Ma Bambola kakvi autici? Ja opet vidim istu sliku tebe u haljini nekoj sivoj i jasno se vidi pupica :)
Hvala na cestitkama, sljedeca ce biti joos bolja :)
Bambola hvala na savjetima,,stvarno mi puno znaci
Btw..ja vidim autice
Dajte cure nemojte me zezati! Hahahahahaha! Zasto ja jedina vidim ono sto trebam vidjeti? ovo je preludo!
Hvala vam klokancice moje
Pupa, sretna godišnjica! Ja sam razumila da je sutra.
Bambola i ja vidim autice i čudim se šta Pupa piše da je bas lipa pupa😄
Viki, ja evo ne znam šta bi ti rekla. najbolje sačekaj da on dodje i porazgovarajte otvoreno o svemu.
I ja vidim autiće :)
Pupa, sretna godisnjica! Nek vam ih je još 100 svaka sretnija od prethodne! :)
Bambola prava trudnicka busica
Vikyca ljubavi, imala sam takvoga, i da se razumijemo nije mi bivsi jer smo prekinuli nego njega nazalost vise nema, sada je medu andelima. Ostala sam mlada udovica sa malim djetetom i zato mi je uzasno bilo i jos je.
On je bio isti kao sto ti svog opisujes i grizlo mi je zivce godinama bila ja trudna ili ne plakala sam svaki drugi dan,a najsretnija bi bila uz njega i u isto vrijeme sam u jednu ruku zanemarila najvece blago koje smo imali.
Nisu to losi decki nego oni su takvi slobodnjaci. Stvar je u tome volis li ti njega takvog kakav je jer ako da neces plakati i gristi se vec ces biti spremna da ces ti njemu biti i mama i zena i prijatelj i stijena jer oni ne znaju reci volim te ali kad ti najvise treba branit ce te vise nego bilo tko. Njima treba cvrsta zena s obzirom da su velike mamine maze iako to kao skrivaju. Ako nisi za to ljube radije se makni nego da jedan drugoga zekate. Mislite na bebicu i razgovarajte i razmislite zajedno sto je najpametnije i najbolje za vas.
Iako ja mislim da je tebe malo i strah uzdrmal jer je on daleko a ti trudna i jos vjencanje. Uf ma opusti se i uzivaj, sad je ovo tvoj novi svijet.
Ups ja se raspisala, pardoncek mame.
Sortiraj odgovore
Najstariji