Damjana ipak je jeftinije, 500kn kako got okrenem, prodajni, kupovni, srednji tecaj..Nije to malo..Samo neznam da li se za onaj trudnicki popust i karticu moram prije registrirati ili se može i kod njih u ducanu?! ..
Helou klokanice :)
Ne znam sta je sa sarmom u trudnoci, mene odjednom zelja za njom spucala sinoc u restoranu
Biramo hranu, I nista se meni ne jede, konobar vec pomalo gubi zivce... rekoh ja bih najradije sarmu I pire...ode covjek do kuhinje I veli ima sarma ali sa palentom, ma ponesi, velim mu...
Nisam odavno onako s gustom pojela neku hranu :D
Sad se isplakah ko malo dijete :/
Nista uraditi po kuci ne mogu a da me ne zaboli stomak
Ves povjesala, I dok sam sisla u dnevnu kao da me neko reze po stomaku, kao invalid se osjecam :'(
Oh, glupi hormoni...
Minnie i ja kažem da je jeftinije, kako god da računaš! I to je žalosno, a ista trgovina. Kod njih se mogu zbrajati popusti ( redovni + klub kartica), a kod nas ne mogu?? I to je u biti ta razlika. Kod nas se može u trgovini odmah dobit kartica, a u SLO ne znam. Zato sam te i pitala ako ideš gore, možeš li provjeriti te detalje?
Dobar dan dragicke..
Halila, hvala za link za kolica. Bas danas idemo malo prošvrljati i po ducanima za njih.
Spominjale ste kilazu..U prvoj t dobila 9 kg., a u ovoj mislim da ce biti duplo kako je krenulo.
Kupus i kobase! Fino, odlicno za probavu, ali i za jutarnje druzenje sa porculanom u wc-u. Doslovno imam jutarnje.
Viky, ljube kad ti je termin da te dodam na listu?
Kiki, cuvaj se i nemoj biti tuzna..Sve bi mi sada turbo radile, tjera te majcinski instinkt ali radije malo po malo nego da te boli.
Sretna godisnjica Pupa
Viki bez uvrede, ali kako misliš da ti nisu rekli termin?? To je valjda prva stvar koju ti kažu nakon sto ustanove trudnoću?! Pitaju datum zadnje menstruacije i odrede termin to tome, zapisu u trudničku. I svaki put na pregledu bi ti trebali zapisat broj tjedana?
Nije mi rekao termin...pise mi u trudnickoj koliko sam tjedana,,,ali ne i termin
Cure evo i mene i ja sam vec odabrala kolica u Baby center ali nisam pitala koliko treba cekat na kolica pa ako znate podijelite tu informaciju samnom
Ja bi ih vec narucila ali muzu je to prerano...
Imam od malog 2u1 njih cu stavit na njuskalo za prodaju,stara su 4 godine a koristena godinu s tim da je sjedalica mozda prvih 5 mjeseci najvise jer nije vise buco mogao stat u nju a vise mi se ne svidaju sad bi neka elegantnija
Vidim jos je sarma u igri i danas :D
ja sam se danas najela graha i rolane lopatice
Hej cure, hvala sto mislite na nas i hvala na pozitivi. :)
Pupa cestitam na strucnom! Nadam se da ste vi sve dobro i da ce tako i ostati, kod nas nema nista novo. Šaljemo vam puno pusa
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Meni zasad heferol ne stvara probleme sto se zeluca tice, samo ne mogu na wc.
Samo, nije mi bas ni najjasnije zasto mi ga je dao, a da mi prvo nije provjerio krvnu sliku. Zadnji put sam vadila krv na samom pocetku trudnoce i tada je krvna slika bila sasvim u redu. Mozda samim tim sto beba sada treba vise, smatra da mi treba zeljeza bez obzira na krvnu sliku, nemam pojma!
Sortiraj odgovore
Najstariji