Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    14. Studeni 2015. 21:44

Jesan sad uspila 😳

Bambola
    14. Studeni 2015. 21:44

Kakvi autici? Smece! To uopce nije moja slika 😡

Bambola
    14. Studeni 2015. 21:46

Pupa sretna godisnjica! Sljedeca je u troje! Savrseno!

Pupa2
    14. Studeni 2015. 21:56

Ma Bambola kakvi autici? Ja opet vidim istu sliku tebe u haljini nekoj sivoj i jasno se vidi pupica :)
    Hvala na cestitkama, sljedeca ce biti joos bolja :)

• viky96
    14. Studeni 2015. 22:00

Bambola hvala na savjetima,,stvarno mi puno znaci

Btw..ja vidim autice 

• ines_m
    14. Studeni 2015. 22:09

I ja vidim autice 
    Pupa, sretna godisnjica! 

Pupa2
    14. Studeni 2015. 22:11

Dajte cure nemojte me zezati! Hahahahahaha! Zasto ja jedina vidim ono sto trebam vidjeti? ovo je preludo!

Hvala vam klokancice moje

Damjana
    14. Studeni 2015. 22:32

Pupa, sretna godišnjica! Ja sam razumila da je sutra. 
    Bambola i ja vidim autice i čudim se šta Pupa piše da je bas lipa pupa😄
    Viki, ja evo ne znam šta bi ti rekla. najbolje sačekaj da on dodje i porazgovarajte otvoreno o svemu.

Halila
    14. Studeni 2015. 22:54

I ja vidim autiće :)

Pupa, sretna godisnjica! Nek vam ih je još 100 svaka sretnija od prethodne! :)

• Piki83
    14. Studeni 2015. 22:54

Bambola prava trudnicka busica
    Vikyca ljubavi, imala sam takvoga, i da se razumijemo nije mi bivsi jer smo prekinuli nego njega nazalost vise nema, sada je medu andelima. Ostala sam mlada udovica sa malim djetetom i zato mi je uzasno bilo i jos je.
    On je bio isti kao sto ti svog opisujes i grizlo mi je zivce godinama bila ja trudna ili ne plakala sam svaki drugi dan,a najsretnija bi bila uz njega i u isto vrijeme sam u jednu ruku zanemarila najvece blago koje smo imali. 
    Nisu to losi decki nego oni su takvi slobodnjaci. Stvar je u tome volis li ti njega takvog kakav je jer ako da neces plakati i gristi se vec ces biti spremna da ces ti njemu biti i mama i zena i prijatelj i stijena jer oni ne znaju reci volim te ali kad ti najvise treba branit ce te vise nego bilo tko. Njima treba cvrsta zena s obzirom da su velike mamine maze iako to kao skrivaju. Ako nisi za to ljube radije se makni nego da jedan drugoga zekate. Mislite na bebicu i razgovarajte i razmislite zajedno sto je najpametnije i najbolje za vas.
    Iako ja mislim da je tebe malo i strah uzdrmal jer je on daleko a ti trudna i jos vjencanje. Uf ma opusti se i uzivaj, sad je ovo tvoj novi svijet.
    Ups ja se raspisala, pardoncek mame.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.