Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    16. Studeni 2015. 12:26

Sanjarka88 - navodno pomaže, meni su ga dali i u infuziji i preporučili da doma pijem. Ja nisam mogla ništa pa nisam ni probala. Zapravo, kad ti bude malo lakše imaš osjećaj da ti pomažu svakavi recepti od đumbira, umeboši šljiva, metvice, svašta sam probala, ali kad ti je loše...jednostavno je loše... Ja sam uspjevala ugurati juhu na žlice i krušne stvari. Svakako trudi se ne dehidrirati, to ti je najvažnije. Uostalom, ja sam našla podatak da su naše bebica pametnije i s manje komplikacija pri porodu :-)

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 12:34

hehhe utješno

ja juhu mogu u svakom obliku, i krušno što kažeš, dvopek npr. ali najbolje mi idu slani štapići. A u biti mogu ono šta nema mirisa nikakvog, i šta slabiji okus.
    Frižider ne mogu otvorit da mi želudac ne digne
    kako si ti završila na infuziju?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    16. Studeni 2015. 12:38

Bambola ne mogu cekati da se ovo otvori(kako je krenulo nebi se cudila da tek na ljeto bude otvorenje) zimogrizna sam inace i ovako

Bellagio danas cu trazit pa ako sto nadem javim ti a i ja sam evo navecer kad zahladi do sad u dugim vestama pa ovo ono ali kad zahladi sad stalno necu golog trbuha hodat i ovako sam sva meljava i taman se svodi sve na normalu ne treba mi bolescura u trudnoci

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 12:45

Ja još bez pola frke stanem u jaknu, no duga zima je ispred nas, isto se mislim što onda kad mi trbuh krene rasti, a ne troši mi se na nešto šta neću nositi nego u trudnoći

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bellagio
    16. Studeni 2015. 13:09

Sanjarka88 - poslalo me na infuziju jer sam imala znakove dehidracije (puls, srce, urin 1xdnevno, usta i tijelo suhi, još su mi jezik gledali, povraćala sam više od 4 puta dnevno... Ima još nekih znakova). 
    Starim - ima sad ovih ka modernih waterfall kaputa s pojasom koji možeš zavezati poviše droba, meni djeluju nosivo. Kopam po ebayu, ima svega, isto lipše probati... Nemoj ti meljava  nikako bez kaputa. Imam osjećaj da ću jednu robu prat, drugu nosit... I ne bi bilo problema da ne moram se sad vratit u školu, na posao...

Garavica
    16. Studeni 2015. 13:34

Ćao cure.DRago mi je da su pregledi dobri bebe aktivne....stvarno je predivno.ja sa svojom pricam i slusamo muziku i svasta:)) osjetim kako je veca po jacini pokreta i nekad imam osjecaj da me skaklja hihihi.sretno ako jos koja ima pregled ovaj tjedan pa tako i sebi samoj jer mi idemo u petak:))) 
    Cure s mucninama drzte se.ugodan dan svima:)

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Mama3put
    16. Studeni 2015. 17:04

Ovi sto svi nose vec par godina,duge jakne sa krznenim kapama i pojasom?! To sam i htjela jer svejedno na godinu necu moc nositi a uopce ne volim nosit nesto u cemu je 80% zena u gradu.

Bila u Zari 800 kn takve jakne,prosla preko pazara tamo su od 340-450 kn ali kinesko sranj* a one babe sto prodaju dobro mi digle tlak,usla u Berishku tamo super kaput 400 kn ali necu sad uzimat kaput zato sam tamo kupila super haljinu dugih rukava i otisla pit kavu   nemam pojma sta cu za jaknu nit mi je se kupuje

Halila
    16. Studeni 2015. 18:42

Cure, mene danas kriza ulovila.. strašno kako mi je (već) postalo dosadno doma.. Ne znam kud bi sa sobom. Jedva čekam da se mala mrvica rodi pa da imam neku zanimaciju. 
    Inače je jako aktivna i dalje i to mi je super, pričam joj, pjevam, ona lupka i tako..
     Vi koje ste na očuvanju doma, čime se zabavljate? Ja ću poludit više od dosade. 

Bellagio
    16. Studeni 2015. 19:05

Ja se Halila sjećam svoje prve trudnoće. Imala sam sama sa sobom rituale: jutarnji doručak, kavica, novine, nazvati sestru, upalit "Dobro jutro, Hrvatska", čitati, kuhati, kopati po Netu, specijalizirala sam se za platne pelene i pogledala puste filmove.

NMareN
    16. Studeni 2015. 21:25

Večer cure, baš mi je drago da kontrole super prolaze .
    Pupa s malim zakašnjenjem sve najbolje za godišnjicu braka.
    Na www.familyservice.hr očekuje vas besplatan poklon paket pa tko želi neka im se javi.
    Još mrvu i mi smo na pola, od jucer osjećam bebolinu bez da si pritiscem rukama trbuh,nježno i iznenadi me,ujutro i navecer se baš lijepo druškamo. To mi je nesto novo i stvarno super osjećaj,kao da imam trampolin u buskici, hahah.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.