Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines_m
    13. Studeni 2015. 20:53

Zene drage, evo ja nikako da se javim. Bila sam jucer na pregledu, s bebom je sve u najboljem redu, tezina se od proslog pregleda udvostrucila iiiiiiiiiiiiii izgleda da ce biti curka! 
    Dobila sam heferol i zabranu skoro svih poslova :( jer mi tlak luduje vec par dana. Također moram STROGO pazit na hranu, jesti sve samo niskokaloricno ili mi ne gine bolnica u sljedecih par mjeseci. Tako da sam sretna jer je s mojom bebicom sve ok, a opet u nekom strahu da li ce do kraja tako biti... :/

Pupa cestitam ti na strucnosti  sada uzivaj!
    Doris, poisonivy cure drzite se, budite hrabre!
    Vicky podrska i s moje strane, najbolje da sa svojim dragim razgovaras uzivo i iskreno i svakako to obavi prije vjencanja. Slazem se s curama koje su pisale da neki muzevi nisu svjesni da ce dobit dijete dok se zena ne pocne fizicki mjenjat, mislim da ni same nismo toga svjesne. Meni je moj dragi neki dan upravo to priznao

• viky96
    13. Studeni 2015. 22:11

Nisam sa njim tamo jer sam planirala roditi u hrv,tj. doci za Bozic kao i on i ostati...nismo vjencani jos pa nisam mogla napraviti osiguranje preko njega...razgovarat cemo mi svakako kad se on vrati,,,ali od sveg srca se nadam da ce sve biti ok 

Jedite zene moje,,ne brinite za liniju..ja sam sada 19tt dobila sam 2kg a jedem stalno heehhe

NMareN
    13. Studeni 2015. 23:36

Cure tražim poruku jedne od vas i nikako da je našem. Mislim da ju je Halila pisala,uglavnom u poruci piše da obratimo pozornost prilikom kupnje kolica 3u1, da moramo obratiti pozornost na sjedalicu za automobil,tj ono jaje i pitati ima li sjedalica neki test,tako nešto.... Ako se sjećate o čemu se točno radi molim vas napišite,ili cura koja je to i napisala. Hvala vam unaprijed. Sutra idem malo gledati kolica pa me zanima .
    Viky uz tebe smo sve,budi hrabra i jaka. Potpisujem bas sve sto su ti cure rekle. Moram napomenuti i da neznam bas sto pametno ti reci,nisam u takvoj situaciji. Suprug je jako brižan,ide na kontrole samom kad god može,na uzv je isao i jedva čeka ponovno,masira nas,ljubi,mazi.... 
    I tebi također želim sve to .

Ja to mogu, ja to hoću....

mama102
    14. Studeni 2015. 06:12

joj žene, nadam se da lijepo spavate...ja od 4 sata budna...ludim...sinoć sam išla leć u deset jer nisam znala šta bi sa sobom, istuširala se, .muž i kćer zaspali...idem i ja...iako mi se nije spavalo...i sad opet zvjerinjam dok oni spavaju...morat ću se ić družit s frižderom, lagano me lovi glad... :))

...nego šta kažete vi na ovu Kim?meni ide na živce...malo malo ju negdje spominju i same gluposti...šta mislite žena se udebljala 23 kg...skriva ruke nekim blentavim kreacijama...općenito oblači se grozno...a njeno prenemaganje mi je grozno...ja sam se u prvoj trudnoći udebljala 26 kg i sve kile otišle s vremenom...dva mj prije nego sam ostala trudna još sam igrala rukomet, znači živjela sam nekim zdravim životom proteklih 9 godina...i ne, u trudnoći nisam jela ko termit, do 21tt nisam dobila ni kilu...a nakon toga boom...bila sam jako naotečena i puna vode...geni naravno tu isto igraju ulogu...moja mama je ostala trudna s 45 kg i dobila 24kg kad je mene nosila...i opet se vratila na staro...

...žene nikako da shvate da nismo sve iste, netko će se udebljat 5 kg, netko 15, a netko 30...nečija beba će težit 2500g nečija 4000g... na kraju krajeva bitno je samo da mama i beba budu dobro, a nakupljene kile će otić kako su i došle...

mama10

Pupa2
    14. Studeni 2015. 07:32

Hej cure!
    Vidim da neke muci nesanica! Mene probudio wc i glaaaaaad a nemam kruha u stanu i ne da mi se u trgovinu. Jest cu ocito pahuljice a tako mi se jelo nesto konkretno!
    Jao sarma i kiseli kupus su mi inace u top 5 jela, sad pogotovo... Jedva cekam da napravi mama, sveki ili ja :D i onak pecene svjeze kobasice s kiselim kupusom i pireom... Slineeeee cureeeee!
    Ja se sad ne mogu presaltat na spavanje kako sam se zadnja 3-4 tjedna budila rano i ucila. 
    Sto se tice viky, draga, da se ne ponavljam, zelim ti svu srecu i da se rijesi onako kako je najbolje za svo troje... 
    Ines, super za curicu! A moras se zbog tlaka pripaziti, opasan je on bas jako. Moja sestricna ga je dobila pred kraj trudnoce i bila 30 dana u bolnici... Do poroda. Prije toga je sve bilo ok, tako da, pazi se, pazi sta jedes i proci ce i to! Sjeti se ovih nasih hrabrica poisonivy i doris i ides dalje...
    Mama, sto se tice Kim i svega, meni je opcenito glupo kad netko nekome komentira kilazu u trudnoci. Nije nicija stvar, a nikad ni ne znas s cim se ta osoba muci... Jel spava u frizideru ili je sva otekla i slicno. Brinem o sebi i svojim kilama tj.ne dopustam si da se tovim u hrani! I sto se tice zdravog hranjenja, ja inace imam svoju definiciju zdrave hrane, alergicna sam na programe prehrane koji u svom sastavu svaki dan imaju piletinu i puretinu na naglo ili s malo maslinovog ulja, kuhano povrce na pari i posni sir, naravno za dorucak zobene! Sve mi je to presmijesno jer doslovno znam curu koja to jede svaki dan vec godinama. Po meni to nije zdravo, kolko god svi fitnessi to preporucali! Ja jedem stvarno raznoliko, nesto je zdravo, nesto manje zdravo, trudila sma se baviti sportom (prije T), puno povrca i variva zato sto to volim, ali smazem bez griznje savjesti lazanje, pizzu i ostale bedastoce! A netko je spomenuo colu, da , strasno je nezdrava, ali ja zuuudim za kolom u trudnoci! Muz mi ne da da ju pijem 😂 i onda se nagadjamo, tipa u svatovima smijem casu kole i tak :) stvarno ju popijem s gustom, al ne kupujem pa ne pijem. 
    Eto toliko.... I, da, ja sam gumeni bomboni frik, mogla bi ih na tone pojesti! Jedem ih i u trudnoci, ali jako rijetko! Ali bih mogla svaki dan!

Minniee
    14. Studeni 2015. 08:35

NMareN ja sam pisala za kolica i autosjedalicu, uguglaj si ADAC test 2015. za autosjedalice, pa mozda bolje kupiti autosjedalicu i konstrukciju kolica 2u1 na koju ta sjedalica paše.
    Pupa meni nije vrag dao mira sinoć, spržila dvije domace kobase, malo senfića, kupusića, aaa jjoojjjj...muž i ja se prejeli..a ja to onako napravila kao "malo za prigrist" hahaha ...

Moj lupko opet od jutra aktivan, tko zna čime se ta bebica tako jako bavi u trbuščiću,vidim samo da se opet okrenula jer mi je trbuh opet manji i spljosten. 

• ines_m
    14. Studeni 2015. 08:54

Jutrekoooo svima budnima! 
    Pupa, ma od sada pazim, nekako cu izdrzati, najvaznije mi je da je moja cura dobro, a zasa je sve super, hvala Bogu! Sto se tice lezanja u bolnici i to znam da me ceka, samo se nadam ne jos tako skoro. Sad vec imam tlak kao sto bude pred kraj trudnoce, ne zelim ni pomisljati kakav ce onda biti pred porod.

Jel pije netko od vss heferol (zeljezo)? Ja ga dobila sada na zadnjem pregledu. Ginic mi je rekao da su tesko probavljive i eto tek sam 2 popila i vec osjecam probleme sa stolicom. :/ Ima netko slicnih problema?

Bambola
    14. Studeni 2015. 09:02

Jutro cure, ja sam isto budna od ranog jutra, cekam vijesti o mojim prijateljima u Parizu jer sam gore provela nekoliko godina. 😔
    Mama ja sam isto dugo igrala rukomet 😊

Pupa2
    14. Studeni 2015. 09:06

E kad smo kod kolica, nasa kolica stigla!!!!
    Predivna su, cvrsta su i jako smo zadovoljni. Sad samo cekamo bebu da vidimo kakva su u voznji 😀
    Minniee, jako mi se svidja tvoj obrok za prigrist!!! Mmmm
    Mene danas muz vodi za godianjicu u McD :)
    Sto se bebe tice, moj bejbi je tih i miran, tu i tamo ga osjetim.... Nadam se da je samo uspavan :)

Pupa2
    14. Studeni 2015. 09:08

Ines, ja nemam problema sa probavom! Al ne pijem nista osim sto si moram uzeti magnezij.
    Bambola, ajme koma! Ja sam jucer cijeli dan bila u skitnji, nisam gledala tv ni bila na mobitelu, uopce nisam imala pojma sta se dogadja, tek jutros saznala.... Prestrasno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.