!!
Piki jako mi je žao šta si prošla tragediju u životu, vjerujem da si sada našla svoju sreću i da je tvoj novi partner podrška i tebi i tvom djetetu. Kako je tvoj sinčić reagirao na novog partnera i tvoju trudnoću? Sigurna sam da se i on jako veseli...
Viki moram se ponoviti još jednom, dobro promisli što radiš i ne srljaj u brak.
Ja ću danas laganini, dobro sam se naspavala, jutros baš lijenčarim, poslije ću sa sinom i dragim na ručak kod mojih.
Sinoć sam uživala u Milki Oreo ..Baš imam tu želju za slatkim, čokoladnim...
Pusa cure !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Curke ma on je super prema njemu, nisam mogla vjerovati s obzirom da nije njegov i mali ga je super prihvatio, a kako je mali lud za bebama i pitao me kad ce on imati bracu ili seku mi se dali na posao. Jos mu nismo rekli nego cemo ga izvest na vecericu i iznenaditi. Ma sumnja mali. Kaze mi mama ti si se nekako cudno podebljala
Sortiraj odgovore
Najstariji