Starim, vidjela sam, busica bas prava
Meni rekli strogo mirovanje, nema sexa itd. do iduceg pregleda.
A ako nam bas dode za sex mi je doslovno demonstrirala kako polako da je i zenskica koja je cula razgovor odvalila od smijeha.
Hahaha dobra doktorica
Meni je moja rekla da odlucimo da nije bas za to da nesto rovari po meni da mi ni ona unutarnji uzv ne pravi ali evo izasla sam iz naj kriticnijeg razdoblja,usla u 4 mjesec i sad smo odlucili DA
Eh a kako se broje mjeseci. Ja 13 i pol tjedana i kad pitaju koji mjesec samo slegnem ramenima jer nemam blage. Predpostavljam da sam 2 il 3 i opet j lud zbunjenog. Hahahaha
Hvala ti puno.
A doktorica, da, stroga je, bezobrazna ali i meni najbolja. Jednostavno je takva, objasnjava sve do zadnjeg detalja i uvijek me pita imam li kakvih pitanja, a i ima svojih provala da se odvalis.
Ma genijalna je iako je mnogi krivo shvacaju radi ponasanja ali hvale njenu struku i iskustvo.
Bambola odvojeni smo jer ja tamo nisam mogla napravit osiguranje,a na preglede moram svaka 3 tjedna...ja razumijem da nismo svi jednaki a pogotovo muski,,,nisam trazila da ide samnom na uzv niti ista drugo. Znaci samo cekam kad ce pokazati neki znak da mu je stalo jer to do sada nije pokazao...
Npr. Moj sogor je stvarno đubre od covjeka,,no kad je moja sestra ostala trudna zvao ju je svaki dan,pitao kako je,jel ima sta novo u vezi bebe,a da ne govorim koliko je bio nestrpljiv da cuje kako je kad bi se vratila s pregleda...
Nismo mi od jucer u vezi pa da ga neznam,,prije je bio pazljiviji,vise smo se "druzili", izlazili,šalili,,,a sada jedva da 5 recenica progovorimo na skype-u,kad treba izaci ne da mu se,,kad se hocu našaliti on sve shvati ozbiljno pa se naljuti,,,onda mi dodje da ga ne zelim ni vidjeti a kamoli cuti...kuci treba doci tek za Božić pa cemo vidjeti kako ce se ponasati,,ma da sumnjam da ce se ista promjeniti
Slažem se Bambola i Bellagio, nisu svi muskarci isti i ne pokazuju svi ljubav na isti način, a ti Vicky najbolje znaš zašto si sa njim, to što se ženite za Božić je prekrasno i tu on pokazuje koliko je ozbiljan u svojim namjerama.
Curke, prejela sam se svoje sarmice sa pire krumpirom i grah salatom hahahaha ..beba zadovoljno trlja rukice u trbuhu.
Netko je pisao za masazu trbuha u smjeru kazaljki na satu, sinoć isprobano i stvarno sam osjetila olakšanje na trbuhu.
Vicky naravno da neces ic sad potpuno protiv sebe i dat da te netko gazi, samo sam tila napisat da, kad nastupe problemi puno je lakse se prepustit negativnim emocijama i gledat tudji vrt nego se otrgnit od tog osjecaja i radit na samom sebi i odnosu. Da li si se i ti prominila, kakve su tvoje reakcije, ne poznamo se, pa je nezahvalno pisat. Vjerujem da ce sve izac na dobro, zelim ti zaista snagu da razlucis granicu dokle mu popustit, takodjer ti zelim zaista da vjerujes samoj sebi, smiris se i budes zadovoljna sama sa sobom, dolijat ce on emotivno! A ako stvarno frajer ispadne pizda, nakon sta ti mozda promjenis pristup i nakon sta se vidite, onda noga u guzicu koliko god to tesko bilo.
Cure, ja sam nabavila isto domacega kupusa, napravila sarme i zamrznila dio. Curama u ST, na pazaricu Plokite ima mesnica Skokic (nije reklama, ne poznam ljude 😁) i imaju mrak suđukice sta sam skuvala sa kiselim kupusom! Odlicne su!
Kiseli kupusic,kobasa i pire krompiric. Uf, najela se ko prase, bas mi je sjelo.
Zarazila nas ta sarmica i ona koja ju spomenula
Sortiraj odgovore
Najstariji