Cure, hvala vam na cestitkama!
Sto se kolica tice, moja su stigla, cekali smo ih 3 tjedna. Bebetto su i moram priznati da su savrsena zasad, cine se jako cvrsta i stabilna. Svekar i svekrva uvijek nadju zamjerku makar jednu, ali odusevljeni su kolicima i kazu da su jako cvrsta i stabilna, cine im se cvrsca od peg perego kojeg imaju sogor i sogorica! Moje preporuke u svakom slucaju!!!
Sto se posla tice, ja cu raditi jer ne radim na puno radno vrijeme, ali ovo Halila sto mislis, nemoras to misliti... Kod mene u okolini se ljudi dosta cude sto ja jos radim, nekako su svi navikli da se ide na odrzavanje trudnoce... Bitno je da beba bude dobro, a sad hoce jedna od 100 osoba misliti nesto o tebi, bas te briga! Ja ne radim puno i nije mi naporan posao pa cu raditi dokle god mogu ili mi ne kazu da bi bilo dobro da odem :D
Vecer cure, evo da se i mi javimo. Odmaram, a beba je aktivna stalno tako da me to veseli. :)
Sutra cemo po nalaze urinokulture i opet na pregled. Valjda ce sve biti dobro!
Bas ste drage sve kad nas se sjetite
Pupa, sretna vam godisnjica i da ih jos puno puno docekate skupa :*
Jutro drage cure.. :)
Svasta ste zanimljivo napisale..ima li koja pregled ovaj tjedan? Ja imam sutra i bas se veselim vidjeti bebicu, ali se i malo brinem zbog tog zelenkastog iscjetka koji ne prestaje..valjda nije nista strasno..
pricale ste i o sarmi, ja bas nisam ljubitelj tog jela, ali zato jako volim kiseli kupus sa kobasicama i palentom 😊
vrijeme leti tako da smo i mi od danas na polovici 😍 nadam se da cu uskoro jace i cesce osjetiti bebicu jer ovo je sada vrlo slabasno i rijetko..
Jutro cure!
Pupa cestitam!
Sve koje mirujete, cuvajte se i saljem vam puuuno pozitive :)
Da vam javim, bila na pregledu i mali mis ima vec 450g :D sve je ok proslo i dobili smo lijepu 3d slikicu. Prvo nije htio maknuti rukice s lica, al ga je onda dr. lijepo zamolio i mali se pomaknuo i jos se bolje namjestil tak da smo bakama mogli pokazati :)
Pricale ste o kolicima, nasa su stigla u petak i odusevljeni smo i tezinom i cvrstocom i kotacima :) muz svako malo napravi krug po sobi cisto radi vjezbe :P
Jutrekooo i od nas! prije par dana sam se bunila kako jos ne osjetim svoju bebicu pa sam to cak i doktoru rekla prosli tjedan na pregledu. Bilo mi je cudno jer smo usli u 21. tjedan, a jos nista! Ali evo u zadnja dva dana se sve promijenilo, moja mrvica sada luduje stvarno ju cesto osjetim i sva sam happy!
Sretno svima koji ce ovaj tjedan na pregled!
Dan cure!
Molila bih trudnice iz Splita da mi daju prijedlog gdje da kupim jaknu? 300 kn ne skuplju,nebi davala vise za nesto sto mi na godinu nece koristiti.U H&M sam gledala prije par tjedana ima finih al 500-600 kn a nisam nigdje gledala vise,ovih dana moram u potragu!
Od cetvrtka najavljuju zahladnjenje a ja svoju niti jednu vise ne mogu zakopcat od trbuha a tako i kaput.
Starim ako ti jakna triba samo za trudnocu vidi u new yorkera, zara na drugi kat ili pricekaj ovaj Mall da se otvori. Bit ce ducan Mojito, ja bi u Zg u tom ducanu vrlo povoljno znala nac lipe stvari
Hej proljetnice, samo da vas pozdravim
Ja se aktivirala ipak na ljetnicama jer smo tamo bliže po tjednima sve, al čitam vas svaki dan
Mene i dalje taru mučnine i povraćanja, izgubila sam 4kg. Imam ravno 49 sad Tako da kad ne radim, ležim, spavam povraćam, na to mi sve sveo život
strpljivo čekam da prođe, iako sam već umorna.
Jedva čekam uživat u trudnoći
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 - meni se čini da ja taman izlazim iz faze povraćanja, ako ti treba B6 javi imam punu kutiju jer sam samo jednu tabletu uspjela ugurati u sebe. Samo hrabro, ja sam 7kg izgubila i bila na rubu depresije, ali uistinu prolazi... Pa ti si naša, nisi nikakva ljetnica!? Zato ja mislim da sam ovdje među zadnjima za porod...
Starim - javi ako šta nađeš, ja ću brzo biti u istim mukama. Zapravo, mislila sam hodati raskopčana pa neke šalove nabaciti ili one pončoe nekako instalirati...pojma nemam. H&M nema ništa osim hlača :-( al znala sam ja u C&A naći nekih stvarčica svojedobno...
Bellagio treba mi to da mi netko kaže da će prestat, jer mi upravo direktorica rekla kako je njoj trajalo doslovno do poroda ubila me u pojam momentalno
Pomaže li šta taj b vitamin? Ja čisto sumnjam da bi njega pila, nisam mogla ni folnu, ne mogu ni vitamine, ma ništa
a eto tako smo se nekako smistile, na ljetnima ima cura od 4-14tj trudnoće pa smo trenutno u istim brigama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji