Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    13. Studeni 2015. 15:07

Jahah Piki, ja sam ljetos povracala i sanjala o sarmama! Ne znam zasto, al sarmu i kisela kupusa sam jedva docekala!

Bambola
    13. Studeni 2015. 15:09

Da, zaista ti zelim najljepsi Bozic i bit ce ti takav! Ja sam uvjerena! ❤️

• Piki83
    13. Studeni 2015. 15:16

Hahahaha, a nisam bas ljubitelj kiselog kupusa, ali sad mi sjelo ko budali samar, a neki dan se natovila francuskom salatom sa brdo kiselih krastavaca pa sam ujutro pjevala borbene nad skoljkom.
    Viky sreco, misli pozitivno, druzi se sa nama, razvali punjene paprike ili kiseli kupus koji je u trendu trenutno i pusti muske va rit. Muski ko muski, a ti si pametna i sjest ce ti jednom sto je najbolje za tebe, nikad nije kasno za nista, mlada si i zivot je pred vama, a znas da su muski inace djeca citav zivot. I zapamti da u zivotu nikad nisi sama.

Halila
    13. Studeni 2015. 16:58

Cure, slučajno sam naišla na ovo, ne znam koja pikira ova kolica, Piki, ako se ne varam, al znam da se pričalo o njima, pa ako nekom pomogne...

http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1-crna-rama-novo-2/

mama102
    13. Studeni 2015. 18:08

ajme žene, vi navalile po sarmi...a ja danas po punjenim šampinjonima...još kao napravit ću više bit će i za večeru, a kad ono, jok, eno ostala 3 kom za muža, malo po malo, sve sam stamanila...još ću meseko ić speć da mi muž ne ostane gladan...

...nego da vas pitam...imate li kakve neobične želje za hranom, osim sarme, kebaba i hamburgera(o tom ste danas pisale)? :)

meni kako koji dan dođe, ali ono što mogu tamanit svaki dan je zelena salata, krastavci, kisela paprika...ludim za kiselim...i da sky cola...inače ne pijem ništa gazirano, al sad me puklo da pijem...trudim se izbjegavat, al kad ju imam sad pod nosom, jer je muž kupio, ne mogu odoljet...znam da gazirano nije ni ovak zdravo i stvarno ne volim, al eto...jedva čekam da se popije i da ju više ne gledam :)

viky...moj muž je puno po terenu...i sad i kad sam bila prvi put trudna...bio je u njemačkoj, splitu, ma svugdje...nikad nije prošao dan da mi nije ujutro poslao poruku, navečer kad završi, poruka i poziv...u toku dana ako stigne...uvijek je bio brižan...nikad nije zaboravio kad idem na pregled, a kamoli da me ne pita kako je bilo, što je doktor rekao...tako da ste strane ne mogu razumjet tvog dragog...možda je u fazi da se uplašio svega što vas čeka u budućnosti, dijete nije mala stvar, nikako...ne znam...vas dvoje trebate sjest kad dođe i porazgovarat...vidi što to njega muči i reci mu kako se ti osjećaš...rekla si da se ženite za Božić...prije toga trebate razgovarat i vidjet što i kako...ne srljajte u taj brak, jer eto, morate...ne morate...ženit se samo radi djeteta je glupost...danas puno ljudi živi nevjenčano i puno bolje funkcioniraju bez papira, od onih s papirima :)) kužiš?! vjerujem da mu nije lako tamo u njemačkoj daleko od svih, od vas dvoje prvenstveno...možda ga poslu muči nešto, a ne želi tebe opterećivat...moj muž kad je bio u njemačkoj nikad mi nije govorio one loše stvari jer nije htio da se brinem, a kad bi došao kući, ajme...kad sam sve čula zlo bi mi bilo...vjerovatno je puno toga u pitanju...a i ti si u stanju kakvom jesi sad...trudna i peru nas hormoni...sve mi smo preosjetljive i često shvatimo nešto pogrešno...i svašta nešta...čuvaj sebe i svoje malo blago...sve će se riješit, ne brini...kad budete zajedno, lakše ćete sve riješit..i možda ćeš se svemu smijat...sretno :)

mama10

Minniee
    13. Studeni 2015. 18:14

HAHAHAHAHAHAHA .. prvo smo imale pizza party, sad imamo sarma party ...plaaaččč 

Damjana
    13. Studeni 2015. 18:52

Sarma i kiseli kupus, gušim se u tome!! Jedva ih čekam i ne prestajem 😬😬😬
    Viki ja isto mislim da bi trebala porazgovarati sa njim prije vjenčanja. I ne razumim, zašto nisi sa njim išla? S obzirom da je on očito za stalno otišao gori radit? Odakle info da nema osiguranja? Preko njega? 
    Ja se nemam šta požaliti, iako smo mi prošli svašta nešto sa trudnoćom i krvarenja i prvu izgubljenu trudnoću. Tako da mislim da je i to utjecalo. Jer bi se inače znali bas pošteno posvadjati. 😀 Imali smo i jednu svađu na početku trudnoće i tada sam mu očitala bukvicu da sada vise ne može kao prije. I da ce morat istrpit neke stvari i moje mušice. 
    Možda bi tebi, odnosno njemu bilo zgodnije da je prisutan i da sudjeluje u svemu. Ovako preko telefona vjerovatno i nema osjećaj da beba stiže.

Mama3put
    13. Studeni 2015. 19:37

Sad bi i ja jela sarme koliko ste se uspricali o sarmi

Piki kao da opisujes moju dr. jesi ti u ST?

• Piki83
    13. Studeni 2015. 19:43

Starim ja sam iz Ri.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.