Ines, ja pijem hefferol. Imala sam grooozne probleme s njim ispočetka, povraćala, izmučila se, onda sam ga probala uzimati uz jelo, npr. pojedem pola, popijem hefferol, nakon toga pojedem ostatak jela i eto, sve super. Sad mi je željezo ok pa ga više ne moram puti svaki dan nego svaki treći. Za probavu mi pomažu suhe smokve i jogurt, nemam s tim problema više.
Jutro! Ja sinoć bila na večeri, priji rodjendan, od nas 7, 4 trudne😀 I bas smo 4 prve došle i govorim konobaru: zaboravi aperitive 😬😬 kad one ce da ce popit po jednu višnju, a reko daj i meni. Tako da sam prvi put u trudnoći sinoć popila čašicu višnje. I onda na
I onda na kraju sam zgriješila sa kriškom torte! Ja se jednostavno ne mogu suzdržati u zadnje. Ako nemam ništa ispred sebe, ok. Al čim vidim komad čokoladne torte, ne mogu izdržat! 😧😧
A jučer sam posjetila nas Babycenter, i kod nas su kolica na popustu, tako da mislim da sljedeći tjedan idem po njih 😀😀
Al moram i to napisat, kod nas su 4000kn, a u Sloveniji 500 eura. Kod nas se ne mogu zbrajati popusti, a kod njih mogu! Strašno, ista firma, a drugačiji kriteriji!
Damjana koja su to kolica koja si gledala u baby centru ako smijem znati???Ja još nisam sigurna da li bi išla u Slo, a vidim da za vikend imaju popust na kolica i autosjedalice, ali kad preračunam ne ispada mi jeftinije nego ovdje ...
Damjana, koja kolica misliš kupiti? Gledala sam i ja u Babycentru, imaju ok ponudu, čak su i cijene prihvatljive, samo ne mogu odlučit koja bi uzela. Ne znam jel imaju oni Hauck?
Što se tiče torte, ista je situacija i sa mnom. Stavi pred mene nešto slatko i nema samokontrole, nestaje za par sekundi. :) Zato nam bebe budu slatke, hehe.
Mutsy evo urban nomad. 2 u 1 su kolica i na njih ide njihova AS ili maxi cosi. Isto na popustu. A mislim da ću prije uzet maxi cosi, jer je ona prošla ovaj test koji se gori spominje. Samo treba uzeti taj adapter koji košta 200kn.
Meni su se dopala na prvu i naišla sam samo na pozitivne komentare o njima.
Husky, Mutsy i Joolz su na popustu. Meni su se i ta Joolz bila dopala, al mi se ne svidja sto sportski dio ne može u nulu, znaci ako beba zaspi, ne lezi normalno, nego je guza uvučena, ko u AS. A ova moja se mogu poleći skroz.
Ej cure!
Joj, vi o hrani stalno....i mene proganja, dosta pojedem, trudim se zdravo i zaista bude tako al bez slatkog ne mogu ni dana...nema šanse....
BAMBOLA, znam za tog mesara, ja sam tamo stalno....stvarno imaju TOP meso!
INES_M pisala sam u jednom svom postu o željezu. Taj heferol je mene uništio i onda sam otkrila Tardyferon-fol tabletice koje su najbolje za dizanje serumskog zeljeza. Njemacka proizvodi, donedavno ih nije ni bilo kod nas, sad se mogu dobit na recept plus nadoplata. Spasi sebe i zeludac i uzmi ih.
Citam vas sve, pisete o kolicima, ja uopce ne razmisljam o tome, imam ih od sina, bit ce dobra i za curku. Steta trosit pare na nesto sto koriste 6 mjeseci. Tako da su dobra i stara...Mislim stara, nisu ni stara, 3 godine.......
Eto, saljem dobre vibre svima!
Jutro cure, kako ste mi ?
Svašta ste lijepog napisale, a tek ono o sarmama i kiselom kupusu ...Ja pazim da moja prehrana bude raznolika, ali jedem sve. Npr. danas će kod mene na meniju biti juha od bundeve i krumpira, a zatim peka ( teletina s puno raznog povrća i krumpira) i najmanje dvije vrste salate ( rikula koju obožavam i pečene paprike).
Alkohol nisam pila od kad sam ugledala plusić . Prije toga bi uz ručak uvijek popila čašicu vina ili ljeti pivo, a od aperitiva višnjevaču ili orahovicu. Gazirano ponekad, al vrlo, vrlo rijetko.
U zadnje vrijeme jede mi se slatko i to čokoladno ili s orasima, ali nisam još podlegla iskušenju ( samo zato jer mi nije bilo na dohvat ruke) , pa se zavaram mandarinama, šipkom ili nekim drugim voćem.
Od junk foooda privlačna mi samo pizza koju obavezno pojedem jednom tjedno.
Vaga i dalje pokazuje 53 kg. Do pregleda još 12-13 dana, do tad uspijem navuć barem još pola kile ...
Viky ne znam kako bi te savjetovala, veze na daljinu su same po sebi teške. Dobro razmisli prije nego stupiš u brak. Bolje je biti i sama s djetetom nego se uvaliti u još dublje probleme.
Prije bilo kakve odluke dobro razgovaraj sa svojim momkom( al u četri oka a ne preko skypa )..Ja ti želim svu sreću.
Moj dragi je prema meni super pažljiv, uredno ide samnom na preglede i svakodnevno pokazuje brgu za mene i bebu. Priča s bebicom, ljubi i masira trbuščić, pomaže mi u kućnim poslovima...
Ines i ja pijem heferol i podnosim ga prilično dobro. Ti se pripazi, posebno zbog visokog tlaka..
Baš sam se raspisala ...Cure uživajte mi danas !!!
p.s. Zgranuta sam događajima u Parizu, bolesno, bolesno...
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji